Aplikacija ima jezive bagove. Isključio mejl obaveštenja. Stoje isključeni. Kada hoću da ih uključim ponovo, ne postoji mogućnost jer u tom trenutku se dugme primeni izmene posivi. Iz nekog razloga za obaveze po kreditu stoji uključeno iako je ostalo isključeno. Kad kliknem na to umesto da isključi, kao za ostale stavke, otvori se nova stranica sa beskonačnim loading screenom. Raspad sistema...
Tako je oduvek, svima, koliko sam upućen. Pretpostavljam da su namerno hteli da nameste da obaveze po kreditu moraju da idu preko mejla, ali je nesrećno rešeno sa beskonačnim vrtenjem kada se pokuša isključivanje. Drugi deo mi već nije poznat, kod mene mogu bez problema da se gase i pale ostala obaveštenja mejlom.Iz nekog razloga za obaveze po kreditu stoji uključeno iako je ostalo isključeno. Kad kliknem na to umesto da isključi, kao za ostale stavke, otvori se nova stranica sa beskonačnim loading screenom.
Svi su automatski dobili tu promociju, nisi ni mogao da je ne dobiješ ako si otvorio račun u toku promo perioda. Pretpostavljam da su samo hteli da ti se "pohvale" da ti nisu naplatili održavanje za maj, mada nam nisi otkrio tačan sadržaj mejla. Sve i da ne prebaciš platu (a opcija je i kartična potrošnja 30k umesto toga), bezuslovno imaš besplatno održavanje i u junu, i u julu. Benefit izjava je proširenje toga, u neku ruku priča za sebe, gde dobijaš i priliku da ti uplaćuju 500 dinara mesečno.Nikakvu benefit izjavu nisam potpisao.
Plediraju da budu ONLINE ONLY banka...Sa UŽURBANIM programerskim timom...svesni su da ni to im ne radi kako treba, ali užurbano rade na sređivanju - sugerišu standardni work around mobi bank web. Pitao sam da li planiraju da vrate staru Mobi bank aplikaciju u opticaj, pošto posle godinu dana užurbanog rada na novoj aplikaciji i dalje nisu u stanju da je dovedu u red...
138 dinara su uzeli, proviziju za plaćanje u inostranstvu nisu naplatilipa valjda neće preći 240 nakon knjiženja.
Jedino promene po računu sto se tice ovoga su 235.51EUR transakcija i 138.29RSD INO transakcija. Ko zna koju računicu oni koriste, uvek je različita, zasto bi išlo jednostavno kad moraju da komplikuju.Kako sad to? Na snimku ekrana koji si poslao stoji da si platio 369,32 CAD, što se po MasterCard-ovom kalkulatoru (koji koristimo za potrebe aproksimacije Yettelovih višestrukih konverzija) vrti oko 237 EUR.
Kontam da ćeš morati da ih pitaš, jer ovako na prvi pogled stvarno nema smisla. Koliko vidim, taj iznos je čak manji od kamate za jedan dan na tvoj dug. Pritom si namirio i sva pretohdna dugovanja, pa ne bi trebalo da odnekle može da iskoči neka zaostala kamata.Kamata je samo 16 din, ali mi nije jasno šta se desilo?
Čudno baš, ali pozitivno je što si na kraju prošao i bolje od kalkulatora.Jedino promene po računu sto se tice ovoga su 235.51EUR transakcija i 138.29RSD INO transakcija. Ko zna koju računicu oni koriste, uvek je različita, zasto bi išlo jednostavno kad moraju da komplikuju.
Čudno baš, ali pozitivno je što si na kraju prošao i bolje od kalkulatora.
"trenutno nismo u mogucnosti da ucitamo podatke"
Online banka.
Aplikacija jako često zeza. Ljudi se nađu u nezgodnoj situaciji. Jedna nezgodna situacija sa novcem je dovoljna.Neprevazidjen raskid, aplikacija nije radila par minuta i idemo jovo nanovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari