Šta je novo?

Gothic 3?

[troll] barem vas nisu lagali kao nas za Oblivion [end_troll] :)
Jel'tako, G!!!? :p

Nema šansi da je tako, pustite tu tabelu, nema veze sa vezom. To jedino ako nisu izmenili ništa u source-u motora Gotika 1 pa da su nakalemili sve ovo što ima Gotik 3.

Batalite tu tabelu...cista glupost! Samo lazu narod!

[troll] barem vas nisu lagali kao nas za Oblivion [end_troll] :)
Jel'tako, G!!!? :p

Nema šansi da je tako, pustite tu tabelu, nema veze sa vezom. To jedino ako nisu izmenili ništa u source-u motora Gotika 1 pa da su nakalemili sve ovo što ima Gotik 3.

:d ma samo da ne lazu za sve ostalo... za grafiku tu su babe stricevi bubrezi.... :D

btw jel ovo nov engine ili unapredjen iz dvojke

U početku je delovalo kao potpuno nov engine, kasniji šotovi sve više liče na unapređenu dvojku koja koristi SpeedTree.

Kazu da je nov! Videcemo kad izadje!

btw jel ovo nov engine ili unapredjen iz dvojke

Meni slike iz gradova deluju kao unapredjena dvojka dok mi suma deluje novo,takvu nije mogao stari endzin da napravi.Ne znam sta da mislim- nebo,putevi i kuce mi deluju nesto bolje od dvojke a suma (drvece,trava pa i voda) dosta bolje.

Ma bre sigurno nisu pisali kod od nule... mislim, ako Karmak može da krpi isti endžin već 10 godina, mogu i Pirane :)

Meni slike iz gradova deluju kao unapredjena dvojka dok mi suma deluje novo,takvu nije mogao stari endzin da napravi.Ne znam sta da mislim- nebo,putevi i kuce mi deluju nesto bolje od dvojke a suma (drvece,trava pa i voda) dosta bolje.
Kahm...
Agilni je napisao(la):
kasniji šotovi sve više liče na unapređenu dvojku koja koristi SpeedTree

Sacekaj, izgleda sam se ja nesto istripovo...ali zar nisu oni kupili neki endzin i preradili ga za potrebe Gothic 3?
Mislim cak da sam i chitao o tome kako su morali gotovo u potpunosti da ga prerade jer nije odgovarao njihovim potrebama.

@agilni nisam video taj tvoj post.Ok,ja to ni ne sporim.Niti sam.Meni je ovo OK i ovako ali je brate mili u tom slucaju prezahtevno,gledajuci samo njihov zvanicni system requirements.

Endzin igre, Genome, je pisan od nule. Uostalom videcete kad budete igrali, mada se i sa slika moze videti.
A ova tabela, kao sto neko ovde rece, "nema pojma". Ovo su testirali ali sa svim podesavanjima do neba. Naravno ko nema jaku masinu nece da tera Gothic na high kvalitetu nego ce nesto da smanji. Na medium igra ce vecini dobro raditi a onim ostalima na low pa teraj ako i dalje imas zelju.

Slika sa originalnog DVD izdanja,nemackog.Sadrzi i system requirements znacajno drugaciji od svakog do sada ovde pominjanog.

Super je requirements :)

e ovo zaista obecava....

istina je kao i obicno negde izmedju ;)

Malo mi je ta slika sumnjiva, ko ce ga znati. Mislim da stave zablurovanu sliku na dvd cover, malo verovatno.

Pa nije moguce?! Odakle sad tolika razlika izmedju ovih requirements-a? Zar je moguce da su je toliko optimizovali za par dana?

Ako da, to je odlicno!

Btw, zar je ovo originalni cover?Zasto bi stavili sliku iz dvojke?

Poslednja izmena:
Pa nije moguce?! Odakle sad tolika razlika izmedju ovih requirements-a? Zar je moguce da su je toliko optimizovali za par dana?

Ako da, to je odlicno!

Btw, zar je ovo originalni cover?Zasto bi stavili sliku iz dvojke?

:D znao sam da je suvise lepo da bi bila istina....photoshop je zloupotrebljen po ko zna koji put.....

Poslednja izmena:
Bah,'ladno nisam snimio.Ne pratim vise nista dok ne izadje...

Sad ti je jasno zašto ja nisam u startu imao nameru da pratim ama baš ništa u vezi sa Oblivionom, osim datuma izlaska :)

Sad ti je jasno zašto ja nisam u startu imao nameru da pratim ama baš ništa u vezi sa Oblivionom, osim datuma izlaska :)

Da znas da je tako pametnije. Ja sam prilicno miran sto se kvaliteta ove igre tice (kao sto sam bio i kod Obliviona), mene jedno brine zahtevnost. Znajuci kako su izbacili dvojku...

Za podrucje US G3 izlazi 20.novembra, dok za UK & Ger. ostaje 13.sep!

evo sta neki lik kaze:

We had a few confusing statements regarding the differences between the American and the European versions of Gothic 3. Here is the last one by JoWooD's Johann Ertl, clearing it up:

Quote:
After phoning around for hours, I`m a little bit better informed and I can tell you these details:

1. The US Version will come a month later than the UK / German one, so they will have all the improvements inside that will be brought here in the patch that will be released at the same time as the game.

2. There will be minor changes (Intro movie *, Credits...) but nothing will change in gameplay, interface, enemy strenght...

3. The balancing may seem easier, but just because of the fact that the patching changes are already included - so the balancing will be changed in the Euro Version by the patch in exactly the same way.

4. So there is no american-styled Gothic Version, there is only the true Gothic for all of us world wide.

Please update any information that was given wrong - my error.

*) This was the reason for my misunderstanding. Someone was talking about "making the introduction easier to understand", and I understood that wrong, thinking, that the game itself will be easier...

Koliko shvatam, po ovome će Ameri dobiti patchovanu verziju, a Evropljani nepatchovanu ali mesec dana ranije, s'tim što oni planiraju da izbace patch maltene istog dana kad izađe evropska verzija? Tako ispada iz priče u stavki 3 o balansiranju. Pozitivno je što se priča o evropskom launchu, bojao sam se da će prvo biti nemačka, pa tek posle za sve ostale.

Johann Ertl:
we fixed all the critical errors and annoying bugs in the second Goldmaster, which is the Euro version.

But there will be patch which is polishing balancing and minor bugs, while the US Version will come with that patch already included.

Poslednja izmena:
Znači ko bude skidao nek pažljivo čita NFO, nemoj da širite krš pre-release kopije ;)

Naravno, pričam o demo verziji :D

Super su filmici Stanmar-e. Jedva cekam da mi stigne na hard :d .

Nazad
Vrh Dno