Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Klasična greška Konga, trebalo je nakon primljenog gola da igraju ko Arsenal, penali pa šta Bog da. Dobra ekipa ali nemaju napad, dok Englezi kada im se neko lepo otvori trpaju 4-5 komada.

Dobro je, kao sto rekoh Hari Kejn spasava svetsko prvenstvo 🙂

Btw. Sto gledate na Areni lad vas nervira komentator, imate na RTS 2 Nemanju Matica 🙂

Jel prebrojao neko koliko je puta komentator rekao Hari Kejn?
Brt

Btw. Sto gledate na Areni lad vas nervira komentator, imate na RTS 2 Nemanju Matica 🙂
Лагано бих изабрао да до краја првенства утакмице гледам на mute него да слушам Немању “спортски поздрав” Матића једно полувреме

Komentator klasični ljubitelj Premijer Lige 🙂 Ovako ih ja zamišljam 🙂 Meni su Širer i Runi bolji, ali odličan je Hari Kejn.

Лагано бих изабрао да до краја првенства утакмице гледам на mute него да слушам Немању “спортски поздрав” Матића једно полувреме
Bukvalno! Ne bi mogao ni 14 sekundi da ga slusam a da ne dobijem nagon za povracanjem!

Ovo lezanje u zivom zidu mi je tako jadno, generalno. Ko je to dopustio nek mu je na cast.

A zamisli još da ti posle njega pamet soli "stručni" komentator Rade.

Kongo je igrao hrabro, a rekao bih i uglavnom organizovano ali to neće sprečiti mudrosera koji je vazda general posle bitke da nakon meča istrese kofu fekalija po njima.

Kongo odigrao dobru utakmicu. Englezi su jednostavno kvalitetnija ekipa. Kada onoliko napadaš, napraviš toliko šansi, teško je da ne postigneš gol. Pogotovo kada imaš u ekipi igrača kao što je HK.

Mexico još nije primio gol na ovom SP.
Dodatna motivacija za Kejna?

Kejnu ne treba motiviacija. Meksiko je sporija ekipa od COD. Mislim da će Engleska imati mnogo manje problema sa njima, iako su domaćini.

Ja cu da se ponovim u vezi sa mojim prethodnim postom vezanim za Meksiko, a to je da je tesko da neka ekipa dobije pet utakmica zaredom na SP.

Meksiko je uvek imao ok odbranu, napad ne toliko. Pitanje je koliko će moći da zadrže loptu u nogama i tako smanje pritisak, i da pariraju Englezima u skoku. Moja prognoza su produžeci i prolaz Engleza na kraju.
Belgija-Senegal 2-2 pa penali.

Kejnu ne treba motiviacija. Meksiko je sporija ekipa od COD. Mislim da će Engleska imati mnogo manje problema sa njima, iako su domaćini.
“Citajuci nenapisane knjige zaboravio si one napisane...
A u tim si knjigama mog'o da procitaš, da je na tom stadionu "pastir" bio Diego Maradona i da je uz pomoć "Božje ruke" Englezima dao dva gola...
Pa bi na osnovu onoga sto je bilo mogao da vidis i ono sto ce biti”
🤪

Ja cu da se ponovim u vezi sa mojim prethodnim postom vezanim za Meksiko, a to je da je tesko da neka ekipa dobije pet utakmica zaredom na SP.
Ne moraju da pobede samo ne treba da izgube. Što kaže kolega teško će im biti na Asteci.

Kad pomenu Božiju ruku pravio sam za PES 21 menu neku sliku pre mesec dana
Brat Gemini kako je obradio jednu staru sliku, doduše morala je dorada u photoshopu jer je od O od Opel.reklame napisao Oeiko kao Seiko 🤣

Prilozi

• maradona.webp
    maradona.webp
    165.9 KB · Pregleda: 47
Osim ako ne igraš kao Fransiska.

Francuska ima prilicno lak raspored, valjda ce Maroko da prodje Kanadu pa da vidimo kako se snalaze sa nekim ozbiljnijim protivnikom. Nadam se da neko ne uzima za ozbiljno sinocnu utakmicu sa Svedskom koja se prvo na srecu plasirala na SP, a onda pre par dana izgubila 5-1 od Holandije koja je ispala od Maroka.

Taj je bas naporan , izverzirao se u prenosima Zvezdinih utakmica, sa sve iritantnim “ Ja sam Nemanja Matic”

A onaj strucni komentaror na areni, kad je igrao Brazil, kao svojevremeno pokojni Bard Zivadinovic , izgovara “Andjeloti”

Francuska ima prilicno lak raspored, valjda ce Maroko da prodje Kanadu pa da vidimo kako se snalaze sa nekim ozbiljnijim protivnikom. Nadam se da neko ne uzima za ozbiljno sinocnu utakmicu sa Svedskom koja se prvo na srecu plasirala na SP, a onda pre par dana izgubila 5-1 od Holandije koja je ispala od Maroka.
Slažem se za raspored ali ne možemo zanemariti da igraju sa lakoćom, imaju ubitačne kontre i realizacija im je još uvek uslovno rečeno problem jer su na svakom meču promašili par zicera.

Heh, ja tek sad skontao da su Holanđani ispali. Ko pobedi Severni Maroko osvaja SP. Ove godine to je Južni Maroko.

Nazad
Vrh Dno