Ja sam vratio opremu 19. maja, pa su me juče pozvali da mi ponude prelazak na m:Sat. Kad sam to odbio, rekli su mi da će mi biti naplaćeni penali zbog toga što mi nije istekla ugovorna obaveza, tj. da će da me pozovu iz "back office-a" u vezi toga. Jedva čekam da me pozovu i objasne zbog čega misle da mogu da mi naplate penale.Da li je neko pokušao da raskine totalTV ugovor, koliki bi bili penali?
Niko mi nije poslao račun za april, april je gratis.Gde ti je stigo racun, na mail? Ko je poslao racun, MTS?
Pitam jer nemam nigde vise da proverim racune, na SBB-u su mi izbacili nalog, a na MTS-u nemam totalTV u nalogu, samo box4, oba se vode na mene.
Mislio sam da ce spojiti usluge?? Cekam, valjda ce nesto da rese..
Ništa ne diraj 🤣Da ne ispadne da je ugovor za TTV sa mts-om raskinut a da EON ostaje
Total TV je bila glavna usluga, u paketu je isao EON i to valjda opciono ako se dobro secam. Posto je mts uzeo Total TV onda je logicno da EON ostaje da "visi" i da ga ugase. Bez obzira sto je situacija cista, uopste mi nije prijatno kad nesto daju besplatno. 😆Ništa ne diraj 🤣
To nam je besplatno, a do kad niko ne zna.
možda ranije. zadnji put kad sam gledao ponudu za EON Sat, EON aplikacija (browser/mobilna, ne Smart TV/box) je bila uključena u paket. beše 3 slota a gledanje na max 1 uređajuu paketu je isao EON i to valjda opciono ako se dobro secam
Pa neće i ne može MTS da ga gasi, to je u nadležnosti SBB koji nam je od 16.4. onemogućio pristup mojsbb portalu ali nije i EON app, štaviše, posle toga su omogućili i da ona njihova dva kanala budu FTA na satelitu što nema direktne veze sa pomenutom app ali ima indirektne. Nema bojazni, ništa se ne naplaćuje i trajaće dok SBB ne odluči drugačije.Total TV je bila glavna usluga, u paketu je isao EON i to valjda opciono ako se dobro secam. Posto je mts uzeo Total TV onda je logicno da EON ostaje da "visi" i da ga ugase. Bez obzira sto je situacija cista, uopste mi nije prijatno kad nesto daju besplatno. 😆
Tako mi je rekao serviser koji je dosao da izmesti antenu. Baba i deda su devizni penzioneri a ja nemam zivaca da se raspravljam sa mtsovim radnicima. Promenili su im resiver i slika katastrofa. Mutna,sivkasta.. kao ranije dok su se kanali hvatali antenom (bez dvbt2). Total je imao savrseno cistu slikuNema više nikakvih računa od SBB, shvatite ljudi to već jednom
Znam, oprez je majka mudrosti a pogotovo u državi u kojoj živimo i u društvu u kojem obitavamo, ali...SBB je svoje naplatio, aplikacija fura a dokle videćemo a FTA je...FTA.
@Koky tu priču o jednom mesecu fraj mogu da okače mačku o rep, žargonski rečeno. Jedino nekome ko ne zna ili ko je neupućen. Kolega @ZEX123 dobio 5 meseci po 1 dinar jer je "migrirao", nzm da li mu je istekla UO, pisali su forumaši ovde da su usled zahteva za raskid dobijali ponude i po 12 meseci da ne plaćaju, e sad, možda to 1 mesec besplatno je eksplicitno za bivše korisnike TTV kojima istekne UO ali i tu se metodom "pretnje" svakako može izvući barem tih 5 meseci što pripada svakome ko postaje njihov korisnik i što na njihovom sajtu i stoji. Davaće oni i "kule i gradove" da im ostane dobar deo korisnika bivšeg Totala. Doduše, ovo je sad već priča za temu M:SAT.
Ja ću videti sa advokatom šta se može uraditiJa sam vratio opremu 19. maja, pa su me juče pozvali da mi ponude prelazak na m:Sat. Kad sam to odbio, rekli su mi da će mi biti naplaćeni penali zbog toga što mi nije istekla ugovorna obaveza, tj. da će da me pozovu iz "back office-a" u vezi toga. Jedva čekam da me pozovu i objasne zbog čega misle da mogu da mi naplate penale.
I ja to moram da uradim samo čekam da prođe otkazni rok 30 dana. Javi šta si uradio i koliko traže za te njihove penale.Ja sam vratio opremu 19. maja, pa su me juče pozvali da mi ponude prelazak na m:Sat. Kad sam to odbio, rekli su mi da će mi biti naplaćeni penali zbog toga što mi nije istekla ugovorna obaveza, tj. da će da me pozovu iz "back office-a" u vezi toga. Jedva čekam da me pozovu i objasne zbog čega misle da mogu da mi naplate penale.
Kojeg ugovora? S kim si ga zaključio?Koliko je SBB naplacivao penale kad bi neko napustio Total TV? I ja planiram da odem sledece sedmice u bivsu Total TV sadasnju MSAT poslovnicu da se raspitam oko otkazivanja ugovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari