Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Što se tiče ovih sluški, imao sam priliku da testiram Toocki J58 (ukratko: uzeo EJ05 za 59 centi, dva komada a dobio jedne EJ05 i jedne J58, obe poklonio ali sam imao posle priliku da testiram J58 par dana) i mogu reći da sam jako jako zadovoljan sluškama, čak mi bolje leže u ušima nego SoundPeats MiniPro koje su koštale tipa 90 puta više. Pitao sam Toocki kako da poručim ponovo jer ih nema na aliju, kažu nemaju više, out of stock... :confused: pa sam pre neki dan uzeo HE068 koje mi dizajnom izgledaju jako slično pa se nadam da će lepo da legnu, bile 31 $cent (+593 kojna).
Ove 06C sam gledao ali mi se jako ne sviđa što nemaju gumice nego samo plastika, mislim da to nije za višečasovnu upotrebu.

Naleteh malopre na ovo, toocki proizvodnja:
🤣 🤣 🤣

Poslednja izmena:
Nadam se da ce biti ok. Prijateljica uzela sa temu-a i dobila je samo funkciju sata :(

Uzeo 2 komada tuki sluske, oba razlicata LA HU...

Da li je neko uzimao "fejk" stenli termos:

i kako vam se čini ovaj mišonja:
Predobra cena, sa modulom za bezicno punjenje te izadje 20-22eu(M je skuplji od L iz nekog razloga)
Ja puko 37eu pre nekih mesec dva.

Proso voz za SSD 🥲
videh na vreme, ali je cena za 120gb i 240gb recimo bila veca nego kad su akcije za netac, walram i slicno. Inace SSD marke gudgu ( kupio sam ga vec ranije proveren je ) je bio pre neki dan na coinsima 120gb za 6.4 , a 240 za 9.5$ sto je bolja cena od CUSUa ali na papiru slabiji brend

4.09$

I just found this on AliExpress:
US $19.59 | KZ X Angelears Libra Wired HiFi In-Ear Earphone IEMs Ultra-Wide Frequency Dynamic Monitor With 0.75 Detachable cable

2.97$

US $12.31 | KZ Dawn 10mm Large-Diameter Dynamic Driver Unit In-ear Earphones Hifi Monitor Sound Quality Earbud Silver-plated/OFC Flat Cable

Trenutno , finalna cena SSD-ova na Temu u kombinaciji popusta i povracaja kredita je znacajno povoljnija nego na AE ;)

4.09$

US $19.59 | KZ X Angelears Libra Wired HiFi In-Ear Earphone IEMs Ultra-Wide Frequency Dynamic Monitor With 0.75 Detachable cable

2.97$

US $12.31 | KZ Dawn 10mm Large-Diameter Dynamic Driver Unit In-ear Earphones Hifi Monitor Sound Quality Earbud Silver-plated/OFC Flat Cable
Kz libra je prilicno mid iem, kz dawn je bass head iem i nista vise. Ovo je svetski hvaljen budget iem, mkd coins 5.26€

2TB 60$
1TB 31.84$
512GB 17 i kusur

US $15.78 | CUSU SSD 1TB 2TB SATA 2.5'' SATA3 Hard Drive SSD Disk 128GB 256GB 512GB for Computer Laptop
da li je vredno rizikovati kod sellera koji je otvorio prodavnicu pre nesto vise od tri meseca? :) cekam neki 2tb povoljni ssd da stavim u CCTV server pa mi ovo deluje kao super prilika :)

Evo ako kojim slucajem niste uzeli i ovaj model, sad je na 93%, 0,45$

Bacanje para... tj. novčića :) :

sometimes they stay connected to your phone even when the box is closed. The touch controls keep engaging by themselves when they are in your ears, which induces beeping or music pausing.
Poor bass.. I did not expect to be of this type. If you like bass, these are not suitable for you. Go for other types
4/10 sound quality is not so good very low quality

da li je vredno rizikovati kod sellera koji je otvorio prodavnicu pre nesto vise od tri meseca? :) cekam neki 2tb povoljni ssd da stavim u CCTV server pa mi ovo deluje kao super prilika :)
Dobro si primetio, ovaj je uleteo u klizeci jer obicno ovo deli bas Cusu Official Store mada mislim da ne bi bilo problema ni ovde.

Bice opet samo u glavnoj radnji

Nazad
Vrh Dno