Šta je novo?

Xiaomi 17T / 17T Pro

• Začetnik teme Začetnik teme DZOSUA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izbegavaj da čekaš telefon da padne sa baterijom ispod 10-15% pre nego što ga staviš na punjač.

Znam znam za to, to je odavno na ovim novim baterijama ali mi se čini negde kad sam upalio ovaj i čačkao oko podešavanja da je pisalo negde da prvih par puta najbolje od nula do 100 da bi se kalibrisalo... I to baš da mi je telefon izbacio taj savet ili preporuku

Kupljen 28.05 na dan prodaje obican 17t.
Nisam vidio da otvorili temu,pisao na obicni xiaomi 17.
Eto utiske za 7 dana.
Kamera je bas dobra,zoom odlican. Takodje i video.
Nocni rezim je ok,ima svjetlosti okolo bolja ispala bolja al i sa blicom izadje zaista dobra.
Radi normalno,bas iz kakve greske.
Baterija skida se ujutro oko 5i30 do sjutra do 19-20h izgura. Ne neko preterano koristenje u tih 8h na poslu,kada uhvati neki poziv,poruka.
Ostali sati bas se koriste posle posla,email,drustvene mreze, pozivi,poruke.
E sada desilo juce,upaljen hot spot x2 uredjaja,spojio na bluetooth na auto,krenuo da pozovem,telefon se resetovao. Ne znam zbog cega. E to se jedino desilo u ovih 7 dana. Zaista sam prezadovoljan

17t je 74k trenutno na snizenju... Meni se cini da ne vredi ni toliko. Plastika, prednja kamera mid, mediatek...

Uporedio sam prednju i zadnju kameru sa Honor 600 u prodavnici i honor mi delovao daleko bolji

Ima li na ovom modelu opcija u kameri "Super mesec"?

Kako super mjesec mislis? Nisam vidio tu opclju.
By the way,sto se resetovao nije do telefona,nego nosac telefona pritiskao dugme za paljenje/resetovanje pa je zbog toga.
Uglavnom nije do telefona.... Podesio nosac sada je sve ok

Nazad
Vrh Dno