n7 je, zaboravih da cellmapper prepoznaje n7 kao n41 🤣Mora da je neka greska kod cellmappera, vidi sta ti netmonster kaze
n7 je, zaboravih da cellmapper prepoznaje n7 kao n41 🤣Mora da je neka greska kod cellmappera, vidi sta ti netmonster kaze
Pa sad gledam nije ni omasio previse n7 i n41 gotovo da imaju iste frekvencije. Tako da je verovatno stvar prikaza jer se preklapaju frekvencije.n7 je, zaboravih da cellmapper prepoznaje n7 kao n41 🤣
Исте су фреквенције само б7 има посебне фреквенције за слање и пријем а б41 је тдд.Pa sad gledam nije ni omasio previse n7 i n41 gotovo da imaju iste frekvencije. Tako da je verovatno stvar prikaza jer se preklapaju frekvencije.
A ping?Od jutros pušten 5g (Yettel) kod nas u selu - Neradin, opština Irig. selo ima ~500 stanovnika..
brzine su slične kao i na 4g
Ma važno da ima u Beogradu i Vojvodini, a nas na zapadu, jugu i istoku ko šiša.mts ima čitavih 9 administrativnih okruga u Srbiji bez ikakvog 5G signala, bez i jedne jedine 5G BS.
To zbog ulaska u Evropu,sto rece uk poslanik zajedno sa TurskomMa važno da ima u Beogradu i Vojvodini, a nas na zapadu, jugu i istoku ko šiša.

Treba mts malo da se ubrza i resi taj problem, mada kolko vidim boli ih uvo, samo znaju da lazu i podizu cene paketa. Prvo su obecali da ce do Aprila biti svi gradovi 5g i da ce tada krenuti sa 5g SA tehnologijom ali izgleda da je to bila Aprilska šala direktora mts-a koji se time hvalio pocetkom decembra kad je krenuo 5g.Kod mene (Pirotski okrug).
mts ima najbolju LTE pokrivenost generano. Osim kod mene u selu, tu nemaju ni GSM! Bukvalno indoor mts nema ni GSM, na samo 5km od centra grada. Yettel imam odličan signal al samo B20 i B28 LTE, A1 imam odličan signal B20 i B1, bazna nema B3 LTE. Jednostavno mts nije stavio ni jednu jedinu BS blizu, koristi 7km daleku BS na brdu visoko.
mts nema ni jednu jedinu 5G ćeliju u celom okrugu.
A1 je sledeći po LTE pokrivenosti. 5G u Pirotu ima n78 na 4 BS, i kad uhvatite LTE sa neke druge BS a zakači 5G na neku od tih, okolo nema 5G.
A1 je jedini operater koji ima 100% LTE na putu Pirot - Babušnica, i 100% LTE pokrivenost na putu Pirot - Knjaževac. mts je blizu, ali nije 100%.
Yettel daleko daleko, daleko iza. U Pirotu ima n78 na 3 BS, okolo nema ništa, n28 nemaju uopšte. Kad izađete iz grada u neko ruralnije područje, ako uopšte imate signal, to je bazna stanica sa LTE 700 + LTE 800 i GSM 900 i WCDMA 900 bez ikakvog signala na višim frekvencijama, brzina 10Mbps, sad sa dodatkom LTE 700, možda 20 ili 30Mbps. Naravno imaju ubedljivo najviše rupa bez bilo kakvog signala.
mts ima čitavih 9 administrativnih okruga u Srbiji bez ikakvog 5G signala, bez i jedne jedine 5G BS.
Imam yettel prepaid kao dadatnu karticu i kad imam net na njoj nema ogrančenja brzine ide do maximuma, kupljena bas kad su krenuli sa 5gda li yettel ima ogranicenje brzine na prepaid-u kada se na primer dokupi neki dodatak sa nekoliko mb/gb , zeleo bih da testiram brzine medjutim vidim da su svi prepaid planovi ograniceni na 50mbps ?
Čisto da javim, iskustvo se uklapa sa nezvaničnim mapama, tj. RATEL-ovim podacima: imalo je 5G mreže na lokaciji dodatoj 10. jula, a koje još nema na Yettelovoj zvaničnoj mapi.Ipak, koliko sutra bih možda mogao da proverim jednu, jer ću biti u prolazu, pa ću u tom slučaju javiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari