Šta je novo?

Xiaomi 17T / 17T Pro

DZOSUA

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2013
Poena
285
Malo da cujemo utiske ako ga neko ima vec,kakav je i sl.?
Ja ga danas porucio,nema manje cene od ove sto sam ja iskopao,posto je u Yettelu bezobrazno skup.
U prodaji 115000,kod njih vise od 126000...nisu normalni.
I uz paket koji je 4000 kod njih bude nesto vise od 111000...bolidi.
Ja uz kupon popust ga iskesirao 105000,cekam da dodje,valjda ce sutra.
Kad stigne prijavis se za tv...a za 3-4 meseca od yettela kad istekne ugovor trazim najmanje 50% na paket inace pa pa...a ako uspem i povoljnije od toga

Ja ga danas porucio,nema manje cene od ove sto sam ja iskopao,posto je u Yettelu bezobrazno skup.
Kad stigne prijavis se za tv...a za 3-4 meseca od yettela kad istekne ugovor trazim najmanje 50% na paket inace pa pa...a ako uspem i povoljnije od toga
Narucio ga iz mts-a, cekam...

Da li ti je stigao telefon?

Stigao,imam pitanje,jel normalna ova rupica na kameri na xiaomi telefonima novije generacije?
Ova na desnoj kameri gore

Prilozi

• IMG_20260602_173108.webp
    IMG_20260602_173108.webp
    47.4 KB · Pregleda: 28
Stigao,imam pitanje,jel normalna ova rupica na kameri na xiaomi telefonima novije generacije?
Ova na desnoj kameri gore
nije, ja bih vratio telefon, ko zna čime su ga Kinezi bušili.

šalim se, rupica za mikrofon.

Kakvi su prvi utisci, kamera?
A sta da ti kazem,ima pun djavo podesavanja oko kamere,ali ja nesto njom nisam zaludjen pa se ne udubljujem previse...vidim da ima neka silna AI podesavanja za nju.
Zanimljivo je da sam ukljucio bezicna prebacivanja fajlova sa starog 14t pro na ovaj novi...14t pro se ugrejao osrednje,ovaj nista posto je prenos trajao oko 30 min

Baterija u odnosu na moj stari 14t pro je neuporedivo bolja...prvo jer je 2000 mah veca,a drugo ovaj procesor cini mi se ima i stedljiva jezgra,a onaj na 14t pro nije imao (ispravite me ako gresim)?
Negde oko 14h kako je skinut sa punjaca,a ostalo jos 73%...slicna upotreba kao i uvek,mozda za nijansu malo slabija danas,ali neznatno.

Nazad
Vrh Dno