Šta je novo?

Call Of Juarez

Na med detaljima igra izgleda bzvz, e sad kako je na max to ne znam, na ovim zakacenim slikama u prvom postu igra izgleda mnogo bolje ali verovatno je nemoguce igrati sa postojecim hardverom...ko zna zasto je odlozena ova igra

DjoleNS je napisao(la):
Ne znam, pitam se jel ovo svima tolko zahtevno ili meni neshto ne valja, evo jedan lik na oficijelnom forumu za igru kaze da njemu sa 6600gt radi na 50-60fps na medium podeshavanjima... WTF??

Moguce da imas piratsku verziju :d

Jel iko primetio sledece idijotske simptome?
- izmedju low i high shadows nema nikakve vizuelne razlike osim shto se fps znachajno menja,
- izmedju low i high materials i textures quality vizuelna razlika je nebo i zemlja, dok se fps uopste ne menja (u chemu je fora i smanjivati onda?),
- foliage quality predstavlja shta? ni tu se ne vidi nikakva razlika osim shto se na low dobiju 2fps, i
- 0xAF/2xAF ne pravi takodje nikakvu razliku u fps.
U chemu je poenta??!

Pa loša optimizacija je u pitanju. A i demo je.
SC Chaos Theory demo je takođe bio jako neoptimiziran, dok full verzija radi odlično.

Stvarno je bolje optimizovano, radi bolje, ali i dalje je ista glupost shto nema razlike izmedju low i high senki u njihovom izgledu osim shto high drastichno smanjuje fps..

Zašto glupost? Furaj onda LOW senke, ako već izgledaju isto! Ili je srcu milije ako sve nasviraš na max po svaku cenu?

Poslednja izmena:
ja mislim da su High Shadows u stvari Soft Shadows, cim se toliko dobija na performansama kad se smanji nivo senki. A zna se koliko Soft Shadows uzjase performanse.

Poslednja izmena:
pa petog septembra izlazi final, bolje nego da sad skidamo demo, zar ne? Inače, igra je bila u dobrom stanju još na CeBiT-u ove godine, a kako igra izgleda, dovoljno će reći činjenica da ju je nVIDIA koristila da promoviše Quad SLI (uz tada još ne izbačeni Tomb Raider Legends, Trackmania Nations, itd...).

Ma meni je daleko igra od extra izgleda, ne svidja mi se trava npr, ne svidjaju mi se ista ona pojavljivanja i ischezavanja, tj vidljiva iscrtavanja objekata i senki kako im se priblizavamo ili odmichemo. U sushtini chim se upadne u travu efekat je isti ko i kod Obliviona - fps se prepolovi. Inache na prostorima manje travnatim mnogo je manje zahtevno.
Ja bih najvishe voleo kad bi HDR + AA bio podrzan onda bih je igrao u 1024x768 sa AA da zavaram oko, a ovako cu morati u 1280x1024 bez AA, a u vecim rezolucijama se vishe primecuju sve ove sitnice koje mi se ne svidjaju.:S:

dada igra je sishla medju masu :)

Bedak je samo što je nezvanični izdavač za naše područje kompanija za koju sada već tradicionalno znamo da ćemo morati da ponovo punimo...

Shta se ti bunish sa dve 7900gt! :p
To treba MI da kukamo! ;)

Poslednja izmena:
Mislim da je necu instalirati dok ne nabavim bar 7900gt... :S:

nema sanse da je ovo zahtevnije od Ghost Recon Adwanced Warfightera

Zahtevnije je.. Otprilike ko i Oblivion na otvorenom u travuljini...

Nije kao Obilivion, sigurno. Mada, ja sam Oblivion malo dobudžio preko Ultra High (trava i gridovi), pa mi je Call of Juarez pesma. Samo da nabavim final...

Malo je glupo da igru nazivaš đubretom samo zato što je zahtevna. Pa zar 99% vas ne priča da nije sve u grafici. Smanji malo detalje i igraj... prema svim komentariam koje sam čitao, kažu da je igra do jaja i zarazna i ima odličan gameplay. A možeš i da sačekaš pola godine, godinu, pa ćeš imati mašinu sa kojom ćeš moći da teraš sve napanjeno na max. A i mašina ti spada više u prosek nego u high end - 2.8 giga prescott je kao A64 na 2 giga (3200+), nije dual core, a 7800GS je u rangu sa 7600GT, što je opet mainstream. I pored toga, mislim da možeš da teraš igru bez senki u 1280 x 1024 (native za tvoj monitor) i bez AA. Evo sad ću da stavim 7600GT u mašinu i oborim klok procesora na 2GHz, pa ću ti reći kako radi...

Igra je đubre jer je hardverski zahtevna? :trust:

a 7800GS je u rangu sa 7600GT, QUOTE]

ja neznam kako mozes da kazes ovakvu glupost i ostanes ziv...svasta...!!! Pogledaj malo po netu performanse 7600GT i 7800GS posto vidim da nisi upoznat..

A nisam rekao da je igra djubre zato sto je zahtevna vec zato sto je van pameti da se izbaci igra na trziste koja je aposlutno ne optimizovana, a i nemozemo bas svi da pristimo 7950GT, tj. bacanje para.

najbolje da on nije upoznat :) mada nije da je bas bezgresan ;)

ja neznam kako mozes da kazes ovakvu glupost i ostanes ziv...svasta...!!! Pogledaj malo po netu performanse 7600GT i 7800GS posto vidim da nisi upoznat..

Ne verujem!

Izgleda, Maxe, da si jako uvredio njegov kompjuter.

Poslednja izmena:
Ako ovo u finalnoj inačici bude zahtjevno kao GRAW ja ću biti prezadovoljan!?

zahtevno je prilicno mada ne kao graw na high texturama bar ne kao graw na high texturama sa 256mb karticom i da btw igra je ok

omg wtf?
nadam se "narodnom" patch-u uskoro :S:

Prilozi

• COJ.jpg
    COJ.jpg
    105.4 KB · Pregleda: 198
bljak verovatno da bi igra dobila 12+ rejting.. ******izam....

Vrh Dno