Invading Orcs have enslaved the human kingdom. Will you join them, fight to save humanity or make your own way in the vast world of Myrtana?
filipenko je napisao(la):Da li je moguće da su toliko jadni? Ne mogu da verujem da im je glavni baner na sajtu "ima priliku da nadvisi Oblivion" iz IGN-a :d
Hahaha, sad mi je malo jasnija ta opsesija![]()
BTW sviđa mi se podloga![]()
goran.rs je napisao(la):Pa toliko je dvojka bila zahtevna.
Minja je napisao(la):Ne pricaj svasta... Dvojka radi sa GF2 MX400 32 MB grafickom kartom odlicno ako imas dovoljno RAM-a. Procesor jeste bitan ali kolicina RAM-a je presudna.
Nivoi su ogromni a ne teksture..memorija druze![]()
Minja je napisao(la):U Khorinisu se igra vuce na bilo kojoj masini cak i sada.
Nothingman je napisao(la):Nemam pojma o cemu prichate. Meni igra radi savrseno na GF4 i u Khorinisu. Na default podesavanjima...ne znam kako je kad stavis sve na max![]()
filipenko je napisao(la):Pa, kad se malko detaljnije osmotre šotke, ni ne čudi ne toliko preterana zahtevnost u odnosu na očekivanu. Ima dosta ne toliko detaljnih tekstura, objekti variraju po poligonima žešće, teren nije toliko detaljan u pustinji, a izgleda da je zadržan i onaj osećaj (barem sam ga ja imao) "lebdenja" objekata, odnosno ne toliko dobrog spajanja sa površinom. Disparitet je priličan između objekata i terena u pustinji i onih u šumovitim područjima. Da li su oni šotovi iz šuma bili prerenderovani? Hm...nije nemoguće. Međutim, poslednja 2 trejlera koja sam gledao za Gothic 3 uprkos nekim bedno niskim rezolucijama deluju daleko bolje od šotova koji se daju u poslednje vreme, umesto da bude obrnuto...
G!!! je napisao(la):iskreno sumnjam da neko moze toliko da laze (koje rekao bethsoft) pa da ova lista bude samo marketinshki potez...
cik pokusaj ovo da skines na dialup-u. Nesto mi mutna slika...Stanmar je napisao(la):Video klip sa Games Convention 2006 iz Leipziga! Enjoy
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&release_id=241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari