Da li si uspeo da pokreneš ovu aplikaciju? Imam isti problem...Jel na Vontar-u može ova nova Move app od Mts-a? Ja sam instalirao ali mi izbacuje grešku da uređaj nije registrovan...
Da li si uspeo da pokreneš ovu aplikaciju? Imam isti problem...Jel na Vontar-u može ova nova Move app od Mts-a? Ja sam instalirao ali mi izbacuje grešku da uređaj nije registrovan...
Катастрофа... Али добро, барем си ти заслужио, тако да се јави на ПП, па шаљем једну из мог краја. Екстра је, чиста, питка, није јака... Узгред, мораћу тражити спонзоре за пиво. Ово не води ничемуDok nagrada ne bude flajka neke dobre radže propustiću…
Salac ove kineske drangulije deli, a ono što valja konzumira sam i to još pred kamerom da nam pravi zazubice… ccc
🤪
stajao na suncu...To im se iskrivila tura u transportu 😄
Има их колико год хоћеш. Сад само да одговориш на следећа 2 питања:Pozdrav svima,
pre nekog vremena sam imao temu gde sam tražio monitor (sa zvučnicima), koji bi mi pored PC-a glumio TV, na kraju kupio bez i nakačio eksterne zvučnike preko optičkog ulatza na EON box. S obzirom da mi ističe ugovor sa SBB, a SportKlubovi više ne postoje, skoro da je prestao razlog za korišćenje SBB-a.
Potreban mi je Android box, koji je sertifikovan, dakle da rade striming servisi, kao i EON i Orion TV, a da ima odvojen audio izlaz (posedujem mibox 3, kod kojeg nažalost postoji samo HDMI).
Ukoliko ima neka preporuka, ili je možda jednostavnije uzeti HDMI na HDMI + audio splitter, ali me zaista nervira još jedan uređaj koji moram da bodem u struju.
Na Box bih instalirao i stremio ofc.
EON Box mi je ok, ali na njega ne može pravi Netflix, mada ukoliko zaista nema ništa bolje, možda i kupim EON box.
У том случају, моја топла препорука је RockTec GX1.Nije mi problem do 100-ak eur.
Svejedno mi je, Kina-SRB, svakako mogu da ostanem na prepaid-u dok ne stigne.
Amazon fire stick 4К је, поред ми стика 4К и гугловог хромкаста 4К (или како му је већ узнака) најбољи стик уређај. Ради без икаквих проблема и без UK prime налога. Довољно је направити свој Амазон налог и ради екстра. ONN 4K plus је солидан уређај, то што теби представља "зезање" око активације, некоме је 10 минута посла. Ето, ја синоћ одрадио флешовање слимбокса на онај X96Q pro + да видим како ради и после опет вратио фабрички фирмвер.Probao Amazon fire stick koji je sjajan ako se ima UK prime nalog, probao Xiaomi 3 g, dobar prosek ali i dalje ima wi fi problem, odustao od Onn 4k plus velikog zezamje oko aktivacije, meni najbolji Nokia 8010, ali doživeo kraj kao i ford fiesta, ipak možda Xiaomi 3 ne znam ima učenijih od mene možda Strong 3 pro
Асолутно низаштаNe kapiram, zasto je bitan Amazon UK Prime nalog?
Amazon prime UK dobijaš bolju ponudu, imas besplatan shipment, a meni je bitno jer dobijam sve UK kanale koji su najbolja TV na svetu, i onda automatski Netflix ide na UK nalog.У том случају, моја топла препорука је RockTec GX1.
Amazon fire stick 4К је, поред ми стика 4К и гугловог хромкаста 4К (или како му је већ узнака) најбољи стик уређај. Ради без икаквих проблема и без UK prime налога. Довољно је направити свој Амазон налог и ради екстра. ONN 4K plus је солидан уређај, то што теби представља "зезање" око активације, некоме је 10 минута посла. Ето, ја синоћ одрадио флешовање слимбокса на онај X96Q pro + да видим како ради и после опет вратио фабрички фирмвер.
Узгред, шта фали Нокији 8010? S905X4, 4GB DDR, 32 ROM, гигабитни мрежни, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Dolby Atmos...
Асолутно низашта
Опусти се, каква техничка подршка у свету андроид боксова. Ниси ти купаво јефтиније кинеске боксеве.Amazon prime UK dobijaš bolju ponudu, imas besplatan shipment, a meni je bitno jer dobijam sve UK kanale koji su najbolja TV na svetu, i onda automatski Netflix ide na UK nalog.
Što što se tiče Nokie model 8000 više nema tehničku podrsku, a uskoro i 8010 model na android 14, nema ga u prodaji, a ako ga i ima cena je oko 200 evra, a platio ga 90 na Amazonu.
Što se tiče ONN4 ako mi ipak stigne probao danas da otkažem porudžbinu ako stigne moram da nadjem nekog da mi uradi jer ja i pored par sati sedenja lap top mobilni vpn ...nisam uspeo
Stock Android ima opciju koja ti je potrebna za to, da radi vpn i preko hotspota. Rešava se za sekund. Nađi nekog sa custom rom-om, pixelom ili tako nešto.nadjem nekog da mi uradi jer ja i pored par sati sedenja lap top mobilni vpn ...nisam uspeo
Hvala super pozStock Android ima opciju koja ti je potrebna za to, da radi vpn i preko hotspota. Rešava se za sekund. Nađi nekog sa custom rom-om, pixelom ili tako nešto.
Procedura je jednostavna, prvi put pustiš uređaj da se apdejtuje, kad dođe do greške oko lokacije klikneš factory reset.
Onda ga povežeš na Hotspot sa vpn-om i to je sve. Aktiviraš, pokreneš OS, dobićeš onu američku verziju Google TV-a.
Gasiš vpn, koristiš normalno.
Ako te ta američka verzija launcher-a nervira, posle samo odradi clear data za Google TV Home aplikaciju i dobijaš onu našu verziju.
Sve UK kanale imam preko aplikacije streamlocator smart dns ili preko aplikacije cija mesecna cena je smesna, takodje preko te aplikacije mogu da biram koji Netflix, Disney+ mogu da gledam kao i F1 a ako me neko pretplati u UK u sve Sky kanale, posto sam te dns brojeve stavio u ruter svi uredjaji u mrezi mogu da gledaju sve te programe tako imam srpski Netflix, britanski i americki, znaci gledam bez VPN eto samo infDruze ti si mnogo sve ofulio i to opasno. UK kanale ne mozes gledati ni sa jednim drugim uredjajem jer je bitna IP adresa, mozes ih gledati i na Firesticku, Xiomi.. i bilo gde druge ako instaliras VPN. Besplatan shipment? Za sta? Netflix katalog zavisi isto od mnogo faktora, lokacija, sta si gledao pa algoritam na osnovu toga ali opet kazem, bitna je lokacija, inace bi nam svima iskakali Nigerijski sadrzaji. Kazem da si ofilio sve, pisemo o finkcionisanju uredjaja a ne o besplatnoj dostavi.
Ne moras da ocajavas za aktivaciju, postoji nacina da se kroz određeni ruter pusti VPN na novou cele mreze. Malo strpljenja, dok ne stigne guglaj, informisi se.
Ne znam ako si vec koristio Firestick zasto nisi ostao na njemu jer nista neces dobiti novo sa tim ONN sto nisi imao sa Firestickom. Doduse ne znam koji model si imao ali 4K 2gen i MAX 2gen bi ti sve odradili.
Hvaal puno na preporuci, najverovatnije ću ga poručiti sa Alija.У том случају, моја топла препорука је RockTec GX1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari