Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Belgijanci ce morati bolje, inace ce i oni ranije kuci kao njihove komsije Holandjani i Nemci.

Mada pitanje je i da li mogu bolje..

Da li cemo gledati deza vi? Da jos jedna Africka reprezentacija povede u prvom poluvremenu da bi izgubila krajem drugog poluvremena sa 2:1

Sumnjam da Belgija može do 2 gola. Do jednog u najboljem slučaju. Pre bih rekao da će da prime još jedan, nego da postignu. Sad će kao deda Romelu da uđe i reši utakmicu.

Taj je bas naporan , izverzirao se u prenosima Zvezdinih utakmica, sa sve iritantnim “ Ja sam Nemanja Matic”

A onaj strucni komentaror na areni, kad je igrao Brazil, kao svojevremeno pokojni Bard Zivadinovic , izgovara “Andjeloti”
Onda treba da se zapitas mozda je stvarno tako

Prilozi

• Screenshot_2026-07-01-23-07-24-779_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp
    Screenshot_2026-07-01-23-07-24-779_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.webp
    83 KB · Pregleda: 50
Tako jeeeee u kakva golcina i cela akcija.

Najavio sam gol, ali se nisam nadao ovako rano. Razguziće Belgiju do kraja utakmice.

Upravo sam to hteo da napisem. Vode 2:0 i nista ne menjaju, napadaju i dalje i drze kontrolu utakmice.

Senegal je bio I finalista Afcona, dobra je ekipa.

Belgija kao Jugoslavija na Euru 2000. Što neko reče, dok se Hazardu igralo, igrala je i Belgija, on je stvarno bio senzacionalan igrač.

Toliko su nervozni da je pala svadja a Lukaku razdvaja. Na odlasku na pauzu.

Belgija kao Jugoslavija na Euru 2000. Što neko reče, dok se Hazardu igralo, igrala je i Belgija, on je stvarno bio senzacionalan igrač.
Senegal je osvojio Africko prvenstvo. Mahinacije za zelenim stolom slne prohvatamo. Može da piše Maroku titula koliko hoće na papiru.

Ala laže igrica ovo je da polomiš gamepad.

Šalu na stranu igrali su do kraja isplatulo se. Šteta ali ipak produžeci će biti bomba.

Pala im koncentracija, lepo kaze Rade Bogdanovic 🙂

A i 2:0 je najopasniji rezultat 😀

Senegal nije bio finalista već je na terenu osvojio prvenstvo - sve ostale igre i igrice za zelenim stolom su sramota i za fudbal i za afričku fudbalsku federaciju a ponajviše za Maroko koji nije bilo sramota da traži titulu i koji mi je od jedne gotivne reprezentacije postao blago rečeno odvratan.

1000063401.webp

Senegal nije bio finalista već je na terenu osvojio prvenstvo - sve ostale igre i igrice za zelenim stolom su sramota i za fudbal i za afričku fudbalsku federaciju a ponajviše za Maroko koji nije bilo sramota da traži titulu i koji mi je od jedne gotivne reprezentacije postao blago rečeno odvratan.
Naljutili se na sudije pa izašli sa terena. Ne bi se meni ono vratili više na teren, odmah bi bilo 3-0 za Maroko.

Nazad
Vrh Dno