Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Posto imamo ne mali broj promotera i agenata prodaje na forumu koji operiraju preko privatnih poruka sa kojima se beskonacno igramo macke i misa, ova tema je pokusaj da se clanovi stave u prvi plan i eventualno dobiju najbolje ponude gde promoteri/agenti nece biti kaznjavani/banovani za nudjenje usluga.
Ukratko, pokusaj regulacije gde je clan foruma u centru paznje.

Koncept je sledeci:
  • Clan zeli najbolju ponudu usluge i napise u ovoj temi da trazi ponudu kod odredjenog ili bilo kog provajdera.
  • Promoteri/agenti nude ponude clanu preko privatnih poruka.
  • Clan po zelji izabere najbolju ponudu odnosno najbolja ponuda pobedjuje.
  • U slucaju pozitivnog resenja samo napisite reseno, odradjeno ili slicno, da ne bi dobijali naknadne ponude.

Pravila su jednostavna i jasna:
  • Samo clanovi smeju da se oglasavaju u ovoj temi sa zahtevima i samo zahtevima, svaka diskusija je zabranjena.
  • Promoteri/agenti mogu slobodno da komuniciraju sa clanovima koji traze ponude i za to nece biti kaznjavani/udaljavani sa foruma.
  • U slucaju javnog oglasavanja (van privatnih poruka) promotera/agenata, isti ce biti momentalno trajno udaljeni sa foruma.
  • U slucaju nudjenja usluga promotera/agenata clanovima koji to nisu zahtevali u ovoj temi, takodje momentalno udaljavanje sa foruma.

Smatram da su pravila jednostavna i jasna, molim da ih se pridrzavate i da ucinimo da svima bude dobro.

Poslednja izmena:
Trazim najbolju ponudu za produzenje ugovora kod Supernove.
Trenutno imam samo internet sa besplatnom televizijom, a uzeo bih Plan 2S.

Trazim ponudu za prelazak sa A1 na MTS/Yettel. Interesantne su mi one opcije sa 50% popusta koje su drugi korisnici pominjali.

Da li se, po isteku sadašnjeg ugovora, kod Supernove može dobiti 50% popusta na 24 meseca u paketu Super plan 3S sa mobilnom (ako taj paket postoji)?

Trazim ponudu za stabilan internet na Fruškoj Gori.
Molim promotere/agente da me kontaktiraju preko privatne poruke kako bih vam objasnio lokaciju i trenutnu infrastrukturu.
Hvala

Mozda treba smisliti nacin da se ljudi "odjave" kad dobiju ono sto su trazili, kao ja sada. Da ne stoji u nedogled i ljudi se javljaju naknadno. Ne znam da li moze edit vreme da se produzi za jednu temu ili tako nesto.

Ponuda supernove za produzenje usluga,istice mi kod njih ugovor uskoro ..Od sbb-a sam dobio ponudu ,i za sada su favoriti za prelazak ,cisto da znate sta nudite :) .

@ivan Pa moze jedna kratka odjava ovde u temi ,ne mora nista posebno da se izmislja ..

Potrebno mi je verovatno za 2 stana na dan najpovoljnija ponuda za net + tv. Trenutno su stanovi na SBB pa ako ima nesto narednih meseci za po dinar. Provajder nije bitan, ko bolje ponudi on ce verovatno biti odabran.

Mozda treba smisliti nacin da se ljudi "odjave" kad dobiju ono sto su trazili, kao ja sada. Da ne stoji u nedogled i ljudi se javljaju naknadno. Ne znam da li moze edit vreme da se produzi za jednu temu ili tako nesto.
Napisete samo reseno, to mi bilo logicno da sam mislio da nema potrebe posebno isticati :)

Dodacu u prvi prvi post :)

Posto mi je obrisan post u temi netnet,trazim ponudu kod promotera SN za obnovu ugovora za tv(osnovna ponuda),internet 400/400 i fiksni.

Box4 ističe za 10ak dana, tražim ponudu za produženje kod MTS-a ili prebacivanje kod drugog provajdera(SBB). Može i razbijanje BOX paketa pa mi onda znači ponuda samo za mobilni telefon (neograničeni minuti i internet).
Hvala!

Ponuda Supernove za produzenje usluga,istice mi kod njih ugovor uskoro ( ne bas skoro ali blagovremeno da vidim sta, 23.05.2025.)
Trenutno imam Super PLAN 3 koj nije bas jeftin,, TV mi ne treba (skupo) ,fikcni ide kod drugog (jeftini) , Jedino Internet problem Previse 3100 din za 100/10 mb/s

Trazim najbolju ponudu za opticki internet, lokacija u Beogradu, novija zgrada vidim da ima mts razvuceno nesto do stanova

Tražim najbolju ponudu za MTS Box 3, optika, BG - Stari Grad, nov korisnik.

Kako je istekao i Box 4 zanima me najbolja ponuda za obnovu Box 4 (ADSL verzija) crvenog paketa.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB dual paket, Novi Banovci

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB - EON light paketa. Beograd

Istekao ugovor za supernovu, trazim najbolju ponudu za produzenje ugovora. Super plan 2 S.

Ističe mi ugovor u aprilu za A1 kućni Net. Hteo bih da ostanem u A1, tj. da produžim ugovor uz neke popuste i promocije..

Tražim najbolju ponudu za produženje ugovora za paket Super Plan 3M ili za prelazak na novi ugovor za paket Super Plan 3L na Supernovu. Prednost imaju akviziteri,agenti prodaje i promoteri sa 50% popusta na 24 meseca i sa 12 meseca po 1.din. + 12 meseca po 50% popusta na pretplatu.

Tražim najbolju ponudu za prelazak sa Super Plan 3L na Super Plan 4 Beli na Supernova. Prednost imaju akviziteri,agenti prodaje i promoteri sa 50% popusta na 18-24 meseca. Nema mogucnosti za optiku. U pitanju je grad Cuprija. Ponude samo na PP. Hvala.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora kod Supernove.Ono sto su mi do sada nudili za super plan 2M jeste 50% od ukupne cene za paket za 6 meseci,a nakon toga traze mi da placam 4.900 za paket za 2 tv i 2 move uredjaja.

Tražim najbolju ponudu za obnovu ugovora u Supernovi, trenutni paket je super plan 3s, potrebna su mi 3 priključka za televiziju.

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora u Supernovi,25.04 mi istice ugovor, trenutno sam na paketu SuperPlan 2 XL.

Prilozi

• IMG_4009.jpeg
    IMG_4009.jpeg
    262.3 KB · Pregleda: 47
Zelim da obnovim ugovornu obavezu za supernovu. UO mi je istekla pocetkom marta a odlucio bi se za super plan 3l. Batajnica

Nazad
Vrh Dno