Sta savetujete za PBO? Da li sam pravilno odradio:
Prvo sam stavio Curve -30 i za sad je ok nakon vise testova, pa sam aktivirao AMD ECO i stavio na 65W i radi ok, temp. pale sa 95 na 65-70. Cinebench score je kao kada sam ga testirao sve na stock, sa temp 95, stujom od 145w i ventilatorima na max. Ovako 65-70, struja oko 88-90W, ventovi skoro necujni. Ali vidim da frekvencije nisu konstantno na 5.3 i vise, nego na 5.0, ali odu kad kad do 5.5 pojedinacno. Ne znam da li da ostavim ovako ili nesto cacnem jos? Kada sam postavio -30 na stock, i testirao Cinebench, skoro 1000 poena vise ima.
box su verzije, nisu bili otvarani 😉Madjari ti uvalili procesori koji su već bili kod nekog 😀

Temperature OK, ali deal ispade katastrofa, trebalo je tebi da doplate...Na kraju završio svapovanje. Namuči me moj stari sistem. Prvo sam potrošio pola dana da skinem njegov Arctic LF2 360 sa 7900x, neznam za čim su zalepili, morao je da radi žilet i nitro razređivač da ga skinem i posle sve očistim, Posle 3 puta instalirao windows, te hoće W10. te hoće W11 pa posle ipak 10ku, onda morao da spašavam podatke pa da ih vraćem i nekoliko programa koje sam morao da jurim po netu i "registrujem" Od nekih pola sata-sat posla, ispade skoro 2 dana. Trebalo je da mu naplatim ekstra ali sam mu ipak da 250 Evra.J sam sčuvao i dao mu sve kutije i račune/grancije za sve delove a on meni ništa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari