NIsam gledao, planiram ali recenzije kažu da je gluma katastrofalna, što me čudi jer ipak glumi Wagner Moura...The Last House, nema potrebe...
Pogledaj i Double Jeopardy(1999) sa Ashley , mada verovatno vec jesiDobar jeste, ali 8.5 je 8,5. 😉
Ja volim ovu trilogiju sa Kristijanom Bejlom, mada se u ovom filmu već oseća zamor materijala, koji je najavio kasniju katastrofu Betmen franšize.
Ne sečem vene za gospojicom Hatavej, moj tip prefinjene lepote je Ešli Džad iz mlađih dana, odgledah skoro dva filma u kojima igra sa Morganom Frimenom, oba su gledljivi samo je prvi bolji i vredi jaku sedmicu.
Kad već pominjem Frimena, on se nasnimao ovakvih psiholoških trilera, nakon filma Seven, evo još jednog, pa ko voli neka pogleda ili se podseti.
Posle Briža meni najbolji Makdonin film.Ne znam zašto ali ceo dan mi ne izbija iz glave film "Sedam psihopata"... Gledao sam ga davnooo i znam da sam crkao od smeha.
Verovatno ću ga večeras obnoviti.
Bas sam ga skoro ponovio, dobar je... onaj jedan deo na pocetku drugog dela filma mi je mozda malo razvucen, ali kad se sve sabere gotivan film.Ne znam zašto ali ceo dan mi ne izbija iz glave film "Sedam psihopata"... Gledao sam ga davnooo i znam da sam crkao od smeha.
Verovatno ću ga večeras obnoviti.
Gluma je najmanji problem.NIsam gledao, planiram ali recenzije kažu da je gluma katastrofalna, što me čudi jer ipak glumi Wagner Moura...
Naravno, više puta.
Manjak D vitamina...klinka azijatkinja 5 god kasnije je belkinja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari