Zholino je dokazani kontraindikator, sada cemo i tebe da ispratimo.sad je konsolidacija i novi ath za par meseci, nikad vise ispod 110k![]()
Šta bi bio dip kod BTCa i ETHa ? Koje vrednosti u odnosu na recimo današnji trenutak da računamo kao krajnji ATH ?Kupujte dipove, prodajte pumpove.
Ako ti je za čuvanje btc mozes i sad a mozes i kad ode na 130😂(mislim ne mozes pogresiti),pa cak ni kod eth,licno verujem skoro u 5k,malo duze i 8-10k,e sad da li ce u meduvremenu na 2k zaista ne znam ali evo da ti bude lakse ,usao sam na sui na 4,xlm na 0.5 a u zadnjih 7 dana sam kupio kripta za 45k eura(za ljude koji ulaze tek u ovo,i posto nisu vični kupovini ja sam im kupoo koine koje ja imam) mozda sam opsiran ,ali poenta NE BI ČEKAO DIPŠta bi bio dip kod BTCa i ETHa ? Koje vrednosti u odnosu na recimo današnji trenutak da računamo kao krajnji ATH ?
Nije savet,samo kazem sta sam ja uradio,veca vrv da cekajuci dip ode...Ako ti je za čuvanje btc mozes i sad a mozes i kad ode na 130😂(mislim ne mozes pogresiti),pa cak ni kod eth,licno verujem skoro u 5k,malo duze i 8-10k,e sad da li ce u meduvremenu na 2k zaista ne znam ali evo da ti bude lakse ,usao sam na sui na 4,xlm na 0.5 a u zadnjih 7 dana sam kupio kripta za 45k eura(za ljude koji ulaze tek u ovo,i posto nisu vični kupovini ja sam im kupoo koine koje ja imam) mozda sam opsiran ,ali poenta NE BI ČEKAO DIP
Pošto ne umeš sam da odradiš nivoe, znači da nisi trejler, nego holder, tako da ti je svejedno kada ćeš da uđeš, tj nije ni trebalo da izlaziš uopšte.Šta bi bio dip kod BTCa i ETHa ? Koje vrednosti u odnosu na recimo današnji trenutak da računamo kao krajnji ATH ?
NI ja ne umem da odredim nivoe,ali me zanima dca kupovina sad kad ide samo gore,kako bi tacno izgledala dca kupovina eth koji je sa 2800 na 3800 bez da se vratoo 80 dolara u 24sata???Pošto ne umeš sam da odradiš nivoe, znači da nisi trejler, nego holder, tako da ti je svejedno kada ćeš da uđeš, tj nije ni trebalo da izlaziš uopšte.
Sad je verovatno najbolje da samo radiš DCA
Za BTC se slažem, ali ETH već 4 godine nikako da obori novi ATH. Valjda će ove godine.Ako ti je za čuvanje btc mozes i sad a mozes i kad ode na 130😂(mislim ne mozes pogresiti),pa cak ni kod eth,licno verujem skoro u 5k,malo duze i 8-10k,e sad da li ce u meduvremenu na 2k zaista ne znam ali evo da ti bude lakse ,usao sam na sui na 4,xlm na 0.5 a u zadnjih 7 dana sam kupio kripta za 45k eura(za ljude koji ulaze tek u ovo,i posto nisu vični kupovini ja sam im kupoo koine koje ja imam) mozda sam opsiran ,ali poenta NE BI ČEKAO DIP
Nije savet,samo kazem sta sam ja uradio,veca vrv da cekajuci dip ode...
Na greškama se čovek uči. Kupovao sam oko nove godine kada je bio hype, ali opet sam u plusu od 15 posto. Uspevao sam i da malo spustim loše pozicije.Pošto ne umeš sam da odradiš nivoe, znači da nisi trejler, nego holder, tako da ti je svejedno kada ćeš da uđeš, tj nije ni trebalo da izlaziš uopšte.
Sad je verovatno najbolje da samo radiš DCA
Ja sam nov, meni SnP i Nasdaq 10% godišnje. A kripto da da dobit i od 50 % to je top.E moji kripto drugari..u prošlom ciklusu svi jurili 400,500% zarade a sad je i 15% puna kapa
Ja nemam toliko vremena da pratim sve licno tako da umesto toga pratim ozbiljne kripto i tradfi trejdere, makro ekonomiste, kripto investitore, zvanicne stranice protokola, kompanija itd, sve to sazmem i formiram svoj neki zakljucak. Njihove informacije se baziraju na zvanicnim i proverljivim informacijama, chartovima, blockchain podacima itd. Dakle ne pratim moon boyeve i maxi likove nego ljude koji urade ozbiljno istrazivanje i ulazu sopstveni novac u neki protokol/token.
Jel smo stigli do cena iz Aprila prosle godine ?
Ili do decembarskih cena ?
Sad mozes dca....😅Šta bi bio dip kod BTCa i ETHa ? Koje vrednosti u odnosu na recimo današnji trenutak da računamo kao krajnji ATH ?
Smesnocartovski
Avgustovski pad
onda bi H& S propao kao i ceo scenario.. E sad, ako bih se igrao Bugarske gospodje Vange, onda bih donji chart mogao da nazovem -Najgori scenario od milion dolara.(Milion dolar baby je vec izvesni gospodin Klint zauzeo) Ukratko, ako ovaj ciklus ne idemo u FOMO, pad bi bio na 64k , onda bi se i u iducem malo drndali sa sredinom kanala i onda ide blow off top. Eto drugari.Vec je velika vrucina napolju, pa ako vam sve ovo izgleda kao halucinacija,pripisite to visokim temperaturama.Odoh da zviznem Zajecarca za dorucak. Pozz & Happy tradeHogare imas li ti neki smesni chart za altovePozdrav drugari. Kao prvo,ukratko gde se nalazimo. Sa jedne strane smo naisli na Godisnji R1 pivot , 1.61 otpor poslednjeg swinga i sto je najvaznije visegodisnju sredinu kanala koja figurira kao najveci otpor (vidi ovde, https://forum.benchmark.rs/threads/diskusija-o-cenama-kripto-valuta-2025.508264/page-42#post-7498732 ).Sa druge strane imamo potporu 1.61 proslog ciklusa oko 100k).Sta ocekivati? Moju pretpostavku na osnovu analize proslih ciklusa vec znate. 256k. ukoliko probijemo sredinu kanala.Ali kako je BTC prestao da bude reatail game, i postao ozbiljna igra, i kako sam ciklus ne tece kao prethodni, evo rezervnog scenarija na osnovu trenutne situacije. Do kraja ovog mesece ili pre pocetkom sledeceg mozemo imati napad na 130-140k a zatim se vratiti na rame H&S pa zviznuti na oko 150-160k. U Oba slucaja bi nas zaustavila sredisnja linija kanala. Ujedno bi dosli do projektovanog vrha H&S .A ako gledamoSmesnocartovski
, to bi bio fake 128k + 32 (10PI)= 160k . Postoji sansa i da direktno na pocetku avgusta zviznemo do 160k i da se kurtalisemo tog H& S patrona a onda ako nadjemo potporu na oko 135k(sredini kanala) to bi bilo ekstra bulis a ako zviznemo ispod onda je vrlo moguce da je kraj ciklusa i da pravimo LH.Ako se sve to ne desi, vec prvo imamo
Avgustovski pad
onda bi H& S propao kao i ceo scenario.. E sad, ako bih se igrao Bugarske gospodje Vange, onda bih donji chart mogao da nazovem -Najgori scenario od milion dolara.(Milion dolar baby je vec izvesni gospodin Klint zauzeo) Ukratko, ako ovaj ciklus ne idemo u FOMO, pad bi bio na 64k , onda bi se i u iducem malo drndali sa sredinom kanala i onda ide blow off top. Eto drugari.Vec je velika vrucina napolju, pa ako vam sve ovo izgleda kao halucinacija,pripisite to visokim temperaturama.Odoh da zviznem Zajecarca za dorucak. Pozz & Happy trade
P.S. Ovi brojevi nisu pravi brojevi u fazonu Eliot wave, nego mi je bilo lakse da njih koristim pri crtanju , radi nekog orjentira.Dakle zanemarite brojeve
Pogledajte prilog 500004
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari