branen890
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 24.02.2025
- Poena
- 20
Mislio sam na otkazivanje Total Tv pretplate/ugovora sa SBB-om.Kojeg ugovora? S kim si ga zaključio?
Mislio sam na otkazivanje Total Tv pretplate/ugovora sa SBB-om.Kojeg ugovora? S kim si ga zaključio?
Otkupljeno pravo od provajdera. Imaju njegovu ugovorenu obavezu koju su kupili.A raskidaš sa MTS om sa kojim nisi potpisao ugovor, nisi o tome obavešten od strane MTS, nisi potpisao nikakav aneks o promeni ugovorne strane... Kakvo plaćanje penala, na to sam mislio...
Total TV je bila glavna usluga, u paketu je isao EON i to valjda opciono ako se dobro secam. Posto je mts uzeo Total TV onda je logicno da EON ostaje da "visi" i da ga ugase. Bez obzira sto je situacija cista, uopste mi nije prijatno kad nesto daju besplatno. 😆
EON je u vlasništu United Grupe i tu MTS i SBB više nemaju nikakve veze sa time niti se pitaju nešto. EON aplikacija će prestati da nam radi kada to United Grupa odluči da je ukine.Pa neće i ne može MTS da ga gasi, to je u nadležnosti SBB koji nam je od 16.4. onemogućio pristup mojsbb portalu ali nije i EON app, štaviše, posle toga su omogućili i da ona njihova dva kanala budu FTA na satelitu što nema direktne veze sa pomenutom app ali ima indirektne. Nema bojazni, ništa se ne naplaćuje i trajaće dok SBB ne odluči drugačije.
A MTS nam je poslao kredencijale za pristup IrisBIZ/GO app što je takođe besplatno i gde ima i više kanala i sa boljom slikom nego na ovoj njihovoj satelitskoj platformi.
Što se tiče EON app tu je stvar jasna, 3 slota, jedan istovremeno aktivan za gledanje.
Slažem se,lično mislim da ne mogu da se pozivaju na sbb ugovornu obavezu,tako da pri raskidu nema penala,jer su uslugu drasticno promenili u odnosu na potpisanu(benefiti na obnovu,broj i kvalitet kanala...) em sa mts ništa nisi potpisaoA raskidaš sa MTS om sa kojim nisi potpisao ugovor, nisi o tome obavešten od strane MTS, nisi potpisao nikakav aneks o promeni ugovorne strane... Kakvo plaćanje penala, na to sam mislio...
Sa kojom se ja nisam složio. Ugovor je saglasnost volja dve strane.Meni je neverovatno da ljudi ne shvataju da je SBB prodao sve pa i TotalTv i da su se uslovi promenili? Eon je samo pitanje , do kad? Onaj ko prodaje zna, a i onaj ko kupuje.
Otkupljeno pravo od provajdera. Imaju njegovu ugovorenu obavezu koju su kupili.
Bilo bi to sve kako ti kažeš da je Telekom kupio TotalTV i nastavio da pruža identičnu uslugu. Ali to nije slučaj, kao što znamo. Telekom drastično menja uslugu, tako da ugovor ne može biti validan bez našeg pristanka. A da ponovim: Ovo je najgore urađena prodaja u istoriji prodaja. Niko od nas u stvari ne zna šta nas očekuje pošto se Telekom nije udostojio ni da pošalje neko obaveštenje.Meni je neverovatno da ljudi ne shvataju da je SBB prodao sve pa i TotalTv i da su se uslovi promenili? Eon je samo pitanje , do kad? Onaj ko prodaje zna, a i onaj ko kupuje.
Otkupljeno pravo od provajdera. Imaju njegovu ugovorenu obavezu koju su kupili.
Drastično ne postoji u tom segmentu usluga. Postoji delimično uz kompenzaciju sadržaja. Sve je to smišljeno, od jednih i od drugih zajedno. Velike su to kompanije da unapred nemaju gubitke i dobit uračunate u poslovanje koje dolazi. Malo je ekstremnih u odnosu na one koji nemaju izbor... Inače, obaveštenje je trebalo da šalje SBB svojim korisnicima koje prodaje! Ali u tim uslovima bi cena bila manja,pa...Bilo bi to sve kako ti kažeš da je Telekom kupio TotalTV i nastavio da pruža identičnu uslugu. Ali to nije slučaj, kao što znamo. Telekom drastično menja uslugu, tako da ugovor ne može biti validan bez našeg pristanka. A da ponovim: Ovo je najgore urađena prodaja u istoriji prodaja. Niko od nas u stvari ne zna šta nas očekuje pošto se Telekom nije udostojio ni da pošalje neko obaveštenje.
Ne znam da li sam nesto propustio sto se tice diskusije, ali ne razumem zasto su Arene i ostali mts kanali uopste ubaceni na EON? Ako su Total TV korisnici dobili pristup mts aplikacijama onda valjda nema potrebe da se bilo sta menja oko EON-a, a kamoli da se ubacuju mts kanali jer mts nikad nije imao nikakve veze sa EON-om.EON je u vlasništu United Grupe i tu MTS i SBB više nemaju nikakve veze sa time niti se pitaju nešto. EON aplikacija će prestati da nam radi kada to United Grupa odluči da je ukine.
Ozbiljno? Je l možemo da vidimo njihov odgovor?Odobren mi je raskid bez penala.
Jedino da pitas nekoga ko koristi Eon da ti da slobodan slot ako ga ima.Pozdrav svima.Imali smo total TV koristi ga baba u selu medjutim i mi smo ga koristili na telefonu i kompu.Sada kada zelimo da promenimo uredjaj(da prebacim decI u sobi na kompu) izbacuje mi sledece "Registrovan je maksimalan broj uređaja". Niti mogu da se ulogujem vise preko SBB da obrisem uredjaj niti na mts sajtu prepoznaju podatke korisnika....Da li je neko imao ovakav problem i da li je moguce resiti ga?Hvala sve najbolje.
Ocigledno je da cemo svi koji imamo vazeci ugovor za Total Tv vremenom izgubiti sve kanale na koje smo u okviru ugovora bili pretplaceni,i ovo je blagi uzas 31 kanal je izbacen iz ponude do sada a broj ce se samo povecavati u to ne sumnjam,i pitanje je da li uopste imam alternativu u svetlu toga da ne zelim da udjem u IPTV rezim vec zelim da ostanem na satelitu jer net moze da se izgubi sigurno vise puta godisnje i tada mozes da gledas panel TV-a a na satelitu sam bio par dana bez slike samo jednom za 19 godina kada je bio kvar na Eutelsatu 16 stepeni E gde je stacioniran Total.34 godine sam na satelitu i to je moja solja caja a ko voli IPTV to je njegov izbor kao sto je ovo moj.@Matrix69 ovaj tekst koji si napisao je pisan pre 16.04. tad je korisnik imao EON (na kompu i telefonu), sad ima IrisGO ali samo na TV-u i mobilnom, ne na kompu.
Tad nisu bili ukinuti kanali, sad jesu i to:
Nova S, N1, Cinemania, Grand, Nova Max, Nova Series, Cinestar TV 1, Cinestar TV 2, Cinestar Premiere 1, Cinestar Premiere 2, Cinestar Comedy, Cinestar Fantasy, Cinestar Action, Sci-Fi, Lov i ribolov, IDJ TV, Brainz, Grand Nostalgija, Pikaboo, N1 HR, Nova HR, N1 BiH, Nova BH, Animal Planet, Crime Investigation, CMC TV, MTV Hits, Club MTV, MTV 80s, MTV Live.
Ja sam te kanale pratio, sada ih nemam, to je na moju štetu. Tu stupa na snagu čl 131 ZEK. Odobren mi je raskid bez penala.
Meni uvek kad pada jača kiša ili sneg TTV potpuno izgubi signal sve dok ne prestanu padavine a Telekom IPTV koristim od 2009 godine i nikad nisam imao problema da mi se zbog vremenskih uslova prekida televizija (u mom slučaju je podzemna parica) i ima mnogo naprednije mogućnosti od satelitske, naravno ko ima tehničke mogućnosti za HD i dovoljan broj STB uređaja po meni je bolje uzeti IPTV.Ocigledno je da cemo svi koji imamo vazeci ugovor za Total Tv vremenom izgubiti sve kanale na koje smo u okviru ugovora bili pretplaceni,i ovo je blagi uzas 31 kanal je izbacen iz ponude do sada a broj ce se samo povecavati u to ne sumnjam,i pitanje je da li uopste imam alternativu u svetlu toga da ne zelim da udjem u IPTV rezim vec zelim da ostanem na satelitu jer net moze da se izgubi sigurno vise puta godisnje i tada mozes da gledas panel TV-a a na satelitu sam bio par dana bez slike samo jednom za 19 godina kada je bio kvar na Eutelsatu 16 stepeni E gde je stacioniran Total.34 godine sam na satelitu i to je moja solja caja a ko voli IPTV to je njegov izbor kao sto je ovo moj.
Svako neka uzima šta želi to je, svačije pravo u tuđe se izbore ne mešam,imam 140cm Televes offset antenu izuzetno kvalitetnu odlično podešenu sa veoma kvalitetnim konvertorima sa niskim šumom,i sliku nemam samo kada napada sneg pa moram u dvorište da ga očistim ili kada je izuzetno jak pljusak.Tako da ću ostati na satelitu dokle god mogu.Meni uvek kad pada jača kiša ili sneg TTV potpuno izgubi signal sve dok ne prestanu padavine a Telekom IPTV koristim od 2009 godine i nikad nisam imao problema da mi se zbog vremenskih uslova prekida televizija (u mom slučaju je podzemna parica) i ima mnogo naprednije mogućnosti od satelitske, naravno ko ima tehničke mogućnosti za HD i dovoljan broj STB uređaja po meni je bolje uzeti IPTV.
E sada se to dogodilo i na m:TS .Meni uvek kad pada jača kiša ili sneg TTV potpuno izgubi signal sve dok ne prestanu padavine a Telekom IPTV koristim od 2009 godine i nikad nisam imao problema da mi se zbog vremenskih uslova prekida televizija (u mom slučaju je podzemna parica) i ima mnogo naprednije mogućnosti od satelitske, naravno ko ima tehničke mogućnosti za HD i dovoljan broj STB uređaja po meni je bolje uzeti IPTV.
Šta se dogodilo?E sada se to dogodilo i na m:TS .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari