Auh brate mili jedna pogresno napisana rec i odma gomila postova,kada sam napisao rate mislio sam na pretplatu mesecnu a ne rate kao za telefon ili kredit...ma sta god.Gledao sam do malopre prvo Yettel pa MTS pa i Yunet i to sve sta nude,bilo optika bilo mobilni net IPTV ADSL itd.Kad pogedas svi su skupi samo tako na primer Yettel 30 2600d a najjeftiniji im mobilni net pristojan Net 400 bese 2200d...MTS Cista5-ca S isto 2500d,a mobilni internet 400 bese 2600d ako ne gresim.Yunet nudi ADSL VDSL ili Optika ,i njima su cene pristojne.Ja mogu da se vozim do Septembra e onda krecu obnove prvo internet pa posle mobilni pa,onda TV prosto covek ne zna sta da radi.Telenor otisao odavno e sad e&PPF i MTS ,monopolista vrsljaju kako hoce.Evo danas sam u posti u selu platio sledece Yettel M(neka promocija) 2000d pa Yettel Internet Max 2900d pa mSAT Plus 1900d i MTS Kontrola Troskova 1200d(to majka koristi),saberi pa vidi 8000d i tako svaki mesec.Sta mogu zivim na selu tako jedino moze,a da imas sve i sta sad treba da placem (ili ma sta god) poskupljuje Yettel za 300d.Cutim i snalazim se kako mogu i eto zivi se kako-tako 🤔