Candy generalno ima softverski problem kod centrifugiranja.Candy SimpyFi
Desava se da odradi centrifugu ali da ves ostane mokar.
Kako da ponovim centrifugu ?
Ako ima WiFi, verovatno se moze resiti. Ja sam na Hoover masini imao problem sa centrifugom (nekad hoce, nekad nece da centrifugira). Posle pisanja tehnickoj podrsci, azurirali su mi firmware i od tada bez problema. Neka proveri u aplikaciji da li postoji novi firmware.Candy generalno ima softverski problem kod centrifugiranja.
Mozda je malo kasno ali da odgovorim...Evo i mene s istim glupim pitanjem, mene zanimaju iskustva ljudi za dve masine:
BOSCH WGG244Z5BY
LG F4WR509SWW
Procitao sam dosta o BosHku, i vidim da su verovatno pojedinacne manice koje znaju da se pojave.
Za ovu Lg nisam video (mozda mi je i promaklo) nista.
Zanima me iskustvo ljudi koji imaju jednu od ove dve, jer mi je to najuzi izbor za kupovinu
šurak je uzeo na moj nagovor pre par dana, kao i moja starije generacije, tiha, lepo radi, jedino ih smara što je sve na dodir, navikli na dugmiće.Koliko vidim Haier kombinuje dosta dobrih stvari od razlicitih proizvodjaca (tipicni kinezi 😉 )
Ova mi je bas zapala za oko , ima li je ko?
![]()
HW90-B14387TU1 | Mašine za pranje veša | X 9 | Haier
HW90-B14387TU1 | Samostojeća 9 Kg 1400 RPM Motor Direct Motion Klasa A Bela 14 programa Š x D x V (mm) 595x502x850www.haier-europe.com
Pozdrav svima, whirlpool topload raspao se neki deo iznutra ( kazu odKupujem top loading masinu, zbog dimenzija. Budzet nije neogranicen, do nekih 50k realno, mozda se nategnem do 60k. Koji modeli su dobri i jel ovaj ok?
Candy TCA474TM5-S
Imam iskustva sa Whirlpool nekom od 1000 obrtaja i 6kg, radi posao mada je jako glasna na max obrtajima centrifuge ali pere ok.
Trazim neku best buy masinu ovog tipa, nemam bas za skuplje AEG ili Electrolux modele, a pogotovo ne za neku egzotiku koja se ne prodaje u domacim radnjama.
sigurno su neki dugotrajni programi, čim ova tvoja sa slike mora da leži k'o od majke.. u dnevnom boravku po ceo dan 😛Moja je Haier HW80, kupljena Novembra 2023. Uzeo sam je na nekoj akciji od 56.000 tako da nisam gledao da li ima wi fi ili ne, ionako koristimo 3-4 programa najviše.
Mozda bi ipak pre uzeo Beko za slicne pare ali 8kg, posle malo citanja po netu. Gorenje ne bih uzimao nista. Losa iskustva sa njima. Mada ih nisam kupovao - koristio od kad su ih kinezi kupili. Sa turskom belom tehnikom imam lepa iskustva. Vec pomenuti Vox kombinovani friz od 2m, Beko susilica, Bosch ves masina. Pa da ne prekidam niz 🙂Ako imate pozitivno iskustvo, zasto da ne. Nemamo svi ista ocekivanja od uredjaja. Ja imam neki animozitet prema Voxu, ne bih kupio nista iz ponude. Ako ima dugu garanciju, takodje nema veze, nesto se desi pokriven si. Na kraju dana opere ves svaka. Ima bldc motor, 9kg, 1400 rpm, na papiru sve kako treba, a cena dobra, sjajna. Clanovi su na prethodnim stranama hvalili neke gorenje, pa mozda videti i to i sacekati akciju 5000 popust na 35000, posto vidim da gledas ananas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari