Šta je novo?

Xiaomi 17T / 17T Pro

• Začetnik teme Začetnik teme DZOSUA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vi koji imate 17T pro,kako vam radi Always on display ,da li je statican ili ima minimalno setanje po ekranu zbog screen burn in. Jeste li zadovoljni sveukupnim radom,baterijom,Hiper Os sistemom,signalom. Steta sto 17T nema pravi Always on display ,da li bi mogla da se skine bilo kakva aplikacija ,koja bi obavlljala posao notifikacija.

Do sad nisam naišao na AOD aplikaciju koja radi kako treba na Xiaomi telefonu.

Usisavac jos nije dostsvljen u CG. 1 juna sam dobio e mail da je prihvaćeno odobrenje za usisvac.
Email poslao 2 puta na istu adresu,nije odgovoreno. Insta stranica takodje nije odgovoreno.

Savjet?

Kakve su kamere izmedju 17t i 15t pro ? Da li je kamera na 17t priblizna ili ekvivalent ili ne moze prici ?

Kako vas sluzi kamera? Treba napokon da menjam iPhone 11 pro max, i to zato sto je 64gb nemoguce imati vise, same aplikacije i sistem ga popune, i jedino razmisljam kakva je kamera na ovom 17t. Pro verziju ne razmatram, van budzeta je.
Konkretno me zanima slikanje ljudi, da li je kvalitet bar na nivou 6 godina starog iPhonea? Da li je moguce podesiti i iskljuciti "ulepsavanje" lica koje sam video kod Xiaomi i Samsung telefona, da se dobije realniji prikaz ali da kvalitet bude stvarno kvalitetan?
Kakvo je snimanje u 4k 60hz? Da li moze da parira ovom mom?
Nisam imao prilike da koristim kvalitetnije androide, a konkretna kvalitetna poredjenja sa iPhonom ne mogu da nadjem. Hvala unapred!

Kako vas sluzi kamera? Treba napokon da menjam iPhone 11 pro max, i to zato sto je 64gb nemoguce imati vise, same aplikacije i sistem ga popune, i jedino razmisljam kakva je kamera na ovom 17t. Pro verziju ne razmatram, van budzeta je.
Konkretno me zanima slikanje ljudi, da li je kvalitet bar na nivou 6 godina starog iPhonea? Da li je moguce podesiti i iskljuciti "ulepsavanje" lica koje sam video kod Xiaomi i Samsung telefona, da se dobije realniji prikaz ali da kvalitet bude stvarno kvalitetan?
Kakvo je snimanje u 4k 60hz? Da li moze da parira ovom mom?
Nisam imao prilike da koristim kvalitetnije androide, a konkretna kvalitetna poredjenja sa iPhonom ne mogu da nadjem. Hvala unapred!
Kamere odlicne, portreti fenomenalni sa aocentom 5x zoom portret.

Je l podesavas nesto u kameri? Probao sam ga danas, snimanje je super, ali glavna kamera mi nekako daje malo vestacke i bledje slike. Ja vrteo sve i svasta u onim Pro podesavanjima i menjao vibrant i ono autentik, i nisam mogao da dobijem mnogo prirodniju sliku, kao kroz neke filtere da prodju.

Je l podesavas nesto u kameri? Probao sam ga danas, snimanje je super, ali glavna kamera mi nekako daje malo vestacke i bledje slike. Ja vrteo sve i svasta u onim Pro podesavanjima i menjao vibrant i ono autentik, i nisam mogao da dobijem mnogo prirodniju sliku, kao kroz neke filtere da prodju.
Tesko da ti daje bledje slike.
Naprotiv.
Kod mene je podeseno na leica vibrant ali dole u profilu leicana natural, ta kombinacija mi je odlicna

Izvini, tek sada vidim da je reco obicnom t modelu.
Koristim pro verziju.

Bledje u smislu da lice blago izbledi, a cela fotografija je blago filtrirana, dosta drugacije od onog na sta sam navikao.
@miowrag Rekoh da probam sa nekim androidom do 500e, ali izgleda da cu morati, iako mi se ne svidja cinjenica da cu obican model platiti 800e, ali sta je tu je.
Hvala na informacijama.

Bledje u smislu da lice blago izbledi, a cela fotografija je blago filtrirana, dosta drugacije od onog na sta sam navikao.
@miowrag Rekoh da probam sa nekim androidom do 500e, ali izgleda da cu morati, iako mi se ne svidja cinjenica da cu obican model platiti 800e, ali sta je tu je.
Hvala na informacijama.
prvo u podesavanju kamere promeni mettering sa face na average.
I kad fotkas, sa Xiaomijem uglavnom moras EV u minus da bi malo izbalansirao izgled fotografije, na -0.3 ili -0.7 da ti bude default u toku dana, i slobodno manje po potrebi.
Uvek koristi Leica authentic, zaboravi da vibrant mod postoji.

Ako slikas ljude, dobra praksa je da tapnes na lice osobe koju slikas i da malo smanjis EV, bice lepsa i prirodnija fotografija nego da ga pustis da sam sve odradi.

Nazad
Vrh Dno