Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Trazim ponudu za prelazak sa MTS na Yettel ili MTS sa 50% popusta cele ugovorne obaveze,,,Istice za mesec i koji dan

A1 KucniNet Plus - promocija 12 meseci bez pretplate, grad Niš.

Trazim ponudu za obnovu ugovora, supernova u pitanju, 2XL plan. Odgovarao bi mi trenutni 3L recimo. Imam ponudu od SBBa 12 meseci po din

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB dual paket, Novi Sad.

Može li broj agenta, sbb novi korisnik. Novi Beograd

Trazim ponudu za A1 Kucni net 50/10 - promo 12 meseci bez pretplate, grad Raška.

Trazim najbolju ponudu za 2 lokacije (na obe lokacije ugovor je istekao); Beograd, Zvezdara, obe na moje ime.

1. SBB na MTS optiku (potrebna dodatna provera, jer na MTS sajtu mi izbacuje da je potrebna dodatna provera i skoro je bilo potpisivanje saglasnosti da se uvede optika ali nisam 100% siguran da li je to uradjeno) ili na SBB produzenje sa nekim benefitima.
2. MTS optika na SBB/Yettel

Hvala

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB EON premium, Čukarica. Hvala!

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB - EON light paketa. Voždovac kod Visoke el. škole

Javljaju se samo agenti MTS, ovih iz Yettela nigde nema.
Da dodam, MTS usluge me ne zanimaju u ni jednom obliku.
Da objasnim posto vec preterano brisemo:
Ovo nije tema za diskusije.
Pocecemo rigorozno da kaznjavamo ako nastavite.
Takodje nije servis na zlatnoj tacni gde se uslisuju svacije zelje.
Sto znaci da ako vam se neko javi, blago vama - ako ne, nikom nista.
Naknadno kukanje vam nece nikako pomoci.

Da ponovim iz prvog posta:
Ovo je cisto kanalisanje "nuznog zla" koje prati svaki iole poseceniji IT (i non IT) forum. I to je to, nema "dilova" sa promoterima, nema ekstra usluga zbog Bencha itd...

Hvala na razumevanju

Trazim najbolju ponudu za obnovu ugovora SBB - EON Premium, ističe za mesec dana ugovorna obaveza
i/ili
ponudu za zaključenje novog ugovora kao novi korisnik, na drugoj adresi od raskida je prošlo 2 godine.

Tražim ponude za:
1. A1 KucniNet Plus - promocija 12 meseci bez pretplate
2. Supernova - broj agenta, za plan može dogovor.
Grad Beograd (Borča), nov sam korisnik

Trazim najbolju ponudu za 2 lokacije (na obe lokacije ugovor je istekao); Beograd, Zvezdara, obe na moje ime.

1. SBB na MTS optiku (potrebna dodatna provera, jer na MTS sajtu mi izbacuje da je potrebna dodatna provera i skoro je bilo potpisivanje saglasnosti da se uvede optika ali nisam 100% siguran da li je to uradjeno) ili na SBB produzenje sa nekim benefitima.
2. MTS optika na SBB/Yettel

Hvala
Reseno!

Tražim ponudu za prelazak sa Total mix paketa(fiksna linija MTS) na supernovu.

Tražim ponudu za MTS Box 4 optika kao nov korisnik.

Potrebna ponuda za Supernovu (posedujem mts fiksni telefon), internet i TV. Sremska Mitrovica, novi korisnik, prelazak sa EON premium paketa.

Potrebna ponuda za Supernovu (posedujem mts fiksni telefon), internet i TV. Kovin, obnova ugovora kao i Senior tarifa MTS takodje obnova ugovora.

SBB novi priključak optika, potrebna tv +net ponuda sa 12 meseci po dinar. Ponude pm

Tražim najbolju ponudu za 24 meseci ugovor supernova internet i TV istekao ugovor prošli mesec podnet zahtev za raskid juče Ili ako ima povoljni prelazak na samo supernovu internet optiku da ostane ili beotel optiku ili Ninet optiku internet bez TV. Čekam do ponedeljka

Trazim ponudu za obnovu ugovorne obaveze. Supernova, TV, net i fiksni. Beograd-Batajnica

Platio bi supernova super plan 2 s na 2 godine po 50% cene tj 2000 din na 24 meseci. Mogu da obnovim ugovor iskekao je, a mogu i na novo ime. ponude u pm.

Nazad
Vrh Dno