Apple Music povlašćena cena za iCloud pretplatnike:Prema ovome, moje razumevanje je da ce odredjena trzista (mozda i nase) da ima pricing change da music bude 2.79 umesto trenutnih 5 eur. Ne mogu da nadjem koji regioni imaju "Apple Music Select" kao i smanjenu cenu za apple music.
Ne mogu da verujem, ladno sam kupio AppleTV+ za 1€ a nemam ni jedan Apple uređaj u kući.
Sve šljaka kako treba.
Pogledajte prilog 553713
@zojape @fusion_ Prestanite da zbunjujete ovde ove nestrpljive ljude. Apple TV još uvek NEMA na srpskoj Google prodavnici, niti ostalim prodavnicama. A ako već lupente komentar da "odlično radi" na android TV, napišite da ste koristili vpn, sideloading, ili koju već vudu magiju.
@fusion_ Koliko malo sadržaja ima, zato je i nude besplatno kroz iCloud+. Tako da cena od 0,99 evra za 50gb skladišta, apple tv i apple arcade je više neko ok.

Apple Music povlašćena cena za iCloud pretplatnike:
Srbija - 4.99€
BiH - 3.99
CG - 3.99
KiM - 2.99
Albanija - nema
Hvala za info. I sta sada konkretno možeš da koristiš, icloud storage kroz browser? Apple Tv+ kroz android tv app?Ne mogu da verujem, ladno sam kupio AppleTV+ za 1€ a nemam ni jedan Apple uređaj u kući.
Sve šljaka kako treba.
Pogledajte prilog 553713
Može bez vpn kako sam i napisao . Preko telefona otvorio zvanični Google Play link od Apple TV i kliknuo install i odabrao svoj uređaj (Mi Box). Instaliralo se na TV bez ikakvog VPN i sideloada.@zojape @fusion_ Prestanite da zbunjujete ovde ove nestrpljive ljude. Apple TV još uvek NEMA na srpskoj Google prodavnici, niti ostalim prodavnicama. A ako već lupente komentar da "odlično radi" na android TV, napišite da ste koristili vpn, sideloading, ili koju već vudu magiju.
@fusion_ Koliko malo sadržaja ima, zato je i nude besplatno kroz iCloud+. Tako da cena od 0,99 evra za 50gb skladišta, apple tv i apple arcade je više neko ok.

Pa super ako na kineskom krsu iz Yettela/Telenora ili sta vec imas ima a za GOOGLOV NEMA.
Ja sam skinuo onaj zip sto je jedan kolega kacio,skinuo i apkmirror da bi mogao instalirati i uspeo. Radi. Regularno,za Chromcast konkretno, nema.. Nemam drugih Android uredjaja da probam.
@milosh30 Ajde ne lažite više ljude, to nije instaliranje iz mi box google prodavnice jer nema apple tv još uvek, to je instalirranje na daljinu. Saberi se malo.
Da li na LG Smart TV-u probati promenu regiona ili čekati da se kroz budući update sve normalizuje?
Saberi se ti i ne glumi ludilo ovde. I pročitaj još jednom šta sam napisao pa ćeš možda da shvatiš. Bukvalno sam napisao da sam otvorio link preko telefona, ali ti očigledno još nisi naučio da čitaš.@milosh30 Ajde ne lažite više ljude, to nije instaliranje iz mi box google prodavnice jer nema apple tv još uvek, to je instalirranje na daljinu. Saberi se malo.
Isto me zanima 😁Zna li se kad ce na Tizen(kod nas)?
@milosh30 Ajde ne lažite više ljude, to nije instaliranje iz mi box google prodavnice jer nema apple tv još uvek, to je instalirranje na daljinu. Saberi se malo.
radi od sinoc u google play prodavnici. comi tv stick i tesla android tv.Pa instaliraj ga i ti "na daljinu" 🙂
Na Samsung-u je u prodavnici, otvoriš Play Store na telefonu i instaliraš Apple TV.
Ne čačkati ništa sa regionima i sačekati da se pojavi. Evo od jutros dostupna na titan i fire OS-u, verujem da će ubrzo i na tizen/web/vidaa.Promenio region na LG C41 Tv-u, instalirao. Pusti me da se prijavim ali se posle toga ne pojavljuje ništa, siv ekran. Vratio region usluge na Srbiju, ima instalirana aplikacija ali siv ekran pri ulasku.
Hvala za info. I sta sada konkretno možeš da koristiš, icloud storage kroz browser? Apple Tv+ kroz android tv app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari