Tokom reprodukcije idi na subtitles>off pa prebaci na hr.Nudi, oznacim tj izaberem hr ali nece, ostane na eng de fr ili bilo koji drugi

Ko ima svrhe, vremena, volje i motivacije (+hardver) -u redu.Zato lepo pretvorite jedan PC u svoj server preko jellyfin ili plex-a, i nebo je granica.
Izvini kako je skyshowtime 4k ako kažeš da je besplatan?Zadržao sam one servise koje imam džaba (HBO i Sky Showtime) kao i one koji koštaju malo (Prime Egipat i ATV+ preko Indije). Za ostalo koristim RealDebrid/AllDebrid i ima doslovno sve. Ono što sam primetio je da je slika na TV od 65 inča bolja kad je uzmem sa nekog od Debrid servisa nego kad je puštam sa Sky npr, iako je i Sky 4K paket, tako da nekad i ono za šta imam servis uzimam sa Debrida da bih imao bolju sliku, ako gledam na TV.
Preko Yettela imam. Moguće da nemam pojma i da nije 4K.Izvini kako je skyshowtime 4k ako kažeš da je besplatan?
Imam i ja preko Yettela, nije 4K.Preko Yettela imam. Moguće da nemam pojma i da nije 4K.
325 naslova ima hrv titlove.Pogledajte prilog 549887
Ovo sam jutros primetio, ne znam da li ima jos neki sadrzaj sa HR titlom.
Kako si to zamislio? Piši na PM.Akcijska cena u Srbiji i dalje traje za D+, ako neko hoce neka se javi, mozemo da delimo nalog na pola.
Pisao sam par postova iznad.. tokom reprodukcije idi na subtitles>off>hrvatski.Jel jos neko ima problem da mu ucita hr prevod, pustim film izaberem hr prevod i dalje stoji engleski.
Jedno vreme sam na foru ukljucivao dok ide film izaberem prevod i ostane hr.
Danas bio update aplikacije i sad kad hocu dok ide film da izaberem prevod pauzira mi film i nece da prebaci na hr vec ostane na engleskom, probao sam neke druge prevode, francuski....njih izabere ali hr nece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari