Ok i šta mi je to sad pomoglo nije ništa prema generatoru većina pošiljki je uručena tj ne većina nego možda dve nisu a sve ostale od 100 kolko sam izgenerisao su uručene.Znam ja da i drugi čekaju ali mene zanima da li možda neko zna nešto šta se dešava da li je situracija takva i sa novijim paketima i sa drugim shipinzima. A ti odmah osuo po meni za generator. Najlakše je osuti paljbu po drugom.
Nije to još uvek stiglo u Srbiju.Не, пише да је стигло у Србију још пре 7 дана.
Hoce to da uc posiljka stigne u srbiju za 9 dana...Не, пише да је стигло у Србију још пре 7 дана.
NA ovome što si postavio piše da je stiglo u regional carrier facilty, a to je Mađarska.Не, пише да је стигло у Србију још пре 7 дана.
Danas je stigla.Pogledajte prilog 501559moja još stoji tamo
Koristio, ne koristio, isto mu se hvata
Mislio sam da time ne može da ubrza dostavu. Isto će mu stići dal koristio ili ne koristio generator. To što će videti šta je sa drugim pošiljkama ne vidim kako njemu pomaže. Stvarno ne znam u čemu je tvoj problem i ta silna opsednutost generatorom
Naravno da pomaze, i njemu i svima nama. Ako vidi na generatoru da citava serija posiljaka ili par posiljaka kasni (kao i njegova), ne bi ni postavljao pitanje ovde, sto i jeste cilj generatora, da se ne zatrpava tema toliko.Mislio sam da time ne može da ubrza dostavu. Isto će mu stići dal koristio ili ne koristio generator. To što će videti šta je sa drugim pošiljkama ne vidim kako njemu pomaže. Stvarno ne znam u čemu je tvoj problem i ta silna opsednutost generatorom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari