Milan82bh
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.09.2003
- Poena
- 649
dude, sto si izbrisao smajlije iz quote-a... pufff.. get a life...
Uf izvini molim te, evo iz ovih stopa idem kod onog zlog pevaca da ga pitam...:smoke:
dude, sto si izbrisao smajlije iz quote-a... pufff.. get a life...
I have seen jumping in the videos, but I never saw any climbing/mantling. By this I mean you can jump and pull yourself up to surfaces higher than where you are standing.
No, unfortunately you cannot pull your self up to higher surfaces.
Ja baš neću! Igraću Gothic 3 i neću izlaziti iz kuće. E da, zaključaću seIdite prcajte nesto...![]()
![]()
Pa nije valjda da toga vise nece biti?! Damn, bas je penjanje bilo odlicno. Aj ronjenje i mogu da izbace, ali ovo....Review testeri sa www.worldofgothic.de javljaju da je nazalost izbaceno penjanje (na objekte tipa zgrade, stene, platforme) i ronjenje.
Definitivno je potvrdjeno da penjanje i ronjenje ne postoji u drugoj goldmaster verziji.![]()
Thats it...izgubio sam zelju da igram G3 iako su mi G1 i G2 najbolje igre koje sam igrao u zadnjih sest-sedam godina. Zayebi grafiku i sve te efekte ako izbace najbolje feature iz prva dva dela...vise bih voleo da su doradili G2 engine i sa njim uradili G3 nego sto su izbacili penjanje![]()
Sad bar vise ne moram da razmisljam o kupovini nove graficke...![]()
mislim da bi ovu zemlju u bolji zivot mnogo lakse odvela orjentisanost ka novim tehnologijama, nego recimo poljoprivreda
bedak... gold master nikako da sklizne u narod...![]()
Valjda ce gothic3 napraviti da ipak bude malko kraci..
Interesantno.Penjanje je toliko bitna stavka da ti sad vise ne zelis da igras igru.:trust:
E pa stvarno... cujes coveka neces moci da preskocis trotoar!!!vec zamisljam "trotoar" visine od 30-40 centimetara na koji ne mozes da se popnes, vec moras da obidjes pola mape da bi dosao na to isto mesto...kao u KOTOR-u :S:
E pa stvarno... cujes coveka neces moci da preskocis trotoar!!!
Slusaj ovako u igri nece biti pentranja tj. pridjes zidu pretisnes "jump" dugme i on se zakaci za recimo ivicu zida kao sto radi Lara Kroft. Dakle Lare nema vise i to je sve. Mocices da skaces, da se penjes po krovovima, zidinama...
E sada neki vec pricaju da je mozda moguce ovo pentranje u stilu Lare samo treba da se nauci acrobatics mogucnost.
Mislim slusam ljude ovde pricaju o nekim glupostima i tome da ce zbog te gluposti bataliti igru. Alo ljudi smiite zivce, spustite se na zemlju i cekaj igru.
Poz matori ajde spusti all caps "JAKO" pa cemo da pricamo. A za gothic 3 ne brini valjda nece da stavljaju visoke trotoareSlusaj sad ti![]()
Nema potrebe da govoris da neko smiri zivce, jer niko nije nervozan. Koliko puta treba da ponovim: meni je climbing JAKO bitna stavka kod Gothic igara, i ako stvarno ne bude moglo da se nauci onda yebiga, igra gubi mnogo. Tebi ako to ne smeta, ok, uzivaj i sta te briga. Samo, molim te, nemoj meni da govoris da pricam gluposti zbog toga sto mi smeta neka promena u odnosu na G1 i G2. A komentari tipa "E pa stvarno... cujes coveka neces moci da preskocis trotoar!!!" deluju nezrelo, ali necu ti uzeti za zlo jer vidim da si josh uvek mlad![]()
I simply don't understand how (at this late date) they could do away with something as important as climbing. The whole idea of what made Gothic so good was the sense of exploration... and discovery. Climbing up a side of a ledge to a hilltop or secret cave, etc. Many quests were linked with the ability to climb. How could that be removed now? Does it mean they never had any of these necessary (to me) quests in G3 to begin with? I will wait and see, but early signs are a little disturbing. I really hope I'm wrong, because I want this to be good (really good). I will give them the benefit of the doubt for now. But only *just* for now.
In addition, at least for me, climbing was a neccessary component of my battle strategies about 80% of the time. I focused primarily on bow skills and only modestly on sword skills. Accordingly, it was extremely important to be able to climb at least a little out of reach when taking on multiple enemies with fair strength or seriously strong single enemies. Hell at times, I'd have to stick 20+ arrows in an Orc warrior and was able to do so only because I climbed a bit out of reach......and I enjoyed every thrilling minute of it as I was always on edge knowing that sooner or later the Orc would find the way to climb up after me!!!
Whoever never climbed in g1/g2, missed a part of the game . Just in g2 notr you can get to that speciall fire bow only by climbing. Not to mention several times I had to climb upon rocky edges to save myself from a bunch of orcs and hit them from a far with spells/arrows.
A ja tebi kazem:I ja treba sad da ti odgovorim na taj post na slican nachin, i da nastavimo tako do sutra? No thanks, evo ja cu da popustimOno sto nisi skapirao iz ranijih postova je da bi Gothic bila sasvim prosechna igra kada ne bi imala tri stvari:
1) "ziv" svet koji je posledica odlicnog skripting endzina, tako da je atmosfera u igri ekstra
2) najbolji endzin medju rpg igricama (ovde ne mislim na graficki endzin) koji ima sjajnu fiziku kretanja glavnog lika, pa samim tim igrachu daje mogucnost istrazivanja okoline koju ne pruza ni jedan drugi rpg
3) po meni odlican sistem borbe
Ako iz igrice izbacis penjanje onda se ova druga stavka svodi na neki prosek u zanru i time si ubio jedan znacajan deo igre. Takodje u G3 su iz korena promenili sistem borbe. Da li je novi sistem dobar to cemo da vidimo, ali sam vrlo skeptichan po tom pitanju nakon nekih reviewa. Nadam se da gresim. Samo se plashim da i to ne zeznu, jer bi se u tom sluchaju igra svela samo na prvu stavku...a to nije dovoljno.
p.s. pre nego sto neko napise kako Oblivion ima bolje "to i to", da kazem da ovaj post nema veze sa Oblivionom...cisto da sprecimo bilo kakvo poredjene Gothica i Obliviona, jer je poenta ovog posta nesto skroz drugo![]()
Inace ubijanje protivnika pomocu climbing-a smatram varanjem i dobro je sto su to izbacili. Uzasno se poremeti gameplay kada kupim 1-2k strela i rokam orkove sa zamka u Valey of Minesu a oni kao budaci sede dole i prete jer igra ne dozvoljava da se popnu.da preispias sebe jos malo i ako u Gothicu vidis samo Laru Croft onda se opusti cekaj novi nastavak Tomb Raider serijala jer u Gothicu nemas sta da trazis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari