Candy generalno ima softverski problem kod centrifugiranja.Candy SimpyFi
Desava se da odradi centrifugu ali da ves ostane mokar.
Kako da ponovim centrifugu ?
Ako ima WiFi, verovatno se moze resiti. Ja sam na Hoover masini imao problem sa centrifugom (nekad hoce, nekad nece da centrifugira). Posle pisanja tehnickoj podrsci, azurirali su mi firmware i od tada bez problema. Neka proveri u aplikaciji da li postoji novi firmware.Candy generalno ima softverski problem kod centrifugiranja.
Mozda je malo kasno ali da odgovorim...Evo i mene s istim glupim pitanjem, mene zanimaju iskustva ljudi za dve masine:
BOSCH WGG244Z5BY
LG F4WR509SWW
Procitao sam dosta o BosHku, i vidim da su verovatno pojedinacne manice koje znaju da se pojave.
Za ovu Lg nisam video (mozda mi je i promaklo) nista.
Zanima me iskustvo ljudi koji imaju jednu od ove dve, jer mi je to najuzi izbor za kupovinu
šurak je uzeo na moj nagovor pre par dana, kao i moja starije generacije, tiha, lepo radi, jedino ih smara što je sve na dodir, navikli na dugmiće.Koliko vidim Haier kombinuje dosta dobrih stvari od razlicitih proizvodjaca (tipicni kinezi 😉 )
Ova mi je bas zapala za oko , ima li je ko?
![]()
HW90-B14387TU1 | Mašine za pranje veša | X 9 | Haier
HW90-B14387TU1 | Samostojeća 9 Kg 1400 RPM Motor Direct Motion Klasa A Bela 14 programa Š x D x V (mm) 595x502x850www.haier-europe.com
Pozdrav svima, whirlpool topload raspao se neki deo iznutra ( kazu odKupujem top loading masinu, zbog dimenzija. Budzet nije neogranicen, do nekih 50k realno, mozda se nategnem do 60k. Koji modeli su dobri i jel ovaj ok?
Candy TCA474TM5-S
Imam iskustva sa Whirlpool nekom od 1000 obrtaja i 6kg, radi posao mada je jako glasna na max obrtajima centrifuge ali pere ok.
Trazim neku best buy masinu ovog tipa, nemam bas za skuplje AEG ili Electrolux modele, a pogotovo ne za neku egzotiku koja se ne prodaje u domacim radnjama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari