Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Ne, nego uzmi pogledaj Kejdža kako glumi ludaka, čak i Bred Pita u 12 majmuna, i sve će ti biti jasno, ovo što Travolta glumi u fanatiku je jednostavno loše...

Naravno McAvoy je u tom filmu maestralan. I onda dođe neko i počne da mi pametuje kako je Travolta odigrao ulogu života u Fanatiku, mislim ok, svako ima pravo na svoje mišljenje, ali brate budimo realni sve što je Travolta snimio u proteklih 10-ak godina je smeće.

Ne, nego uzmi pogledaj Kejdža kako glumi ludaka, čak i Bred Pita u 12 majmuna, i sve će ti biti jasno, ovo što Travolta glumi u fanatiku je jednostavno loše...
Jedini perfomansi osoba koji su rame uz rame sa ovim je Glogovac iz Hadersfilda, Dustin Hofman u Rain Man-u, i mozda jos poneki na tu temu.
Ono sto vas nervira sa Travoltom u fanatiku je sto dobar deo filma cmizdri, sto takve osobe to inace i rade a on ima onaj specifican glas koji je vecini smesan.
No ako cak malo bolje pogledas i taj klip sto si okacio a koji bi trebalo da mi dokaze... nesto.. videces kako u sekundi pocrveni u licu, vene mu poiskacu po celu od besa, bas kako i treba kad ulozis svoje sve u emociju.

Kejdz ne glumi ludaka jer je on jedan ludak. Bred pit je uvek bio podcenjen zato sto je lepotan pa nije shvacen dovoljno ozbiljno, tako da ti njega priznajem.

Kad smo kod uloga ludaka, odgledah Split od Shyamalana, UFFF McAvoy oderao
Meni malo precenjen. Trebalo bi da glumi 9 podeljenih licnost, i trud je tu, samo mi nekako nisu dovoljno razlicite te licnosti.

Jedini perfomansi osoba koji su rame uz rame sa ovim je Glogovac iz Hadersfilda, Dustin Hofman u Rain Man-u, i mozda jos poneki na tu temu.
Ono sto vas nervira sa Travoltom u fanatiku je sto dobar deo filma cmizdri, sto takve osobe to inace i rade a on ima onaj specifican glas koji je vecini smesan.
No ako cak malo bolje pogledas i taj klip sto si okacio a koji bi trebalo da mi dokaze... nesto.. videces kako u sekundi pocrveni u licu, vene mu poiskacu po celu od besa, bas kako i treba kad ulozis svoje sve u emociju.

Kejdz ne glumi ludaka jer je on jedan ludak. Bred pit je uvek bio podcenjen zato sto je lepotan pa nije shvacen dovoljno ozbiljno, tako da ti njega priznajem.

Meni malo precenjen. Trebalo bi da glumi 9 podeljenih licnost, i trud je tu, samo mi nekako nisu dovoljno razlicite te licnosti.
Navela bih uz gornje i Daniel Day Lewis-a u There Will Be Blood... Glogi u Hadersfildu 🥰

Ok, onda uzmi pogledaj ovo https://www.imdb.com/title/tt1801552/?ref_=ext_shr , verovatno će mu i to biti uloga života po tebi 😂

Mozda i hocu, videcemo. Sigurno se necu baciti na comment sekciju da mi kazu sta treba da mislim...
Jer to je sigurica u danasnje vreme kad nemas svoje misljenje.

Navela bih uz gornje i Daniel Day Lewis-a u There Will Be Blood... Glogi u Hadersfildu 🥰
Jedan od mojih omiljenih i glumaca i filmova, no on je jednostavno bog i batina gde god glumi a u tom filmu konkretno njega ludost stigne na kraju samo kad mu se vrati onaj precasni koji mu valjda trazi neku donaciju za crkvu iako realno ne bi smeo da mu izadje na oci zbog onih par ponizavanja u onoj njegovoj crkvici.

Tom Henks je isto dobar u Forest Gumpu.

Mozda i hocu, videcemo. Sigurno se necu baciti na comment sekciju da mi kazu sta treba da mislim...
Jer to je sigurica u danasnje vreme kad nemas svoje misljenje.

Jedan od mojih omiljenih i glumaca i filmova, no on je jednostavno bog i batina gde god glumi a u tom filmu konkretno njega ludost stigne na kraju samo kad mu se vrati onaj precasni koji mu valjda trazi neku donaciju za crkvu iako realno ne bi smeo da mu izadje na oci zbog onih par ponizavanja u onoj njegovoj crkvici.

Tom Henks je isto dobar u Forest Gumpu.
Nikad mi nije seo Forrest Gump, dva puta sam mu dala šansu. Ali scena gde dolazi do Jenny i gleda sina i pita je je l sin pametan/ISPOILER], tu se presečem svaki put

Ma gde da glumi ludaka, Kejdz je jedan od najvecih ludaka u holivudu. A govorimo o mestu gde je jako tesko da nadjes jednog normalnog.

Nikad mi nije seo Forrest Gump, dva puta sam mu dala šansu. Ali scena gde dolazi do Jenny i gleda sina i pita je je l sin pametan/ISPOILER], tu se presečem svaki put
Dobro to su tvoje emocije na njegov tekst, nema veze sa tim kako Henks glumi, a glumi odlicno. Voleo bih da mene tako presece bilo koja scena u bilo kom filmu.

Сви ми имамо лудака у себи. Питање је само колико му дозволимо да исплива.

Oslabi covek tokom godina i onda se iznenadi kad iz njega ispadne Zoakim Finiks 🙂

Bad Taste (1987)
После много година, случајно налетих и одгледах опет.
Супруга је видела пар секунди филма и рекла да нисам нормалан шта гледам. 😄

MV5BYzgxZDRmOGEtYzY4NS00NmVkLTgyZTctYWUwMTIwMDhlZWI2XkEyXkFqcGc@._V1_.webp

Bad Taste (1987)
После много година, случајно налетих и одгледах опет.
Супруга је видела пар секунди филма и рекла да нисам нормалан шта гледам. 😄

Pogledajte prilog 548058
Ovaj film sam uhvatio jednom pre fazon 20 godina i danima se nisam opasuljio koliko smece sam ja gledao i nikada do danas nisam saznao koji je film niti ga igde vise video 😆😆😅😅😅😅😅
Remarkably bright creatures
Sve u svemu ok film, ali su se u pocetku toliko zapetljali da se dobro i zavrsio. 7/10

On Time (2013)
Rekoh da li je realno da ovaj romcom ima ocenu skoro 8... Daću mu ocenu 10 da zadrži nivo.
Da, realno je. Prelepe poruke film sadrži.
Od srca preporuka za vikend svima.
10/10

Za tu ocenu vredi mu ime pogoditi 🙂. Nema koji drugi da bude sem About Time. Meni je on zabeležen kao 9/10, stvarno dobar film sa jedinstvenim porukama.

Colony 2026 - Korejski zombi film od režisera Train to Busan. Iako lošiji od starijeg filma, dosta dobar za taj žanr sa nekim novinama koje dobro funkcionišu. 6+/10

Gledao sam novog Spajdermena u bioskopu. Katastrofa od filma, ali ona vrsta katastrofe koju ipak voliš da gledaš. Ima tu dosta dobrog, ali i previše lošeg, a čitav film se vrti oko antagoniste koji nema nikakve veze sa Spajdermenom. Da si birao između hiljadu Marvelovih likova za tu ulogu, ovog sigurno ne bi izabrao, jer nikome normalnom to ne bi ni palo na pamet, niti je uopšte reč o karakteru koji se pokazuje kao antagonista u stripovima ili cak u Fox X-Men filmovima, oni na kraju pokusavaju da imas malo empatije ali to ne radi jer antagonista je pravi terorista koji je spreman da ubije, da stavlja eksplozive u zgrade itd... ali kao i uvek moc prijateljstva pobedi. Za MCU standarde film nije loš, verovatno je čak jedan od najboljih i svakako bolji od onog smeća iz 2021. Čestitam Kevinu Feigiju na još jednom projektu u koji se umešao, jer nema šanse da je režiser sam želeo ovakav sastav likova.

Zna se gde je Djontra pokidao
Тако је, Маре, брате!
Џонтра Волта је баталио улогу у бриљантину, па још и пев`о за медаљу. Те песме су и данас слушане.

А што се тиче последње одгледаних филмова - свега је ту било. Погледао и The VVitch, Hereditary - боза лимунада... `Нако. Да не буде забуне - добри су то филмови, али мене уплашили нису. Шта да радим, одрастао на Страви у улици Брестова, хбг.
Дан разоткривања - могли су, комотно, да га закољу за сат времена и не би се приметило.
Овце детективи - мало да се одмори мозак и насмеје човек.

Obssesion, lepo počeo, asocirao me na stare tinejdžerske gore, ali od pola tj one scene u kolima sve je krenulo nizbrdo.
Mala mi se zgadila znači da je nije loše uradila posao.

Obsession - ceo film me prati zelja da uletim u kadar i nalupam im samare sto se izmotavaju. Mozda sam ja mator pa me ovakvi filmovi i gluma vise ne doticu, ali ovo je jako lose.
5/10 samo zato sto me glavna glumica podsetila likom na jednu ljubav iz mladosti.
Disclosure Day - Nije vise ni Steva Špilberk sto je nekad bio. Bliski susret trece vrste i ET, 2u1. 6/10

Prica o RAF (ne onaj RAF koji svima prvo padne na pamet). Toplo preporucujem svima osim politicki korektnima. 8/10

Nazad
Vrh Dno