Šta je novo?

Xiaomi 17T / 17T Pro

• Začetnik teme Začetnik teme DZOSUA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Izbegavaj da čekaš telefon da padne sa baterijom ispod 10-15% pre nego što ga staviš na punjač.

Znam znam za to, to je odavno na ovim novim baterijama ali mi se čini negde kad sam upalio ovaj i čačkao oko podešavanja da je pisalo negde da prvih par puta najbolje od nula do 100 da bi se kalibrisalo... I to baš da mi je telefon izbacio taj savet ili preporuku

Kupljen 28.05 na dan prodaje obican 17t.
Nisam vidio da otvorili temu,pisao na obicni xiaomi 17.
Eto utiske za 7 dana.
Kamera je bas dobra,zoom odlican. Takodje i video.
Nocni rezim je ok,ima svjetlosti okolo bolja ispala bolja al i sa blicom izadje zaista dobra.
Radi normalno,bas iz kakve greske.
Baterija skida se ujutro oko 5i30 do sjutra do 19-20h izgura. Ne neko preterano koristenje u tih 8h na poslu,kada uhvati neki poziv,poruka.
Ostali sati bas se koriste posle posla,email,drustvene mreze, pozivi,poruke.
E sada desilo juce,upaljen hot spot x2 uredjaja,spojio na bluetooth na auto,krenuo da pozovem,telefon se resetovao. Ne znam zbog cega. E to se jedino desilo u ovih 7 dana. Zaista sam prezadovoljan

17t je 74k trenutno na snizenju... Meni se cini da ne vredi ni toliko. Plastika, prednja kamera mid, mediatek...

Uporedio sam prednju i zadnju kameru sa Honor 600 u prodavnici i honor mi delovao daleko bolji

Ima li na ovom modelu opcija u kameri "Super mesec"?

Kako super mjesec mislis? Nisam vidio tu opclju.
By the way,sto se resetovao nije do telefona,nego nosac telefona pritiskao dugme za paljenje/resetovanje pa je zbog toga.
Uglavnom nije do telefona.... Podesio nosac sada je sve ok

Ljudi jel nekome stigao tv ko ga je uzeo ili bar ona potvrda da je prijava uspesna?
Meni samo pise da sam prijavljen jos 2. Juna i nakon provere do 15 dana javice jel mi prijava ok...cisto da vidim jel stvarno toliko kilave ili sam samo ja slucaj

Nije ista promocija ali će ti možda značiti informacija. Marta sam uzeo Xiaomi pad 8 i okviru slične promocije. Meni su posle 14 dana od prijave poslali mejl da se prijava prihvata a posle još 14 dana da je pošiljka poslata

Poštovani,

Vaša prijava je uspješno validirana i prihvaćena!

Dostava poklona će biti izvršena u roku od 75 dana na adresu navedenu prilikom prijave.

Ovaj rok može biti i duži usled vanrednih okolnosti o čemu ćete biti obaviješteni putem e-maila.

Dostava poklona će biti izvršena o trošku Organizatora.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite putem e-maila.

Xiaomi Crna Gora kontakt e-mail: [email protected]

28.05 poslata,01.06 stiglo ovo gore. U pitanju je usisivac

Nazad
Vrh Dno