Hvala na odgovoru.Ne znam koja je bolja, ni kako bi to sračuno, al ja bi uzo mideu.
Mnooogo lakše se čisti, eto zato.
Jesi li je kupio na kraju? Razmisljam i ja da uzmem jednu, ali sam u dilemi da li radi kako treba.Ja nesto gledam Midea Oasis Plus MSOPBU-12HRFN8. Najjeftiniju nalazim za 94000din. Ako neko zna gde ima jeftinije javljajte.
Vec imam jednu Mideu pa da se uklopim u ekosistem sto se tice aplikacije.
Video sam par ljudi ovde da imaju, malo mi je cudno da ne modulira ispod 400W na grejanju. Kako radi leti to je pitanje isto, koliko najnize moze da modulira? Sta mislite da li vredi te pare?
Pitaj na zimu, sigurnije je 👍Jesi li je kupio na kraju? Razmisljam i ja da uzmem jednu, ali sam u dilemi da li radi kako treba.
Prosla je zima. Starija je poruka 🙂Pitaj na zimu, sigurnije je 👍
Znam da je prosla zima, kroz salu sam rekao ali i iz iskustva svaka klima se pokaze zimi a je ljeti. Mislim na klime i sve nas koji se grijemo putem klime. Dali vredi uloziti vise para u klimu... Definitivno ako je klima prioritet, naravno pitanje je ko koliko moze.Prosla je zima. Starija je poruka 🙂
Bas sam u dilemi sta da kupim. Kad pozoves prodavce, nemaju pojma koje su razlike u klimama i da li vredi ili ne vredi kupiti neki skuplji model. Svako gura da proda ono sto je najpovoljnije nabavio, gde ima najvecu zaradu i svako prica drugu pricu.
Ja sam kupio za drugi stan Hisense FreshMaster i bas je lepo platio tad. Najskuplja je bila od svih Hisense modela i bas lose radi. Cudno se ponasa, ne spusta ispod 1kw (kad je hladnije oko 1600w cak vuce), treba joj vecnost da krene da duva toplo...Znam da je prosla zima, kroz salu sam rekao ali i iz iskustva svaka klima se pokaze zimi a je ljeti. Mislim na klime i sve nas koji se grijemo putem klime. Dali vredi uloziti vise para u klimu... Definitivno ako je klima prioritet, naravno pitanje je ko koliko moze.
Nisam, odustao u poslednjem trenutku. Odlucio sam se za Fujitsu i kupio 12KHCAN. U pitanju je nordic cudoviste, izuzetno efikasan uredjaj kao stvoren za grejanje a i hladjenje. Prepolovio sam bio racune za grejanje.Jesi li je kupio na kraju? Razmisljam i ja da uzmem jednu, ali sam u dilemi da li radi kako treba.
Druze, gledaj tehnicku dokumentaciju samo. Nikakve price prodavaca ne dolaze u obzir jer velika vecina njih su priuceni i nemaju pojma sta prodaju.Prosla je zima. Starija je poruka 🙂
Bas sam u dilemi sta da kupim. Kad pozoves prodavce, nemaju pojma koje su razlike u klimama i da li vredi ili ne vredi kupiti neki skuplji model. Svako gura da proda ono sto je najpovoljnije nabavio, gde ima najvecu zaradu i svako prica drugu pricu.
Na papiru deluje da je sve isto osim sto pro ima vec wifi i krilca mogu levo desno na dugme.Novi model Vivax Aeri Pro jel bolji nego Aeri + ?
Kako ti se pokazala Midea Oasis? Na koliko modulira i koliko je bucna? Vredi li da se doplati za nju? Prvenstveno za grejanje mi treba info. Hvala unapred.Grejao sam se na Midea Solistice 9000btu ove sezone, tj jednu sobu i deo hodnika pa ti mogu reci nesto o njoj.
Klima je malo bucnija kada radi, takodje kada pada kisa jako prenosi vibraciju na unutrasnju jedinicu.
Nije neki stedisa, s obzirom da je devetka trosila je oko 400w i vise na modulaciji.
Nema taj grejac tacne o kom svi pricaju nego neki grafitni premaz ali nije ni trebao.
Sto se tice samog grejanja tu nema ni jedne zamerke , zaista isporucuje toplotu kao luda u najhladnijim danima i u onim minusima. Jako lepo sam grejao taj deo stana i preporucuo bi je za grejanje svakako.
Imam i Midea Oasis koja je osetno boljeg kvaliteta ali je dosta skuplja.
Novi model Raynor ima fantasticne specifikacijeKako ti se pokazala Midea Oasis? Na koliko modulira i koliko je bucna? Vredi li da se doplati za nju? Prvenstveno za grejanje mi treba info. Hvala unapred.

midea.rs
Jos samo da se nezaletava nakon df... Vjerujem da bi mnogima usla u izbor.I cena bice veoma Ok za takvu masinu, krece se oko 1200€ (Raynor)
Samo se nadam da ne radi neki DF na plusu, onako ozbiljna klima 😀
---->
Pogledajte prilog 541732
![]()
Raynor Midea - Vazduh-vazduh toplotna pumpu || Midea
Elcom Trade, ekskluzivni distributer Midea proizvoda u Srbiji, sa zadovoljstvom najavljuje dolazak Raynor toplotne pumpe, dizajnirane ...midea.rs
🤣🤣Још једна кинеска клима која севера видети неће.
Ne bih znao da ti kažem, ali što se tiče TM (TM36AF21-1232IAW)modela imam je u lokalu, čim padne temperatura ispod 10C spoljna jedinica je jako bučna. Ne znam da li je to do mog primerka, ali u par navrata je bila nepodnošljiva. Eto čisto za one koji razmatraju i ovaj model za kupovinu.Šta znači oznaka na tesla klimi TC? TT je TCL, TA je AUX, TM je MIDEA. Iz čije li je kuhinje tesla klima sa oznakom TC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari