Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Pa naravno, IPTV radi kada ima internet a satelitski tanjiri su odlina meta za munje pa gase ada preti takvo nevreme.

@Matrix69 ovaj tekst koji si napisao je pisan pre 16.04. tad je korisnik imao EON (na kompu i telefonu), sad ima IrisGO ali samo na TV-u i mobilnom, ne na kompu.
Tad nisu bili ukinuti kanali, sad jesu i to:
Nova S, N1, Cinemania, Grand, Nova Max, Nova Series, Cinestar TV 1, Cinestar TV 2, Cinestar Premiere 1, Cinestar Premiere 2, Cinestar Comedy, Cinestar Fantasy, Cinestar Action, Sci-Fi, Lov i ribolov, IDJ TV, Brainz, Grand Nostalgija, Pikaboo, N1 HR, Nova HR, N1 BiH, Nova BH, Animal Planet, Crime Investigation, CMC TV, MTV Hits, Club MTV, MTV 80s, MTV Live.

Ja sam te kanale pratio, sada ih nemam, to je na moju štetu. Tu stupa na snagu čl 131 ZEK. Odobren mi je raskid bez penala.
Ovih svih kanala ni na EON-u vise nema tj nekih ima a podosta nema evo sadasnje EON,programske seme EON Programska Sema .
A evo i paketa EON Paketi i Cene EON LIGHT TV 1899dinara 2199d bez UO,pa ide srednji EON FULL TV i na kraju EON PREMIUM TV 3399d 3699 bez UO.Uz bilo koji paket uz UO 2g dobija se EON SMART BOX bez naplate instalacije ali uz paket plus doplacujes 290d mesecnu rentu za koriscenje tog boxa,a bez UO taj isti box mozes kupiti od njih za 6495d.A isto mesecnu cenu paketa bez UO,se placa onlayn putem platnih kartica...kako bilo sve ovo ima na navedenim linkovima :whistle:

Nazad
Vrh Dno