Jedini perfomansi osoba koji su rame uz rame sa ovim je Glogovac iz Hadersfilda, Dustin Hofman u Rain Man-u, i mozda jos poneki na tu temu.Ne, nego uzmi pogledaj Kejdža kako glumi ludaka, čak i Bred Pita u 12 majmuna, i sve će ti biti jasno, ovo što Travolta glumi u fanatiku je jednostavno loše...
Meni malo precenjen. Trebalo bi da glumi 9 podeljenih licnost, i trud je tu, samo mi nekako nisu dovoljno razlicite te licnosti.Kad smo kod uloga ludaka, odgledah Split od Shyamalana, UFFF McAvoy oderao
Navela bih uz gornje i Daniel Day Lewis-a u There Will Be Blood... Glogi u Hadersfildu 🥰Jedini perfomansi osoba koji su rame uz rame sa ovim je Glogovac iz Hadersfilda, Dustin Hofman u Rain Man-u, i mozda jos poneki na tu temu.
Ono sto vas nervira sa Travoltom u fanatiku je sto dobar deo filma cmizdri, sto takve osobe to inace i rade a on ima onaj specifican glas koji je vecini smesan.
No ako cak malo bolje pogledas i taj klip sto si okacio a koji bi trebalo da mi dokaze... nesto.. videces kako u sekundi pocrveni u licu, vene mu poiskacu po celu od besa, bas kako i treba kad ulozis svoje sve u emociju.
Kejdz ne glumi ludaka jer je on jedan ludak. Bred pit je uvek bio podcenjen zato sto je lepotan pa nije shvacen dovoljno ozbiljno, tako da ti njega priznajem.
Meni malo precenjen. Trebalo bi da glumi 9 podeljenih licnost, i trud je tu, samo mi nekako nisu dovoljno razlicite te licnosti.
Ok, onda uzmi pogledaj ovo https://www.imdb.com/title/tt1801552/?ref_=ext_shr , verovatno će mu i to biti uloga života po tebi 😂Jedini perfomansi osoba koji su rame uz rame sa ovim je Glogovac iz Hadersfilda, Dustin Hofman u Rain Man-u, i mozda jos poneki na tu temu.
Ono sto vas nervira sa Travoltom u fanatiku je sto dobar deo filma cmizdri, sto takve osobe to inace i rade a on ima onaj specifican glas koji je vecini smesan.
No ako cak malo bolje pogledas i taj klip sto si okacio a koji bi trebalo da mi dokaze... nesto.. videces kako u sekundi pocrveni u licu, vene mu poiskacu po celu od besa, bas kako i treba kad ulozis svoje sve u emociju.
Kejdz ne glumi ludaka jer je on jedan ludak. Bred pit je uvek bio podcenjen zato sto je lepotan pa nije shvacen dovoljno ozbiljno, tako da ti njega priznajem.
Meni malo precenjen. Trebalo bi da glumi 9 podeljenih licnost, i trud je tu, samo mi nekako nisu dovoljno razlicite te licnosti.
Jedan od mojih omiljenih i glumaca i filmova, no on je jednostavno bog i batina gde god glumi a u tom filmu konkretno njega ludost stigne na kraju samo kad mu se vrati onaj precasni koji mu valjda trazi neku donaciju za crkvu iako realno ne bi smeo da mu izadje na oci zbog onih par ponizavanja u onoj njegovoj crkvici.Navela bih uz gornje i Daniel Day Lewis-a u There Will Be Blood... Glogi u Hadersfildu 🥰
Nikad mi nije seo Forrest Gump, dva puta sam mu dala šansu. Ali scena gde dolazi do Jenny i gleda sina i pita je je l sin pametan/ISPOILER], tu se presečem svaki putMozda i hocu, videcemo. Sigurno se necu baciti na comment sekciju da mi kazu sta treba da mislim...
Jer to je sigurica u danasnje vreme kad nemas svoje misljenje.
Jedan od mojih omiljenih i glumaca i filmova, no on je jednostavno bog i batina gde god glumi a u tom filmu konkretno njega ludost stigne na kraju samo kad mu se vrati onaj precasni koji mu valjda trazi neku donaciju za crkvu iako realno ne bi smeo da mu izadje na oci zbog onih par ponizavanja u onoj njegovoj crkvici.
Tom Henks je isto dobar u Forest Gumpu.
Dobro to su tvoje emocije na njegov tekst, nema veze sa tim kako Henks glumi, a glumi odlicno. Voleo bih da mene tako presece bilo koja scena u bilo kom filmu.Nikad mi nije seo Forrest Gump, dva puta sam mu dala šansu. Ali scena gde dolazi do Jenny i gleda sina i pita je je l sin pametan/ISPOILER], tu se presečem svaki put

Ja sam video samo objavu, i slazem se sa tvojom suprugom.Bad Taste (1987)
После много година, случајно налетих и одгледах опет.
Супруга је видела пар секунди филма и рекла да нисам нормалан шта гледам. 😄
Pogledajte prilog 548058
Ovaj film sam uhvatio jednom pre fazon 20 godina i danima se nisam opasuljio koliko smece sam ja gledao i nikada do danas nisam saznao koji je film niti ga igde vise video 😆😆😅😅😅😅😅Bad Taste (1987)
После много година, случајно налетих и одгледах опет.
Супруга је видела пар секунди филма и рекла да нисам нормалан шта гледам. 😄
Pogledajte prilog 548058
Ne nalazim on time...da nije about time?On Time (2013)
Rekoh da li je realno da ovaj romcom ima ocenu skoro 8... Daću mu ocenu 10 da zadrži nivo.
Da, realno je. Prelepe poruke film sadrži.
Od srca preporuka za vikend svima.
10/10
Тако је, Маре, брате!Zna se gde je Djontra pokidao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari