a 7800GS je u rangu sa 7600GT, QUOTE]
ja neznam kako mozes da kazes ovakvu glupost i ostanes ziv...svasta...!!! Pogledaj malo po netu performanse 7600GT i 7800GS posto vidim da nisi upoznat..
A nisam rekao da je igra djubre zato sto je zahtevna vec zato sto je van pameti da se izbaci igra na trziste koja je aposlutno ne optimizovana, a i nemozemo bas svi da pristimo 7950GT, tj. bacanje para.
Zaista ne želim da ulazim u diskusiju. AKo si se uvredio zbog toga što misliš da ti je mašina high-end, a nije, to je tvoja stvar. 7800GS i 7600GT su u rangu - 5 do 8% prednosti kod tvoje karte, i to u najvišim rezolucijama ih stavlja u isti koš. 7900GT je značajno brži, recimo i to nikada ne bih poredio. Da li je igra otpimizovana je apsolutno relativna stvar. Za neke je Condemned bio neoptimizovan, a ja recimo mislim da je to jedna od najlepših igara koje su izašle, bar ako gledamo sa tog nekog "filmskog" aspekta. Call of Juarez je takođe prelep. Ima dosta post processing efekata koje opterećuju i CPU, dosta vegetacije, velike nivoe i opet nije zahtevnije od Obliviona. Tomb Raider Legend je, recimo, igra za pljuvanje zbog neoptimizovanosti iz čistog razloga što neki nivoi rade sa 40, a drugi sa 15 frejmova (next gen mod) i zato što smanjivanje rezolucije ne podiže performanse (postoji par nivoa koji ubijaju koliko su zahtevni, bez ikakvog posebnog razloga) - što je čist pokazatelj da je igra problem. E sad, to što ljudi očekuju da daju dobre pare u januaru za sistem i da u septembru on i dalje bude najjači, to je uvek problem kod PC računara i takvima preporučujem da uzmu lepo Xbox360. Igre će uvek brzo raditi, lepo izgledati i nema apgrejda u naredne 4 godine...