Šta je novo?

MTS na satelitu (m:SAT)

• Začetnik teme Začetnik teme dppaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Поздрав, имам мсат онај плус пакет, пре неколико тренутака ми је нестала слика на АП4, АП5, тенис и адреналин и пише да је видео недоступан. Да ли је то дошло до померања тих канала искључиво у најјаче пакете без икаквог обавештења или о чему се ради ?
mSAT max paket takodje danas u sred programa nestao signal na ap4 i adrenalin, bas kad su trke.. Mislim da imaju "tehnicke probleme" i da nema veze sa paketom.
Druge kanale nisam kontrolisao jer me iznervirao nestanak slike pred sam kraj (istorijske) trke moto GP, a F1 nisam ni mogao da gledam od pocetka, vratila se slika na polovini trke. I jos uvek nema mogucnost da se vrati jedan deo trke F1, krene pocetak snimka i onda ide "Video Unavailable" do polovine trke.
Veceras sam probao i na box4, takodje su snimci polovicni. Za moto GP su resili, na adrenalin-u moze da se vrati cela trka. Sad svi kanali imaju signal.

Od 15.08. kreće naplata STB-a za nove ugovore za msat tv: 350 dinara (i osnovni i svaki dodatni).

Mesečno? Jednokratno?

Svakog meseca, za svaki STB, i osnovni i dodatni (korisnici koji imaju UO po starim uslovima neće plaćati naknade za STB do kraja UO).

Svi su to uveli, jedino je A1 za sada naplatu samo dodatnog risivera, takođe za nove korisnike. Tamo na sajtu MTS im piše da je to do 31.7.važilo po starim uslovima, jedino ako su do 15.8.produžili.

Svakog meseca, za svaki STB, i osnovni i dodatni (korisnici koji imaju UO po starim uslovima neće plaćati naknade za STB do kraja UO).
Ja koliko videh na sajtu KORISNICKA ZONA>SERVISNE INFORMACIJE>BINARY(pdf),mene to ne kaci uglavnom su cene za opremu koja im se vraca i nesto od Kombo paketa...Fiksni nemam pa nisam ni gledao.Koristim mSAT Plus,bez ikakvog dodatog paketa.Placacu normalno do isteka UO,i onda ide raskid iste i vracanje opreme.Danas sam uzeo Yettel Tv Box (a Yettel Kucni Net,vec koristim),i dobio od Yettel Agenta celu godinu Box za 1d.+6 meseci popust 20% tako i na sajtu pise.E posle te prve godine tek mi krece rentiranje 350d mesecno ali posto idem preko mobilnog neta,nema obnove UO.12 meseci nakon toga,moze da se raskine kad god hocu,i normalno vracam im IPTV Box.A i nije mi zao da doturim 350d ima gomila Pinkovih Sinestar Premiere svih 10 Arena,i naravno UM kanali 🙂

Nazad
Vrh Dno