Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Colony (2026)

Uživao sam u filmu i odličnoj glumi. Preporuka!
Iskren da budem, film je bliži osmici nego sedmici a ne volim da dajem polovične ocene tako da
8/10

Naletim na TV na Whitney Houston: I wanna dance with somebody u kome glavnu ulogu glumi Naome Ackie i pogledah jedno 10-15 minuta - nedovoljno da steknem utisak o kvalitetu filma ali dovoljno da steknem utisak o (ne)kvalitetu izvedbe glavne glumice! Dakle em što vizuelno ni približno ne liči na Whitney (meni lično iskreno ona ne liči ni na šta), naročito da onim usnama koje su sušta suprotnost pevačici, već ni približno nije uspela da dočara lik - tu su bile neke facijalne ekspresije koje nikad nisam video kod Whitney, držanje, maltene sve...

Her Private Hell

Jos jedno ultra dosadno, glupo i nebulozno ostvarenje Refina. Lik je tezak bolid.
4 na IMDB je previse. Karijera mu je skoro gotova pa nece smarati vise.

The Dark Knight Rises (2012)
Repriziran po ko zna koji put, samo zbog En ide 8.5/10 od mene..
Nolan zalutao nedugo nakon ovog filma (činjenica).
Ko kaže "overrated", preporuka od mene da se baci na romantične komedije 😘

Dobar jeste, ali 8.5 je 8,5. 😉
Ja volim ovu trilogiju sa Kristijanom Bejlom, mada se u ovom filmu već oseća zamor materijala, koji je najavio kasniju katastrofu Betmen franšize.
Ne sečem vene za gospojicom Hatavej, moj tip prefinjene lepote je Ešli Džad iz mlađih dana, odgledah skoro dva filma u kojima igra sa Morganom Frimenom, oba su gledljivi samo je prvi bolji i vredi jaku sedmicu.
Kad već pominjem Frimena, on se nasnimao ovakvih psiholoških trilera, nakon filma Seven, evo još jednog, pa ko voli neka pogleda ili se podseti.

Dobar jeste, ali 8.5 je 8,5. 😉
Ja volim ovu trilogiju sa Kristijanom Bejlom, mada se u ovom filmu već oseća zamor materijala, koji je najavio kasniju katastrofu Betmen franšize.
Ne sečem vene za gospojicom Hatavej, moj tip prefinjene lepote je Ešli Džad iz mlađih dana, odgledah skoro dva filma u kojima igra sa Morganom Frimenom, oba su gledljivi samo je prvi bolji i vredi jaku sedmicu.
Kad već pominjem Frimena, on se nasnimao ovakvih psiholoških trilera, nakon filma Seven, evo još jednog, pa ko voli neka pogleda ili se podseti.
Pogledaj i Double Jeopardy(1999) sa Ashley , mada verovatno vec jesi

Odiseja 4,6 od 5
Spajdermen 2026. 3,9/5

Freaky Tales 2024
Odlična sprdnja i baš mi se svidja kako je realizovan.

Peti film odnosno no.1 na koji Hanks u flimu misli ne može biti ništa drugo nego Warriors 1979

Nije spoiler al ipak neka
Pankeri, skinsi, reperi, lejkersi, voriorsi, kamataši, obijači, nindza, katana, šurikene, skener scena i naravno Pedro.

P.S. 9 filmova sam dodao na watchlistu gledajući ovaj film. Ili su ih pominjali ili su se pojavljivali u filmu. A bilo ih je još dosta koje nisam jer sam ih gledao.

Poslednja izmena:
Ne znam zašto ali ceo dan mi ne izbija iz glave film "Sedam psihopata"... Gledao sam ga davnooo i znam da sam crkao od smeha.
Verovatno ću ga večeras obnoviti.

Ne znam zašto ali ceo dan mi ne izbija iz glave film "Sedam psihopata"... Gledao sam ga davnooo i znam da sam crkao od smeha.
Verovatno ću ga večeras obnoviti.
Bas sam ga skoro ponovio, dobar je... onaj jedan deo na pocetku drugog dela filma mi je mozda malo razvucen, ali kad se sve sabere gotivan film.

The Devil's Mouth (2026)

Ne znam šta mi je ovo trebalo, valjda me privuklo zbog Tajlanda, a na kraju ni T od istog... 🙂 Ovakvi filmovi treba da imaju svoju kategoriju, kao Statham, sve fotokopirano na isti način... Čak ni ženske nisu neke 🤪 Ocena na IMDB (koju sam tek kasnije video) možda i previsoka...

The Last House

Jel realno da snimaju ovako nesto ?
X-files epizoda "Aqua Mala" provucena kroz neki imbecilni AI...klinka azijatkinja 5 god kasnije je belkinja...

Како ми је преомакао Шта све можеш у Денверу када си мртав? 🤔
Одличан фим, добри глумци - препорука. 7/10.

Gleda mi se sva tri dela Maniac Cop u nekoj dobroj rezoluciji 🙂

Contact 1997 odličan film ne znam kako ga nisam do dada gledal mada se scene sa ćaletom od negde sećam. Mekonahi ovdr samo kao ukras.

Escape from New York 1981 uf baš nije dobro ostario. Kontam da jenza ono vreme bio vrh. Moguce i da ga nisam gledao već LA.

Nazad
Vrh Dno