Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Ma propast, moj LA...HU paket koji je 12.06. izašao iz GPC-a još uvek nije skeniran u lokalnoj pošti 11030 Banovo brdo, stigla još 3 komada sa istim statusom od 14.06. Ali šta reći kada im je trebalo 4 dana za isporuku post ekspres pošiljke.

Drugaru naručio par na NBGD poštu 11070, uredno LA Hu stižu za 15ak dana.
Posto i ja pripadam istoj posti, izgleda da cu se nacekati, imam jednu LA....HU koja je juce izasla iz GPC-a...

Stiže iz zemlje iz koje si naručio.
Ako si mislio preko koga šalju onda lako može biti da te fedex čeka sa taksom za carinsko zastupanje.

Ko hoce neka slusa...

Ne narucujte na adrese koje su u reonu velikih posta koje su mesecima preopterecene !!!

Ako trazite pomoc za neki redak kod , onda napisite i kod ( nismo bas vidovnjaci da znamo sve aktuelne serije kodova )

LR...NL uvek ima bar par komada nedeljno , tako da se moze videti tempo.

E, ako ste na mene mislili, stvarno nije bitno. Upaljene notifikacije na viberu, direct4me i trackeru. Ako sva 3 zakažu... ***. Ako stigne, stigne, ako ne stigne... opet ***, ali nemam snage ni vremena da buljim u kodove i datume. Poz!

Pozdrav, do sada su mi Temu pošiljke stizale uredno preko pošte, sada jedna takva pošiljka je preuzeta za dostavljanje preko City expressa. U distributivnom centru je od četvrtka. Koliko njima treba vremena za dostavu i da li je dostavljaju kao brzu poštu?

Identicna situacija i kod mene samo sto je ovde u pitanju Dexpress i paket stoji u centru od cetvrtka.

Pisano je mnogo puta da City ima mnogo problema sa dostavom na teritoriji Beograda :(

DEx ima paket shopove i paketomate , tako da mozete da preusmerite posiljku i preuzmete kada vama odgovara da ne morate da se "vijate" sa kurirom

Screenshot_2025-06-24-19-16-14-115_com.metalsoft.trackchecker_mobile-edit.jpg

Na stranu što će mi paket stići za nedelju dana, nije mi jasno što ovaj stiže ranije a isto je Dexpress u pitanju

Ovo postaje smešno, od 12.og lokalna pošta i dalje nije zavela pošiljku iz GPC-a

12.06.2025 03:27:0910200 ГПЦ БЕОГРАДОтпремa
10.06.2025 11:11:21RSBEGCОтпремa
10.06.2025 11:02:2911003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
04.06.2025 16:36:00 Пријем

i Još par od 14.og

14.06.2025 04:17:5610200 ГПЦ БЕОГРАДОтпремa
12.06.2025 12:13:31RSBEGCОтпремa
12.06.2025 10:56:2511003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
10.06.2025 16:15:00HU-HU1005 Пријем

ili

@Darko95

Ne idu svi paketi istim tempom...

@Astmario

Banovo brdo ?

Kada bi svako samo jednom napisao zalbu ,
neko od odgovornih bi ipak shvatio da postoji
ozbiljan problem.

Jeste Sasa, banovo brdo.
Pre koju godinu pisao žalbu jer mi nisu dostavili paket iz USA koji se na kraju vratio, na žalbu se javila kontrolorka iz pošte, objasnila da su gužve pa je možda promaklo i to je to, boli ih uvo.
Mada ne znam šta se tamo dešava, post ekspress sam čekao 3-4 dana, vozali ga po kombiju, niti sam mogao da ga preuzmem u pošti niti su ga donosili, u samoj pošti red ogroman, očigledno da nešto ne funkcioniše kako treba.
Kod drugara na NBGD adresu sam naručio par stvari u istoj turi koje su mu trebale, sve uredno stiglo dan pošto je izašlo iz GPC-a.

@Astmario
Ja sam na istom dostavnom reonu, 11030 Beograd 8, leti je prosek 3-4 dana od upucivanja iz GPC-a ka LPC-u, mada verujem da zavisi od lokalnog postara, jer ovaj u mom kraju cak zna (ako je veci paket) da pozove pre utovara u auto da pita ima li nekoga ili da salje obavestenje za preuzimanje, sto mi je super, ali to je opet subjektivno, svaki radnik za sebe...

Uopšte nemam problem da se prošetam do pošte po paket, bukvalno nema ko da ga skenira sa gomile i zavede u sistem. Naravno i onda će da bude zadužen za dostavu, pa naredna dostava, pa dođi po paket u poštu posle 3 dana, ali na to sam navikao :D
Ahahah i dok ovo pišem nakon uložene reklamacije na sajtu, evo poruke da mogu da očekujem pošiljku u toku dana ;D

Pisano je mnogo puta da City ima mnogo problema sa dostavom na teritoriji Beograda :(

DEx ima paket shopove i paketomate , tako da mozete da preusmerite posiljku i preuzmete kada vama odgovara da ne morate da se "vijate" sa kurirom
Nema sta da se jurim sa kuririma kad paket stoji u njihovom magacinu, sad vec 8 dana.
Zasto? Ne znaju
Kada ce biti isporucen? Ne znaju.

Da li je normalno da posiljka narucena 5. aprila na AE jos uvek nije stigla? U pitanju je kod UC07....06HU
Od 25. aprila je u statusu "Package arrived at local carrier facility".
Da znam da li uopste da ocekujem da ovo stigne ili ne.

Da li je normalno da posiljka narucena 5. aprila na AE jos uvek nije stigla? U pitanju je kod UC07....06HU
Od 25. aprila je u statusu "Package arrived at local carrier facility".
Da znam da li uopste da ocekujem da ovo stigne ili ne.
Ima li uopšte načina da se te pošiljke UC....HU prate na našoj teritoriji?

Paket sa temua naručen 16. Juna stigao jutros. Znači da sve može kad se hoće.

Pokušao sam pretražim temu, pročitao nekoliko poslednjih strana i nisam baš našao puno podataka o tim UC HU pošiljkama, možda i zato što pretraga radi samo za preko 4 slova.
Ono što sam shvatio iz tih nekoliko postova koje sam našao je da UC HU pošiljke vrlo često dugo stoje po našim poštama (i po nekoliko meseci), a da mnoge i ne budu isporučene.
Da li sam dobro shvatio?

21137 dobio danas 15kom sto je stiglo pre 3 meseca, nemam nista da salju u paketomat 1 mesecno ali je ovo bas preterivanje

@Bassnectar91
@Astmario

Ne moze pojedinacno - morate organizovano

Potrebno je da vecina primalaca posiljki svakodnevno pise predloge i reklamacije na

Potrebno je da svako , drskim nezainteresovanim "salterusama" apsolutno svaki put
"napravi problem" , i svaki put zahtevajte razgovor sa "sefom" zaduzenim za organizaciju
isporuke.
Treba ih naterati da srede magacin i da apsolutno sve posiljke interno oznace i poredjaju ,
a podatke unesu u sistem za paketomate jer postoji mogucnost evidencije i Ux...xx a poruke
stizu na telefon

Tada nema potrebe da 1000 puta dnevno preturaju gomilu , nego vade iz reda i dele.

I isporuka iskljucivo u posti ( od 6-22h ) !!! dok se haos ne rascisti.

@mlax37

Za Ux...xx nema evidencije osim u slucaju naplate PDV-a i za deo od punog broja
koje se isporucuju preko paketomata ( ako u jedan odeljak ide vise paketica skeniraju
samo jedan )

Zastoji su samo u odredjenim postama koje su lose organizovane i prebukirane.

Do sada sam 3 puta pokušavao da paket koji dostavlja pošta preusmerim na paketomat. Nijednom mi nisu ostavili u paketomatu, već uvek pošalju na kućnu adresu. Sumnjam da su svi paketomati zauzeti/puni, jer pošta ima dosta paketomata. Dexpress nikad ne pravi problem, uvek ostave, iako imaju svega par paketomata u gradu.

Šta činiti da paket preko pošte ipak ode na paketomat?

Nazad
Vrh Dno