NjegovaWisost
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2008
- Poena
- 395
Najveci problem je digitalno vlasnistvo, bez rasprave.
bukvalno imaju zicer, videćemo dal imaju mozgaprilika da Xbox u par pravih odluka preuzme tržište
Ništa od toga neće da bude...Nikad nisam video ovoliki online hejt i poziv na bojkot neke kompanije kao sada na Sony sa ovom odlukom.
Ako ovo ne promene ne piše im se dobro, nenormalno mnogo ljudi je otkazalo pre-order igara, Plus pretplatu. Sony i ovako nije išlo sjajno u zadnje vreme zbog slabe prodaje first party igara, a tek posle ovog im sledi katastrofa, prilika da Xbox u par pravih odluka preuzme tržište.
Iako imam možda 2 igre za PS5 na disku apsolutno sam za to da ljudi imaju izbor.
trziste igara se osvaja pre svega dobrim igrama i consumer friendly pristupomprilika da Xbox u par pravih odluka preuzme tržište.
Pa komunikacija nikad nije bila nešto bliska koliko ja znam između njih.Što se tiče Xbox-a, tek se tu ne zna šta će biti. Insajderi čak nagoveštaju da se MS sprema da ugasi ili proda celu Xbox diviziju. Bukvalno po pričama ne postoji komunikacija od promena u MS-u između glavešina u MS-u i Xbox divizije.
zato sto su spalili milijarde na istu...sa vrlo malo povrataZašto bi to uradili?
Prati samo stvari koje se dešavaju u poslednjih par nedelja.Pa komunikacija nikad nije bila nešto bliska koliko ja znam između njih.
A kako misliš da MS proda Xbox? Ako te kapiram ovo stvarno nema smisla... Zašto bi to uradili?
samo sa sedmom generacijom, odnosno sa 360, su zapravo postigli neki zavidah uspehZašto bi to uradili?
Mislim da je to samo jako glasna manjina youtubera influensera. Od nekog velikog bojkota nema ništa. Kao što i ti kažeš imaš samo 2 igre na disku.Tako i ogromna većina ljudi ima više digitalno i po neki disk.Nikad nisam video ovoliki online hejt i poziv na bojkot neke kompanije kao sada na Sony sa ovom odlukom.
Ako ovo ne promene ne piše im se dobro, nenormalno mnogo ljudi je otkazalo pre-order igara, Plus pretplatu. Sony i ovako nije išlo sjajno u zadnje vreme zbog slabe prodaje first party igara, a tek posle ovog im sledi katastrofa, prilika da Xbox u par pravih odluka preuzme tržište.
Iako imam možda 2 igre za PS5 na disku apsolutno sam za to da ljudi imaju izbor.
Jedino sto meni predstavlja problem je pitanje da li ce PS6 imati disk drive?
Apsolutno. 100%Najveci problem je digitalno vlasnistvo, bez rasprave.
Iskreno se nadam da je bug.Pre neku nedelju su nestale sve igre, juče videh na netu da su nestale igre koje nisu na nalogu. Ovo prvo nisam obratio pažnju, ali za ovo drugo juče proverih i nema (trofeji tih igara su tu). Bug neki.
Negde sam video da je bug, ako iskopam kačim.Iskreno se nadam da je bug.
A sumnjam da testiraju nesto oko sharinga, da i tu saseku nesto.
Mozda ne sad, ali u nekom buducem periodu
Dobro, Digital Edition je svakako bilo manje proizvedeno i dostupno za kupovinu pa nije merodavno za poređenje, ali po prošloj fiskalnoj godini iz Q4 perioda, Sony je prodao 85% igara digitalno, što u nekom godišnjem proseku dolazi do baš velikih 78% na brojku od 318 miliona prodatih igara.Tih 85% digital je kao kod nas kad se računa prosečna plata, realno stanje je drugačije, plus je veći procenat disk konzola prodato naspram digital (USA).
Q1 83% Q2 72% Q3 76% Q4 85%
Yearly average: 78% digital
Sony je prodao 85% igara digitalno, što u nekom godišnjem proseku dolazi do baš velikih 78% na brojku od 318 miliona prodatih igara.
Ako zvanični Sony fiskalni izveštaj laže, onda i svi koji su preneli to lažu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari