WTMIL@filipenko
Kamo srece da si ti igrao na nivou na kojem sam ja igrao, ne bi lupao ovoliko!
Ti si malo opterećen. Ne kapiram otkuda tolika potreba za poređenjem sa Oblivionom, NWN i ostalim stvarima. Ovde govorim samo o Gothicu, jednostavno se nadam da igra neće biti kraća, tj. da je ovo neka mera koje će se držati. Ubuduće me, molio bih te, zaobiđi sa svojim svađanjima, ili pak stavi ogledalo ispred sebe pa se svađaj do mile volje.a sta to tebe interesuje uopste... koliko su lagali za oblivion ovo je maciji kashalj...a i sam si rekao da ti to nije merilo... ako nije onda stfu
Pa naravno da treba da se poredi sa ostalim nadprosecnim igrama u istoj kategoriji, ali naravno samo u razlikama jer prednosti jednog mogu biti mane drugog i obrnuto. Jeste da su TES serijal (Oblivion kao najnoviji predstavnik serijala) i Gothic dosta razliciti ali su ujedno i najugledniji primeri danasnjih RPG-ova. Dosta toga ce u Gothicu 3 biti bolje od Obliviona, dosta toga losije sve zavisi sta se voli! Treba oba naslova odigrati sa slascu i uzivati u svakom pogledu. To sto ja preferiram Gothic vise je zbog cinjenice da vise volim Gothic nacin igranja od Obliviona, ali to ne znaci da je Oblivion losija igra. Mrzim sto ljudi pljuju nesto jer je vecina toga sto im se ne svidja ili smeta je stvar ukusa, a o ukusu ne vredi raspravljati.Ti si malo opterećen. Ne kapiram otkuda tolika potreba za poređenjem sa Oblivionom, NWN i ostalim stvarima. Ovde govorim samo o Gothicu, jednostavno se nadam da igra neće biti kraća, tj. da je ovo neka mera koje će se držati. Ubuduće me, molio bih te, zaobiđi sa svojim svađanjima, ili pak stavi ogledalo ispred sebe pa se svađaj do mile volje.
Generalno, svo to poređenje i nadjebavanje što fanova što developera što ovdašnjih zealota sa igrama kao Oblivion, NWN itd. prelazi u neukus. Treba se držati svojih prednosti i prezentirati ih na pravi način. Retardirani povici na Oblivion, priča kako je ovo bolje od, gore od, u rangu sa, ne doprinose nimalo igri niti čine argumente onih koji takve stvari viču snažnijim. Sa zadovoljstvom ću igrati Gothic. To što ti i još neki imate potrebu da dokažete nekome šta je koliko bolje od nečega, a da to pri tome još nije izašlo itd. samo govori o vama. Do viđenja.
Pa naravno da treba da se poredi sa ostalim nadprosecnim igrama u istoj kategoriji, ali naravno samo u razlikama jer prednosti jednog mogu biti mane drugog i obrnuto. Jeste da su TES serijal (Oblivion kao najnoviji predstavnik serijala) i Gothic dosta razliciti ali su ujedno i najugledniji primeri danasnjih RPG-ova. Dosta toga ce u Gothicu 3 biti bolje od Obliviona, dosta toga losije sve zavisi sta se voli! Treba oba naslova odigrati sa slascu i uzivati u svakom pogledu. To sto ja preferiram Gothic vise je zbog cinjenice da vise volim Gothic nacin igranja od Obliviona, ali to ne znaci da je Oblivion losija igra. Mrzim sto ljudi pljuju nesto jer je vecina toga sto im se ne svidja ili smeta je stvar ukusa, a o ukusu ne vredi raspravljati.
Hvala beskonacno ljudima iz Bethesde i Pihrana Bytes-u na ovim naslovima!
Nije da im nije zahvaljeno na finansijskom nivou
P.S. Ah mogu samo da se nadam novom KotORu pa da mi igracki snovi budu ispunjeni!
Ti si malo opterećen. Ne kapiram otkuda tolika potreba za poređenjem sa Oblivionom, NWN i ostalim stvarima. Ovde govorim samo o Gothicu, jednostavno se nadam da igra neće biti kraća, tj. da je ovo neka mera koje će se držati. Ubuduće me, molio bih te, zaobiđi sa svojim svađanjima, ili pak stavi ogledalo ispred sebe pa se svađaj do mile volje.
Generalno, svo to poređenje i nadjebavanje što fanova što developera što ovdašnjih zealota sa igrama kao Oblivion, NWN itd. prelazi u neukus. Treba se držati svojih prednosti i prezentirati ih na pravi način. Retardirani povici na Oblivion, priča kako je ovo bolje od, gore od, u rangu sa, ne doprinose nimalo igri niti čine argumente onih koji takve stvari viču snažnijim. Sa zadovoljstvom ću igrati Gothic. To što ti i još neki imate potrebu da dokažete nekome šta je koliko bolje od nečega, a da to pri tome još nije izašlo itd. samo govori o vama. Do viđenja.
Cenim da ce ova prvobitno data na stampanje verzija,iscureti uskoro.
Jes, pa kad sledeći patch izađe s proverom da li imaš prvu ili drugu gold varijantu, šta onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari