Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Kakva vam je situacija sa LA-HU pošiljkama imam jednu koja od 16.07.2025 15:11:00 HU-HU1005 Prijem , a druga ni iz Kine nije poletela ima status Awaiting flight od Jul 22, 17:02 (GMT+2). Obe su poručene Jul 8, 2025

Naravno da ne koristi. Prosecan clan foruma samo bane u X temu i pita sta mu treba, ne procita ni poruku iznad, ocekujes da procita prvi post/FAQ? :D
PS: Vazi za sve teme/ceo forum, ne samo ovu temu.

@vlad1982

Kakva je situacija sa celom serijom posiljki ???
Da li koristis GENERATOR.
Ok i šta mi je to sad pomoglo nije ništa prema generatoru većina pošiljki je uručena tj ne većina nego možda dve nisu a sve ostale od 100 kolko sam izgenerisao su uručene.Znam ja da i drugi čekaju ali mene zanima da li možda neko zna nešto šta se dešava da li je situracija takva i sa novijim paketima i sa drugim shipinzima. A ti odmah osuo po meni za generator. Najlakše je osuti paljbu po drugom.

@vlad1982

Nemam vise ni snage ni vremena da se posvecujem onome sto je 1000x ponovljeno.

Prilicno cesto ti je 1-5% posiljki "problematicno"

Ako imas snage i volje , imas GENERATOR pa se "igraj"

Naruceno pre 16 dana, jos uvek nije stiglo u lokalnu postu.

Prilozi

• Screenshot From 2025-08-11 14-31-30.png
    Screenshot From 2025-08-11 14-31-30.png
    109.6 KB · Pregleda: 40
Не, пише да је стигло у Србију још пре 7 дана.

Не, пише да је стигло у Србију још пре 7 дана.
NA ovome što si postavio piše da je stiglo u regional carrier facilty, a to je Mađarska.
Inače ja sam srećan što sam danas, posle mesec dana od naručivanja, dobio UC...HU pošiljku. Inače bar pola takvih mi ne stigne i više ne naručujem iako je jeftino. Džaba jeftino kad ne stigne

@Nikbos

Isprati uputstva na ovoj temi i naucices sta koji status znaci i kako da pratis posiljke.

UC....HU nemaju pracenje u Srbiji !!!

Pomocu GENERATORA se lako utvrdi da li:
- cele serije posiljki kasne iz Kine
  • da li kasne iz nekog regiona
  • tempo ka drzavama u nasem regionu
  • zadrzavanje u NL , HU …
  • za posiljke sa pracenjem :
koje najcesce idu na carinu - zadrzavanje
da li u Srbiji ima kasnjenja u isporuci

itd....

@mlax37

Nekim ljudima ne pomazu ni objasnjenja po 100x
Mislio sam da time ne može da ubrza dostavu. Isto će mu stići dal koristio ili ne koristio generator. To što će videti šta je sa drugim pošiljkama ne vidim kako njemu pomaže. Stvarno ne znam u čemu je tvoj problem i ta silna opsednutost generatorom

Mislio sam da time ne može da ubrza dostavu. Isto će mu stići dal koristio ili ne koristio generator. To što će videti šta je sa drugim pošiljkama ne vidim kako njemu pomaže. Stvarno ne znam u čemu je tvoj problem i ta silna opsednutost generatorom
Naravno da pomaze, i njemu i svima nama. Ako vidi na generatoru da citava serija posiljaka ili par posiljaka kasni (kao i njegova), ne bi ni postavljao pitanje ovde, sto i jeste cilj generatora, da se ne zatrpava tema toliko.

Nazad
Vrh Dno