- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Lakša montaža 🙂Zašto na prednju, a ne na zadnju nablu? Jednostavno lakša montaža, ili nešto drugo?
Lakša montaža 🙂Zašto na prednju, a ne na zadnju nablu? Jednostavno lakša montaža, ili nešto drugo?

Verovatno ću uzeti BSC300T ali bez tog dodatnog senzora za brzinu. Da probam kako radi, jer osim klisura i šuma nema tu nekih većih prepreka i tunela na terenima gde vozim, uglavnom su grebenske i delimično šumske staze.Stavi senzor brzine na prednju nablu. Ispegla te GPS rupe. Meni se senzor pokazao koristan i za ulazak u voz. Garmin Edge ostane uključen, ali brzina nula, jer bajs stoji.
Kineske senzore kadence/brzine, možeš da kupiš za baš male pare.
Verovatno ću uzeti BSC300T ali bez tog dodatnog senzora za brzinu. Da probam kako radi, jer osim klisura i šuma nema tu nekih većih prepreka i tunela na terenima gde vozim, uglavnom su grebenske i delimično šumske staze.
A i kad vidim kako izgleda takav senzor kada se montira na prednju nablu, proradi mi OCD koji nisam znao da imam. Plus bi me smaralo da vodim računa o još jednoj bateriji i zameni, mada verovatno može da izgura bar 6 meseci. Naručiću M83 nosač i to je to, pa da probam neko vreme kako radi bez dodatnog senzora.
Nemoj uzeti kineski, bez da ga vidiš/probaš. Da ne ostaneš bez radara, zbog 10eur razlike.Kupio sam Garmin Varia radar u inostranstvu, ali kad sam kupovao nisam gledao, tako da sam ga dobio bez kabla i nosača... Da li ima možda neko nosač viška, voljan da ga proda? Kod nas na oglasima 2500 prodaju kineski i 3500 za original Garmin clamp, što mi je previše.
Blago tebi, ja sam spor na ravnom jos sporiji na usponima 😁
koji bajs imas? koja je igla, 9mm ili 12mm?ja jos guzu nisam razradio🤣 kako sam kupio bajs, padnem slomim ruku i sad gledam uzeti neki trenazer u pb ili neka preporuka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari