Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

@Teniser
Ako ti u UO stoji puna cena od 5800 moguće da je greška kod njih, jer su prevideli tvoj prigovor. Mada u cenovniku za 2024 stoji cena 5999 do 5.11.2024. Već je posle cena bila 7100. A ti si potpisao u decembru, ali po ceni od pre 5.11.

Da ne listam sve, podneo sam zahtev za raskid box paketa, šta mogu da očekujem kao ponudu da me zadrže?
Nemam više ugovor, samo sam podneo zahtev za prekid usluge i to. Kako već tretiraju svejedno.

@The PunisheR ,čekaj,istekao ti ugovor a nisu te zvali?
Jesu, ali sam odbio sve glupe stvari koje su nudili, još pre par meseci.
Pa sam bio bez ugovora par meseci i sad konačno dobio malo vremena da odem.
Podneo zahtev za raskid, pa bih prebacio fiksni na baku i onda na nju prijavio A1 koji mi nudi 50% na ceo ugovor. Pošto ona tu živi, ja više ne.
Od A1 imam ponudu net, tv, fiksni i dodatni tv 4000(3500 paket, 200 fiksni i 300 dodatni tv, jer nije smart kod babe pa ne može preko aplikacije za džabe) ali ceo ugovor 50% popusta. Što sam i rekao mts-u sad kad sam podnosio zahtev za raskid.

@The PunisheR ,a kako si dobio popust u A1?Preko foruma ili išao u poslovnicu?
Preko kolegine žene, 50% imaju kao zaposleni za nove ugovore.
Ali i A1 agenti ovde na forumu nude svašta. 6+ meseci za dinar (zavisi od lokacije) i tako, pa mu dođe na slično.

Jel mozes da se objasnis posto ja nemam takav utisak? Do juce sam placao neogranicen net i 6gb u romingu, najjaci internet, sve TV i sportske kanale i fiksni za 32€. Sad sve to plus 8gb u romingu placam 38€. Ako kazes gde ima drasticno jeftinije da predjem odmah.
Bukvalno isto box4 zlatni sa 1Gbit optikom za manje od 4000 din

Da se pohvalim danas ističe Box 4, zakazano vraćanje opreme za 19 jun.
U pitanju je 20/4 net preko bakra i sve do skora ovde kod mene u mestu nije bilo neke alternative.
Ćao zdravo fiksni i astronomske brzine neta, koliko je do mene družićemo se nikad više.

Када истекне уговорна обавеза и поднесе се захтев за пренос броја и прекид услуге, уговорна обавеза је истекла, плаћа се само период док још траје услуга.

Imam pitanje u vezi politike izmedju operatera.
U kompleksu je MTS optika, ima i mogucnost i yettel (preko MTSovih vlakana) ali A1 kazu da nema mogucnosti. Kojom logikom? Nije MTS hteo da im da? Nije A1 ni trazio? Pretpostavljam da su duzni da im daju u zakup ako A1 trazi?
Ako ne idu preko MTS infrastrukture pretpostavljam da se vise ne radi standalone infrastrukturu samo za sebe?

Мораш најавити раскид месец дана раније.
Pa ja sam otisao 2 nedelje pre isteka, odbili su zahtev jer tretiraju da sam hteo da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze. Istekao je ugovor, sutra ujutru cu u poslovnicu pa cemo da vidimo...

Pa ja sam otisao 2 nedelje pre isteka, odbili su zahtev jer tretiraju da sam hteo da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze. Istekao je ugovor, sutra ujutru cu u poslovnicu pa cemo da vidimo...
Koliko ja razumem pravo otkazni rok od mesec dana važi samo za raskid pre isteka ugovora + eventualni penali do kraja ugovora. Kada ugovor istekne on više ne postoji pa ni otkazni rok za taj ugovor.

Nazad
Vrh Dno