Ma to ti je bre uticaj ultraljubicastih zraka na pubertet slonova...:d
To sam i ja cuo, ali nisam verovao....izgleda da je istina.![]()
Zbog toga su wide monitori u svetu TFT monitora ono što su Celeron procesori u svetu procesora.
Ako ti se pojavi par komada, na taj isti nacin uz malo jaci pritisak mozes da "isprovociras" jos par komada, pa da ti "proradi" garancija...![]()
Šta ti je bre @colt? Gde sam ja pominjao plazma monitore i tsl?
Ako hoćeš, veruj mi na reč, a ako nećeš, googl-uj pa ćeš doći do istog zaključka.
Ja sam odlučio da kupim ViewSonic 19" monitor sa 8ms. Model mi nije mnogo bitan; samo mi je bitna trogodišnja 0 bad pixel garancija.
Bez zezanja! @Dark Angel je u pravu. Pojasniću. Wide paneli se isecaju iz krajeva ploča koji su takvih dimenzija da ne mogu da se iseku paneli standardnog odnosa 5:4.?
Ja sam uzeo pre nedelju dana ViewSonic VA 912 za 250e i prezadovoljan sam. Ima 3 god. garanciju na 0 bad pixela, a na pozadinsko osveljenje 12 meseci. Citao sam razne testove gde je imao stvarno ok rezultate, a znam i par ljudi koji ga imaju vec duze i svi su zadovoljni. Mislim da za te pare nisam pogresio u izboru.![]()
Poz!
Razmisljam najvise da uzmem LG 1919s, dosta sam ovde procitao, vecina je zadovoljna odnosom cena-kvalitet. Sto se tice DVI-a, nije mi neophodan. Najvse me brine to postolje na LG, zar je stvarno nestabilno toliko?
@Denitea
Video sam PM. Hvala na odgovoru, mada, ako se ne varam na ovom forumu tolerišu pominjanje naziva firmi ako nije reč o sirovoj reklami. Da li si dobio/la DVI kabl?
Hoću da prokomentarišem da svi vide. Kvalitet proizvoda firme ViewSonic je oduvek bio na nivou, mada sam negde skoro pročitao da se u ekonomskoj klasi u skorije vreme baš previše i ne trude. Otprilike da je to slučaj i sa monitorom koji si kupio/la. Verovatno je sasvim OK, ali je reč o ličnom utisku. Malo sam skeptičan o njegovom kvalitetu zbog toga što ga u oktobarskom broju Sveta kompjutera baš i nisu nahvalili, a tom časopisu verujem jer me njihovi zaključci nisu nikad prevarili (vrlo su iskreni i objektivni). Čak štaviše, po onome što su napisali BenQ FP92E izgleda kao isplativije rešenje, iako pripada istoj (ekonomskoj) klasi.
Treba mi savet koji od ovih monitora da uzmem. Ne znam kako stoje sa bad pixelima, odziv i te stvari, do sada sam gledao samo cenu i neke onako ovlas karakteristike, ovo mi je uslo u uzi izbor:
LG L1718S
Philips 170C6FS
Samsung 710N
Samsung 920N
Interesuje me prvenstveno odnos cena/kvalitet i da li predstavlja veliku razliku gledati u 19'' i 17''???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari