Realno. Ne secam se da je neki imao neke prigovire, barem ne vredne paznjeNeki nezvanični konsenzus je da je Černobil vrh.
Da sam sebi odgovorim. Ipak sam prekinuo na pola. Mnogo "dugacke" epizode, mogli su na bar dve sezone da razvuku. O ostalim razlozima ne bih da ne popijem ban.Odgledao pola serije Jutro ce promeniti sve. Stvarno je dobra serija. Nije mi jasno kako je ranije nisam gledao.
Approved By shamanNSPokušavam da se setim da li je od Šamana dobijeno zeleno svetlo da je serija manje-više OK ali mi je sve nešto u glavi da je i tu bilo kritika...
Slažem se, ok zanatski urađeno ali da je neki top-topova teško, više je to hajp i trenutak nemaština dobrih serija.Serija je jako dobra ali ne 9.5/10 ili 10/10 dobra / odlična / fantastična kako mnogi ovde tvrde.
Od mene jakih 8.5/10.
A ona jedna scena što onaj matori Grk priča? Ne znam zašto je uopšte u filmu, ako traje 30 sekundi.A tek kakva je blasfemija što u Odiseji ne pričaju na grčkom jeziku već na engleskom...
Valjda bi trebalo starogrčki… Odisej baš i ne bi razumeo Micotakisa.
Černobilj ima kolektivnu težinu za jednu generaciju ljudi. Mnogi od nas su ga kao klinci osetili na neki način i u tom kontekstu bih rekao da je hajp oko serije bio opravdan, pogotovo zato što je serija zaista isporučila kvalitet. Ali ne slažem se sa tim da je hajp stvoren jer nije imalo ništa bolje te godine. Za većinu mlađe populacije serija je verovatno bila odlična gde je svako drugo interesovanje za sam događaj izostalo, a itekako ima šta da se vidi i pročita. Ali to je njihov problem.Slažem se, ok zanatski urađeno ali da je neki top-topova teško, više je to hajp i trenutak nemaština dobrih serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari