banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Jesu, ali sam odbio sve glupe stvari koje su nudili, još pre par meseci.@The PunisheR ,čekaj,istekao ti ugovor a nisu te zvali?
Preko kolegine žene, 50% imaju kao zaposleni za nove ugovore.@The PunisheR ,a kako si dobio popust u A1?Preko foruma ili išao u poslovnicu?
Bukvalno isto box4 zlatni sa 1Gbit optikom za manje od 4000 dinJel mozes da se objasnis posto ja nemam takav utisak? Do juce sam placao neogranicen net i 6gb u romingu, najjaci internet, sve TV i sportske kanale i fiksni za 32€. Sad sve to plus 8gb u romingu placam 38€. Ako kazes gde ima drasticno jeftinije da predjem odmah.
Pazi(te) samo da joj/vam tom prilikom ne uvale ugovornu obavezu.pa bih prebacio fiksni na baku
Prvo sam podneo raskid, pa kad to završim tek onda prebacivanje. Hvala što si me upozorio, al znam im foru.Pazi(te) samo da joj/vam tom prilikom ne uvale ugovornu obavezu.
sta ako se ne najavi mesec dana prekid ugovora unapred,dali se onda 1 mesec placa po punoj ceni i onda se raskida ugovor ili tera neki ugovor od 2 godine nedaj Boze ?Мораш најавити раскид месец дана раније.
sta ako se ne najavi mesec dana prekid ugovora unapred,dali se onda 1 mesec placa po punoj ceni i onda se raskida ugovor ili tera neki ugovor od 2 godine nedaj Boze ?
Pa ja sam otisao 2 nedelje pre isteka, odbili su zahtev jer tretiraju da sam hteo da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze. Istekao je ugovor, sutra ujutru cu u poslovnicu pa cemo da vidimo...Мораш најавити раскид месец дана раније.
Koliko ja razumem pravo otkazni rok od mesec dana važi samo za raskid pre isteka ugovora + eventualni penali do kraja ugovora. Kada ugovor istekne on više ne postoji pa ni otkazni rok za taj ugovor.Pa ja sam otisao 2 nedelje pre isteka, odbili su zahtev jer tretiraju da sam hteo da raskinem ugovor pre isteka ugovorne obaveze. Istekao je ugovor, sutra ujutru cu u poslovnicu pa cemo da vidimo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari