Šta je novo?

Gothic 3?

Zna li neko kad ce zvanicno izaci?
PozZ

Da li je moguće da su toliko jadni? Ne mogu da verujem da im je glavni baner na sajtu "ima priliku da nadvisi Oblivion" iz IGN-a :d
Hahaha, sad mi je malo jasnija ta opsesija :) :D

BTW sviđa mi se podloga :)
Invading Orcs have enslaved the human kingdom. Will you join them, fight to save humanity or make your own way in the vast world of Myrtana?

Prilozi

• gotik-naslovna.jpg
    gotik-naslovna.jpg
    262.3 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
Sad jos kad bi IGN imao veze sa Gothicom, sve bi bilo super!
Kao kad bi ja na svom sajtu objavio pred koncert Totoa, "toto ima priliku da napravi bolji koncert od cece"! Mislim smejurija!

@gorio83
Vec bilo negde gore! 13.oct.

Čekaj bre :D Ovo nije IGN, nego naslovna strana novootvorenog zvaničnog Gothic 3 sajta. To su ljudi iz Gothic ekipe stavili na 1. stranu svog sajta, verovatno pretpostavljajući da bi tako najbolje reklamirali igru. Kakve veze sa tim ima IGN :) Koje dno :trust: Nijedna igra ne bi trebala da se reklamira tako što "ima potencijal da stigne XYZ igru", makar joj reper bio i bogougodni Oblivion.

Poslednja izmena:
Hmmm,u pravu je Filip.Tako nesto im stvarno nije potrebno.

Taman htedoh da napisem da to nema nikakve veze sa IGN vec da ovi sami to isticu kad videh gornji post.

filipenko je napisao(la):
Da li je moguće da su toliko jadni? Ne mogu da verujem da im je glavni baner na sajtu "ima priliku da nadvisi Oblivion" iz IGN-a :d
Hahaha, sad mi je malo jasnija ta opsesija :) :D

BTW sviđa mi se podloga :)

Pa zna se sta je reper . :d
Svesni su ljudi koliki je bum napravio Oblivion, pa hoce i oni
da se slepaju malo uz njega . Nadam se da ce uspeti da ga nadvise, za dobrobit
nas igraca .

Ajde dajte mi adresu tog novog "zvanicnog" sajta da se i sam uverim, jer na "starom" www.gothic3.com to ne postoji!

Evo posle malo trazenja po netu iskopao sam odakle je ovo!
Naime to je gothic3.aspyr.com (inace ga otvara kao www.gothic3.net tj. neki zzbz fan sajt) koji je G3 US teaser site, a nikako kojekakav zvanicni G3 sajt!

Poslednja izmena:
Da, nije bitno što je 15 sajtova objavilo pre neki dan da je to novi zvaničan sajt igre.

Prilozi

• 71.jpg
    71.jpg
    241.2 KB · Pregleda: 121
  • 72.jpg
    72.jpg
    147.4 KB · Pregleda: 112
  • gothic32.jpg
    gothic32.jpg
    35.7 KB · Pregleda: 136
Pa toliko je dvojka bila zahtevna.

goran.rs je napisao(la):
Pa toliko je dvojka bila zahtevna.

Ne pricaj svasta... Dvojka radi sa GF2 MX400 32 MB grafickom kartom odlicno ako imas dovoljno RAM-a. Procesor jeste bitan ali kolicina RAM-a je presudna.
Nivoi su ogromni a ne teksture..memorija druze ;)

Pa, kad se malko detaljnije osmotre šotke, ni ne čudi ne toliko preterana zahtevnost u odnosu na očekivanu. Ima dosta ne toliko detaljnih tekstura, objekti variraju po poligonima žešće, teren nije toliko detaljan u pustinji, a izgleda da je zadržan i onaj osećaj (barem sam ga ja imao) "lebdenja" objekata, odnosno ne toliko dobrog spajanja sa površinom. Disparitet je priličan između objekata i terena u pustinji i onih u šumovitim područjima. Da li su oni šotovi iz šuma bili prerenderovani? Hm...nije nemoguće. Međutim, poslednja 2 trejlera koja sam gledao za Gothic 3 uprkos nekim bedno niskim rezolucijama deluju daleko bolje od šotova koji se daju u poslednje vreme, umesto da bude obrnuto...

Minja je napisao(la):
Ne pricaj svasta... Dvojka radi sa GF2 MX400 32 MB grafickom kartom odlicno ako imas dovoljno RAM-a. Procesor jeste bitan ali kolicina RAM-a je presudna.
Nivoi su ogromni a ne teksture..memorija druze ;)

Znam sta pricam.Dvojku sam igrao vise puta na vise razlicitih masina.Cak sam dosta puta isprobavao samo sta se, odnosno koliko se dobije sa dodatom memorijom ili nekom drugom karticom.Dvojka sa tom karticom ne moze nikako raditi odlicno,moze samo jedva da se vuce.Ali danas ljudi svasta podrazumevaju pod "radi odlicno" tako da...Dvojka je bila uzasno lose optimizovana.

U vreme kada je izasla retko ko je mogao da kaze da mu ne sece u Khorinisu.

Poslednja izmena:
Licno odigrao na vise masina takodje - nema razlike na R9800pro i na GF2 osim u efektima vode. U Khorinisu se igra vuce na bilo kojoj masini cak i sada.

Nemam pojma o cemu prichate. Meni igra radi savrseno na GF4 i u Khorinisu. Na default podesavanjima...ne znam kako je kad stavis sve na max ;)

Nothingman je napisao(la):
Nemam pojma o cemu prichate. Meni igra radi savrseno na GF4 i u Khorinisu. Na default podesavanjima...ne znam kako je kad stavis sve na max ;)

Na defaultu je vidljivost podesena na 60 a moguce je 300.

filipenko je napisao(la):
Pa, kad se malko detaljnije osmotre šotke, ni ne čudi ne toliko preterana zahtevnost u odnosu na očekivanu. Ima dosta ne toliko detaljnih tekstura, objekti variraju po poligonima žešće, teren nije toliko detaljan u pustinji, a izgleda da je zadržan i onaj osećaj (barem sam ga ja imao) "lebdenja" objekata, odnosno ne toliko dobrog spajanja sa površinom. Disparitet je priličan između objekata i terena u pustinji i onih u šumovitim područjima. Da li su oni šotovi iz šuma bili prerenderovani? Hm...nije nemoguće. Međutim, poslednja 2 trejlera koja sam gledao za Gothic 3 uprkos nekim bedno niskim rezolucijama deluju daleko bolje od šotova koji se daju u poslednje vreme, umesto da bude obrnuto...

nisu prerenderovani, G3 koristi speedtree tehnologiju , isto kao i oblivion, dakle drvece zbunje i tako to moze da bude identicno onom iz obliviona, ali nije, bolje je po mom misljenju u G3.

Ima pravo goran.rs stvarno igra koci u Khorinisu dok se to ne oseca na drugim mestima.
Videcemo kako ce nam raditi "trojka" tamo kad izadje...
PozZ

Fino :)

Sto se tice one peticije!

The petition against undue copy protection techniques used with Gothic 3, an idea born within the German section of WorldofGothic some months ago and hosted and administered by the diligent folks at Mondgesaenge.de, collected some 7,242 subscriptions - was finally delivered to representatives of JoWooD Productions and Deep Silver, the publishers for Gothic 3 in Europe, at the current Leipzig Games Convention this Saturday.

WorldofGothic.de offers a video made at the occasion where Kai Rosenkranz, public liaison officer with Piranha Bytes, admits of having signed the petition himself. He calls the copy protection solution found for Gothic 3 a win/win-situation for all parties involved.

The dreaded StarForce programme has been abandoned by the publishers Deep Silver and JoWooD, which was one of the primary concerns of the many Gothic fans who participated in this movement. Gothic 3 now will be shipped with the newest version of SecuRom - a copy protection programme that was already used for Gothic 2. Whether this solution will prove beneficial to the buyers of Gothic 3 remains to be seen.

link za download videa
http://www.worldofgothic.de/dl/index.php?go=downloads&release_id=242

* There will be around 550 different quests, of which 25 belong to the main story. It won't be possible to do all quests in one game, because a large part is only available when a certain group favours you.
* The hero will have 9 different attributes.
* There are about 70 different talents/perks in seven different professions:
o Fighting (17)
o Hunting (10)
o Magic (11)
o Forging/Smithing (5)
o Thief skills (11)
o Alchemy (7)
o Other talents (6)
The developers think it will be possible to reach about level 30. For every level you'll get the usual 10 learning points and every skill or talents costs 5 LP.
* It'll take about 50 hours to finish the main story. For the rest of the quests you'll need another 100 hours.
* The player will spend about 60% of the time in the woods and fields of Myrtana. The other 40% will be spend in the desert area of Varant and the snowy planes of Nordmarr, about 20% each.
* There are around 1000 different items to be found in the entire world.
* For the 250.000 dialogs 62 different voice-actors were used. That is about 18 hours of spoken dialog.
* The zoom options of the camera range from first-person perspective to bird-eye view.

iskreno sumnjam da neko moze toliko da laze (koje rekao bethsoft) pa da ova lista bude samo marketinshki potez...

Otprilike isti odnos glavnih kvestova i sporednih kao u Oblivionu.Ili se meni tako cini.Ako se dobro secam prvi put kada sam presao dvojku imao sam oko 70 kvestova resenih.Ovde ce se verovatno moci resiti oko 300.

A da li će verzija na engleskom jeziku izaći odmah kad i na njemačkom? Ili će se morati čekati, i koliko?

G!!! je napisao(la):
iskreno sumnjam da neko moze toliko da laze (koje rekao bethsoft) pa da ova lista bude samo marketinshki potez...

Znaš ono - the bigger the lie, the more it will be believed..

@Vader
13.oct za ceo svet, osim ako nesto ne iskrsne!
@goran.rs
Tako nekako! Od 70 do 100! A ovo ce da bude do .....! :)
@gorio83
Ima ludaka, veruj mi! :D

Vrh Dno