Onda treba da se zapitas mozda je stvarno takoTaj je bas naporan , izverzirao se u prenosima Zvezdinih utakmica, sa sve iritantnim “ Ja sam Nemanja Matic”
A onaj strucni komentaror na areni, kad je igrao Brazil, kao svojevremeno pokojni Bard Zivadinovic , izgovara “Andjeloti”
Bravo, bravo!Sumnjam da Belgija može do 2 gola. Do jednog u najboljem slučaju. Pre bih rekao da će da prime još jedan, nego da postignu. Sad će kao deda Romelu da uđe i reši utakmicu.
Senegal je osvojio Africko prvenstvo. Mahinacije za zelenim stolom slne prohvatamo. Može da piše Maroku titula koliko hoće na papiru.Senegal je bio I finalista Afcona, dobra je ekipa.
Belgija kao Jugoslavija na Euru 2000. Što neko reče, dok se Hazardu igralo, igrala je i Belgija, on je stvarno bio senzacionalan igrač.
Senegal nije bio finalista već je na terenu osvojio prvenstvo - sve ostale igre i igrice za zelenim stolom su sramota i za fudbal i za afričku fudbalsku federaciju a ponajviše za Maroko koji nije bilo sramota da traži titulu i koji mi je od jedne gotivne reprezentacije postao blago rečeno odvratan.Senegal je bio I finalista Afcona, dobra je ekipa.
Belgija kao Jugoslavija na Euru 2000. Što neko reče, dok se Hazardu igralo, igrala je i Belgija, on je stvarno bio senzacionalan igrač.

Naljutili se na sudije pa izašli sa terena. Ne bi se meni ono vratili više na teren, odmah bi bilo 3-0 za Maroko.Senegal nije bio finalista već je na terenu osvojio prvenstvo - sve ostale igre i igrice za zelenim stolom su sramota i za fudbal i za afričku fudbalsku federaciju a ponajviše za Maroko koji nije bilo sramota da traži titulu i koji mi je od jedne gotivne reprezentacije postao blago rečeno odvratan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari