Mozda da pozoves uvoznika energynetJa imam Bergen Apollo klimu koja je isto imala oznaku wifi ready. Sa modulom nije stigla, a nigde ne mogu da izguglam bas za taj model klime dostupan modul. Da li se uzima neki univerzalni ili idu moduli iz odredjene grupacije klima?
To su dva razlicita modelaMoze neko da mi kaze koja je razlika izmedju 12CHSD/XA73IS i 12CHSD TPG11IF ?
Gde si nasao tu glupost da je A+++ na grejanju… To imaju samo klime od 900+€Zanima me da li je neko imao Haier Inverter revive plus 12000 ili ima neki info u poredjenju sa Tcl i Vivaxom u tom cenovnom rangu.
Kod nas kosta oko 40k , a ima energertski razred A++ za hladjenje i A+++ za grejanje . Pratio sam forum za klime nisam video da je neko pominjao da je ima niti je preporucio nekom , obzirom da ima 3A+ za grejanje sto retko koje klime imaju ni problizno za tu cenu.
Ja je imam ali je ugradjena neki dan. Doduse 09 model. Nemam pojma sta bih ti rekao. Ja sam je uzeo prvenstveno za hladjenje i to zbog toga sto je izuzetno tiha i zato sto je u spavacoj sobi od 7kvm. Radila na grejanju nista ne krcka, na hladjenju rije radila. Na oko izgleda ok cak sta vise kvaliteno( nisam se tome nadao). Ako nekako mogu da pomognem ti pitaj.Zanima me da li je neko imao Haier Inverter revive plus 12000 ili ima neki info u poredjenju sa Tcl i Vivaxom u tom cenovnom rangu.
Kod nas kosta oko 40k , a ima energertski razred A++ za hladjenje i A+++ za grejanje . Pratio sam forum za klime nisam video da je neko pominjao da je ima niti je preporucio nekom , obzirom da ima 3A+ za grejanje sto retko koje klime imaju ni problizno za tu cenu.
Verovatno na energetskoj nalepnici za warm regionGde si nasao tu glupost da je A+++ na grejanju… To imaju samo klime od 900+€
A++/A+ je Haier, osim toga, mislim da je svakako bolja kupovina i od tcl i vivax.
@bakara
Na slici je TPG11I a ja sam pitao za TPG11IF. Jel to isti model?
Zasto mislis da je bolja kupovina ? Dosta se spominje vivax aeri+Gde si nasao tu glupost da je A+++ na grejanju… To imaju samo klime od 900+€
A++/A+ je Haier, osim toga, mislim da je svakako bolja kupovina i od tcl i vivax.
Aeri je dobra klima ali su midea i njeni derivati poput tog vivaxa dosta skloni mržnjenju i čestim odlascima u defroste. Haier i nema baš takvih mušica.Zasto mislis da je bolja kupovina ? Dosta se spominje vivax aeri+
Na poslu imamo neki model midea i stvarno cesto radi DF ....vidim da je mnogo lakse kupiti klimu nego odluciti se koju kupiti 🙄Aeri je dobra klima ali su midea i njeni derivati poput tog vivaxa dosta skloni mržnjenju i čestim odlascima u defroste. Haier i nema baš takvih mušica.
Pa sve naravno zavisi i od budzet... Kupi npr. Daikin ili Fuji od 80-90k i to ce radi kao sat! Nece sigurno da di kove neki bezveze kontrolni DF na plusu! I Gree radi kako treba jedino sto ljudi izbegavaju zbog visoke min. ModlulacijeNa poslu imamo neki model midea i stvarno cesto radi DF ....vidim da je mnogo lakse kupiti klimu nego odluciti se koju kupiti 🙄
Nije mi toliki budzet,ispod 60k...pogotovo sto uzimam za 16 m²,u planun prosirenje do nekih Ukupno 28m² a ne boravi se ceo dan tu,ako budem uzimao za roditelje koji su po ceo dan u dnevnoj sobi gledacu da bude kvalitetnijaPa sve naravno zavisi i od budzet... Kupi npr. Daikin ili Fuji od 80-90k i to ce radi kao sat! Nece sigurno da di kove neki bezveze kontrolni DF na plusu! I Gree radi kako treba jedino sto ljudi izbegavaju zbog visoke min. Modlulacije![]()
NIsam naglasila da je vidina plafona u dnevnom boravku visa od standardne.Možete li mi preporučiti neku jeftiniju, a solidnu inverter klimu do max 45000 dinara. Prevashodno bi se koristila za rashlađivanje i eventualno blago zagrevanje u prelaznom periodu. Planiram da preko dnevnog boravka rashlađujem i sobicu i kuhinju. Raspored prostorija je kao na slici. Hvala unapred.
Malo je nezahvalan raspored.. Haier Revive Plus, Vivax Aeri, Gree Pular npr kada bi nasla vaucer za Ananas.. Mozda jos po nekaMožete li mi preporučiti neku jeftiniju, a solidnu inverter klimu do max 45000 dinara. Prevashodno bi se koristila za rashlađivanje i eventualno blago zagrevanje u prelaznom periodu. Planiram da preko dnevnog boravka rashlađujem i sobicu i kuhinju. Raspored prostorija je kao na slici. Hvala unapred.
Kako naci vaučer? 🙃Malo je nezahvalan raspored.. Haier Revive Plus, Vivax Aeri, Gree Pular npr kada bi nasla vaucer za Ananas.. Mozda jos po neka
Valjda salju na mejl ili poruke postojecim korisnicima.. Pisali su ljudi pre a i mislim da postoji tema za kupovinu preko ananasKako naci vaučer? 🙃
A da li bi ove mogle da dođu u obzir:Malo je nezahvalan raspored.. Haier Revive Plus, Vivax Aeri, Gree Pular npr kada bi nasla vaucer za Ananas.. Mozda jos po neka
Od TCL-a ova mi se čini kao najbolja:A da li bi ove mogle da dođu u obzir:
TCL INVERTER KLIMA TAC-12CHSD/TPG11I T-PRO 12000 BTU
Tcl TAC-12CHSD/XA73IFS
Ne uklapa mi se nažalost.Od TCL-a ova mi se čini kao najbolja:
TCL TAC-12CHSD/TPG31I3AH
Ne znam da li se uklapa u tvoj budžet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari