Stvarno odlična ponuda, ozbiljni automobili, super cene... Sve mi se sviđa osim samog brenda "Leapmotor", mislim da ih to i najviše sputava. Znam da je pod Stellantisom, ali opet. Pitam se zašto nisu mogli/hteli da rebadge-uju u neki od njihovih poznatih brendova. Doduše ako neko kupuje auto bez plana da ga prodaje za nekoliko godina, već da ga vozi dok se ne raspadne, pitam se koliko je uopšte bitan brend.Stigao novi Leapmotor B03X kod nas - nisam gledao recenzije, ali ko traži mali auto poput Atto2, svakako treba da uzme u obzir i ovaj B03X. Cenovno mislim da je najbolja ponuda kod nas u toj B-SUV klasi EV automobila.
Pogledajte prilog 550170
Edit: izbacili ponudu i za B05 model (Golf klasa). Jel' ovo najpovoljniji EV sa 67+kWh baterijom na našem tržištu?
Pogledajte prilog 550172
B03X bi mi bio super da ima maaalo veću bateriju, ali i ovako je zbog cene dobar konkurent Atto-u 2. Zato B05 ima idealan kapacitet baterije, a i eto dobar je za mnoge koji ne vole trend SUV-ova. A mislim da je B10 najbolji odnos koliko se lima dobije za novac. Meni lično je malo preveliki za grad.