Šta je novo?

Biostar ploce ?

fullmonty

Slavan
Učlanjen(a)
10.12.2004
Poena
319
Posto vidim da su stigle prve Biostar ploce kod nas, zanimame da li ih je neko isprobao ? Konkretno me interesuje model TForce 570 U.

Javi se na PM da ne ispadne da reklamiram sam sebe ...

Zasto na PM, napisao je da ga zanimaju kakve su (pa ce tek da onda odluci da li da kupi). Napisi ti ovdje ako si probao, da svi mogu vidjeti.

Ja cu verovatno uzeti taj model, nadam se uskoro.
Ali posto sam na netu nasao jako lepe kritike za Deluxe model, voleo bih da cujem utiske.
BTW izmedju mene i pnjafa je daljina od stotinak km, koje ne mogu da predjem tako brzo :D

Biostar Tforce 945P

Мене занима какав OC могу очекивати од овог модела, FSB 350 би ми било доста, ил' да идем на P965 модел :trust:

945 nisam testirao video sam na nemackom forumu da je lik izvukao 360 prime stable, 965 takodje nisam testirao, drug je uzeo ovu 570 Ultra i vozi je trenutno na 380HTT, za intela 965 stvarno ne znam ali navodno se izvlaci 500, ja bih bio zadovoljan i sa 450 uzevsi u obzir cenu maticne ...

Merkam ja Biostar jos odavno ali evo tek sad krenuo uvoz i to koliko znam samo jedna firma uvozi ...

@Atila mislim da je bolje da se tvoris za 965, 945 i ako hoce na 350 to bi mu bio neki max, dugorocno bolje 965 ...

Poslednja izmena:
Posto vidim da su stigle prve Biostar ploce kod nas, zanimame da li ih je neko isprobao ? Konkretno me interesuje model TForce 570 U.

Ooo fullmony pa ti se ne hvalis da planiras budzenje masine :smash: Prema TH-u Biostar je imao nF4 ploce koje su bile u samom vrhu, rame uz rame se DFI-jem tako da nebi trebalo da budu lose. Secjam se da smo mi onomad u igraonici imali brdo Biostar ploca i da su radile dobro ,)

Evo Dekara ce verovatno uzimati 2 kom p965 pa cemo znati iz prve ruke kakve su jer ja nisam imao priliku da testiram, ocekujem ne manje od 450 OC, u onom review su izvukli 501MHz prime stable ...

Poslednja izmena:
Jedino su rekli da treba paziti sa izborom memorije da bi se postigla tako visoka magistrala...voleo bih da neko ko je pazario ovu plocu postuje svoje rezultate i sa kojom memorijom je to postigao.

Ja se iskreno nadam da cu vam do kraja sledece nedelje reci utiske.

3 godine garancije na Biostar bi trebalo da je određeni garant kvaliteta, videćemo...s obzirom da je uvoz krenuo tek pre par nedelja, rano je još za neku objektivniju i kompletniju ocenu što se našeg tržišta tiče.
Uskoro stižu i Biostar grafičke kartice, takođe po povoljnim cenama ;)

Malo van teme, ali ko uvozi pomenute graficke ako nemoze javno onda na pm

ko prodaje kod nas Biostar maticne ploce...moze na PM...

Ako me obrisu moderatori ok, ali u pitanju su TNT tj. Telix. Oni uvoze Biostar kod nas.

Dali stizu iz HR ?

Poslednja izmena:
Sta znaci kvalitetan elektrolit, sta imas od toga?
Npr. kvalitetan elektrolit ima mali ESR... što daje stabilnije napone... Onda, manju struju curenja... Valjda bi ti to trebao da znaš...

Npr. kvalitetan elektrolit ima mali ESR... što daje stabilnije napone... Onda, manju struju curenja... Valjda bi ti to trebao da znaš...

Da al to po mom misljenju nema veze sa tipom koji je, kvalitetan kondis je npr: Elna for Audio, neki modeli Spraque, neke Wime itd... al komad kosta koliko pola maticne....

Daj bre ljudi manjivajte se kondenzatora, to je cist marketing! Ono jesu kvalitetniji kondishi u DS3/DS4, ali kvalitet im se prvenstveno ogleda u veku trajanja, pa nemojte mi reci da ce te jednu maticnu da vozate 10 godina! NEGO, AKO JE NEKO PROBAO, NEKA PODELI SA NAMA ISKUSTVA O BIOSTAR PT965, I MOZDA PT965 DELUXE!?!

Nazad
Vrh Dno