Šta je novo?

Call Of Juarez

Obicna verzija mi se srusila jedno 5-6 puta prilikom ucitavanja sledecih epizoda, dok ova "ponovo napunjena" radi savrseno, jedino sto zahteva da DVD bude u racunaru, mozda je zato nuklearizovana?

Inace jel ima neko da mi pomogne sa onim problemom?

Poslednja izmena:
Obicna verzija mi se srusila jedno 5-6 puta prilikom ucitavanja sledecih epizoda, dok ova "ponovo napunjena" radi savrseno, jedino sto zahteva da DVD bude u racunaru, mozda je zato nuklearizovana?

Inace jel ima neko da mi pomogne sa onim problemom?

igra ti se rusi ako si recimo menjao nesto bitno u video options-u ako pogledas u my documents folder videces da igra cache-ira oko 3000+ fajlova svaki put kada nesto promenis u opcijama to je i razlog dugog ucitavanja nivoa.izbrisi sve u:X:\Documents and Settings\X\My Documents\call of juarez\Out\cache\Shaders znaci sve izbrisi i folder/e zajedno sa fajlovima sve sto se nalazi u shaders folderu,pokreni igru,odaberi video opcije koje ti odgovaraju,startuj igru,snimi poziciju pa onda izadji,defrag tih fajlova iz recimo perfect disk-a/diskkeeper-a
i onda ne bi trebalo da puca jer vise nece nista menjati a i ucitavanje ce ici malcice brze naravno ako hoces da ti ucitavanje ide jos malcice brze otpakuj .pak fajlove iz dir-a igre i isto njima uradi defrag i to bi trebalo da bude to naravno av software (pogotovo kav) treba ubiti skroz jer se igra opasno tripuje kad je ukljucen neki av pogotovo kav

Help needed: Call of Juarez i auduio settings

Ljudi, potrebna mi je vaša mala pomoć/savet.

Elem, imam Logitech 5.1 sistem koji sam povezao coax kablom sa Audigy-jem. Kakvo god setovanje da stavim u opcijama - rade mi samo FL i FR zvučnici i sub. Centralni i zadnji me ne j*bu 2%. To znači da kada god je neki dijalog u pitanju i kada mi neko nešto priča u međuanimaciajma ja blejim i pitam se koji mu je...

Da li neko ima ideju šta bih trebao da uradim osim :crash: .

Hvala.

solidna igrica, ponovo napunjena verzija mi radi bez problema...

extra fora kad vam se pishtolji pregreju pa na kraju i explodiraju :D

menjam misljenje.odlicna je igra.senke sam potpuno iskljucio,jos malo udario OC na ovaj jadni 6600GT i sada radi pristojno na 1024X,sve na midium uz texture na high i sm 2.0.ali dobro,grafika mi vise i nije bitna,posto me je gameplay potpuno ovukao u igru.interesantna prica,dobri likovi,dosta akcije...ma sve je tu.
bas su lepo ukomponovali igru time sto su je podelili na dve celine.taman kad se smorim od sunjanja sa bilijem,dodje svestenik da poubija sve koji su skrenuli sa pravog puta.
najjaca mi je fora sa poternicama.fenomenalan nacin da se zaobidju glupi creditsi,a da se opet upozna sa stvaraocima igre.

Kako vam se cini AI?Mene ponekad prijatno iznenadi ali cesto mi deluje kao da samo cekaju da ih skinem(na mediumu).Izgleda da sam ipak trebao poceti ispocetka na hard.Da li igra neko na hard i kakvi su utisci?Na ostale stvari nemam zamerke bas kao i Sinter.

uf,evo je zamerka.
igra je prekratka.stvarno nisam ocekivao ovako brz kraj.mogli su barem jos malo da je razvuku...
sto se tice AI,on me bas i nije odusevio.posebno u mizijama sa bilijem.pa mislim,covek me jasno vidi,ja se pomerim jedno pola metra i sakrijem se iza neke kutije,a on se sav zbuni,nesto prokomentarise i nastavi da patrolira.to mi se desilo X puta.a opet,kad igram sa svestenikom,toliko sam brz da AI i ne stigne da reaguje:D.igrao sam na medium.

svestenikova specijalka je totalno imba :) ali zato je totalan freak onako nalozen i sa onim glasom... mislim pomalo je bizzare

Ovo je nevidjeno, znaci na saaaamom pocetku igre kada treba da udjem kod Suzi kroz prozor, uzmem bic, pise mi "press B2 on mouse to take something with it" ili tako nesto, u svakom slucaju misli se na neke stvari koje bi trebalo da podignem bicem valjda, pritiskam B2 i ne desava se apsolutno NISTA, znaci isti potez uradi i kada pritisnem levo dugme kao za pucanj i kada pritisnem B2... samo mi stoji ta poruka i ne mice se... sta se to desava, je l' to neki bag ili sta!?

Nego imam jedan problem, u 15 epizodi, kada su Bili i ona riba zagrljeni, onaj lik sa nozem krece na bilija sa ledja, sta treba tu da uradim?

Pritisni levi taster misa (pucanje) i tada ce se usporiti vreme i moci ces brzo da ga naciljas i ubijes.

Ovo je nevidjeno, znaci na saaaamom pocetku igre kada treba da udjem kod Suzi kroz prozor, uzmem bic, pise mi "press B2 on mouse to take something with it" ili tako nesto, u svakom slucaju misli se na neke stvari koje bi trebalo da podignem bicem valjda, pritiskam B2 i ne desava se apsolutno NISTA, znaci isti potez uradi i kada pritisnem levo dugme kao za pucanj i kada pritisnem B2... samo mi stoji ta poruka i ne mice se... sta se to desava, je l' to neki bag ili sta!?

Popni se na kutije ispod prozora i pogledaj na gore, ako se dobro secam negde iznad prozora ima mesto na koje mozes da se zakacis bicem i pomocu njega se popnes.

Vrh!

Upravo sam je zavrsio i imam samo jednu rec: VRH

Seo sam i igrao sam je odk je nisam zavrsio.Vrh nema sta !
Cak i prica kao spanska serija cak su i likovi spanci tj. meksikanci !
Mislim cela ideja sa :whip: i s prangije ma vrh vrh!Odavno se nisam lepse izigrao, sa vise emocija i svega...Obracun na kraju je vrh. Ma prosto savrseno.
7900GT sve na full rezolucija 1440x900 5.1 ma ko da sam u filmu Sema Pekipoa(Sam Peckinpah), sto bi rekao Vilijam Holden u Divljoj Hordi :"If they move kill 'em". Revolveraski obracuni, teksaski rendzeri,krvavi obrti ,ma samo fali jos i Kapetan Miki i zurka!!!Ma nirvana,vrh.

Izvinjavam se ako sam malo preterao sa epitetima ali mnogo mi se svidela igra.U jednoj godini dva vestern naslova Gun i Call of Juarez.Hm kada bi neko uradio rimejk lukasovog Outlawsa to bi tek bio dozivlaj!

I tako... Smorio sam i sebe,a i vas!

POZDRAV!

Prekratka? Bre ljudi, vama je i Prey bio prekratak. Igrao sam ga nedeljama, i pitao se kad će kraj. I kad sam mislio da je kraj, bilo je još i još...
FPS igre ne treba da budu predugačke, da ne bi smorile... Intense pucačina treba da traje maksimalno kao Prey, openworld pucaljka kao što je bio FarCry treba isto baš toliko da traje. Doom je recimo smorio što je bio predugačak, a Quake IV je bio umeren (mada su u obe igre dosta reciklirali). WWII pucačine isto ne treba da traju duže nego CoD i CoD2, a za CoJ ne znam, ali se ljudi ne žale da je kratka...

ma gde kratka, kratka mozda freakovima koji u zivotu samo sede i igraju :) za takve je predvidjen WoW :D ... btw koliko igra ima chaptera?

nikolas61: burici za barutom se nalaze u vagonu kod onog vojnika koji ti govori sta treba da uradis

ima 15 chaptera i nekih ~10h gameplaya,sto je relativno malo.
dakle,ja sam je zavrsio za sedam dana,aktivnog igranja,sto je opet malo.
prey je bio malo kratak (ali je smorio posto su poceli da se ponavljaju posle nekog vremena),FC je taman,cod2 je taman.doom3 je smor i da traje 15min.
ne znam,valjda mi je prica u CoJu bila toliko dobra (iako je tipicna sapunica) da mi je nedostajalo jos malo gameplaya.
verovatno bih se zalio kako je razvucena da je malo duza...

Šta znam, meni je ova igra...onako...ništa posebno. Fino je urađena itd. ali ne mogu više da igram ovakve igre, mrzi me da ih igram do kraja. Ne vuče me kao recimo Chrome i Specforce, isto igre Techlanda.

pa ova igra je i interesantnija od specforce-a x puta... daj joj jos jednu priliku

Hm kada bi neko napravio pucacinu sa Prletom i Tihijem to bi tek bilo VRH!
Procitao sam negde da je COJ vec ,dal` nominovana ili nezvanicno proglasena za fps godine !Sto se mene tice jeste!

Pozdrav!

pa ova igra je i interesantnija od specforce-a x puta... daj joj jos jednu priliku

Filipenko je jako čudan, ne vredi da mu objašnjavaš išta. Njemu HL2 i slične dobre igre nisu zanimljive. Radije će da igra neke besmislene strategije koje redom liče i klon su jedna druge... CoJ je stvarno dobra igra, ne liči ni na jednu do sada... A ostalima se izvinjavam, sad vidim i ja da je ipak kratka...

Ne pričaj napamet kad ne igraš strategije, one su danas sve samo ne nalik jedna na drugu. Sem što se gledaju odozgo. A tako su i svi fpsovi slični, svi se gledaju iz 1. lica.

Ima li sanse da igra radi na mojoj konfiguraciji? Da znam da li vredi da nabavljam.

pa trebalo bi da "radi"... ali mislim da je greota da se igra na low ili mid-low podesavanjima...

Ne pričaj napamet kad ne igraš strategije, one su danas sve samo ne nalik jedna na drugu. Sem što se gledaju odozgo. A tako su i svi fpsovi slični, svi se gledaju iz 1. lica.

Pa ni ti ne igraš FPS, i oni nikako ne liče. A i ako kažeš da je CoJ bezveze, samo kompromituješ javno svoj ukus... ili hoćeš po svaku cenu sam protiv svih :D

Pa ni ti ne igraš FPS, i oni nikako ne liče.
Ja ne igram fps?:d

A i ako kažeš da je CoJ bezveze, samo kompromituješ javno svoj ukus... ili hoćeš po svaku cenu sam protiv svih :D
Jok, ja nisam rekao da je ovo bezveze već da je meni ništa posebno. Ima razlike.
filipenko je napisao(la):
Šta znam, meni je ova igra...onako...ništa posebno. Fino je urađena itd. ali ne mogu više da igram ovakve igre, mrzi me da ih igram do kraja.
Nije ovo jedina igra, mnoge druge su mi dosadile ili sam ih obrisao posle nekog vremena kada je već bilo jasno šta će se desiti...

Vrh Dno