Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Sad sam probao i ne blokira kad pise samo WEB, dok blokira WEBDL, WEB DL, WEB-DL...
Sto li su se navrzli baz samo za to, ili im je to probno, dok ne ubace jos 50 reci, od grupa do vrsti ripova i sl.
Ne znam ni koliko imaju prava tako nesto da blokiraju, jer sam naziv ne znaci i da je sadrzaj taj...

Ne znam da li nekim metodama preimenovanja to moze da se zaobidje pa da se implementira u addone, kao sto se resila prosla kriza...
Posto addoni ne traze po imenu, vec po hashu tog torrent fajla, a ako je on na serveru, nije izbrisan i moze da se postavi, nekako da pri pustanju kodiraju naziv u base64 na pr. i puste ga, a ako ne moze ni da se postavi onda ce morati neka enkripcija naziva fajlova da se radi vec u startu 😉
Nerešivo je pošto filtriranje / blokadu rade na RD API nivou i to ne samo za "add torrent / magnet link" endpoint nego i za taj drugi kojim tražiš da generiše streaming link.
To kako addon šalje instrukcije je nebitno, RD API sad proverava filename toga što tražiš da gledaš. Nisi ti slao na RD API filename nego infohash pa si za odgovor dobio da je infringing file jer RD API uradi lookup/resolve i proveri filename.

A serije /epizode i filmovi da bi raznorazni softver imao na osnovu čega da uradi matching o čemu se tačno radi filename mora da prati određenu strukturu. Tako da isto ono po čemu će Plex, Kodi, Stremio... metadata plugin-ovi da urade matching da je reč seriji X, sezoni Y, epizodi Z je tu da i RD admins odrade match & block.

Znači, ako hoće da blokiraju bukvalno sve sve episode sve što treba je da matchuju sa RegEx šablon za sezonu i broj epizode i doviđenja.
I kakav god "workaround" probaš i smisliš (tipa dodavanje samo IMDB/TVDB/TMDB id-a epizode umesto "S01E02" oni lako dodaju i taj filter rule i ćao.

Poslednja izmena:
Све док је RD, и генерално дебрид био испод радара могли смо уживати у садржају. На жалост стримио је превише исфорсиран, а самим тим је RD "испливао на површину".
Искрено бих волео да нисам у праву јер и сам користим RD већ годинама. Е сад... ја стримио не користим па немам појма шта се поред RD форсира, али верујте да ће и то убрзо доћи на црну листу. Моја претпоставка је да ће torbox и easynews опстати.
А можда и од свега овога буде - тресла се гора, родио се миш.

Da, nije sjajno, jasno je da su naterani od francuske drzave ali samim tim ce se i ugasiti...
Samo sajtovi u "slobodnijim" zemljama, ali nije jednostavno krenuti sa velikom bazom kao RD...
Ja imam jos dosta pretplate ali mozda stvarno torbox bude sledece resenje...

Све док је RD, и генерално дебрид био испод радара могли смо уживати у садржају. На жалост стримио је превише исфорсиран, а самим тим је RD "испливао на површину".
Искрено бих волео да нисам у праву јер и сам користим RD већ годинама. Е сад... ја стримио не користим па немам појма шта се поред RD форсира, али верујте да ће и то убрзо доћи на црну листу. Моја претпоставка је да ће torbox и easynews опстати.
А можда и од свега овога буде - тресла се гора, родио се миш.
Da, za sve je kriv Stremio 😉 sve sto lako dodje do velikog broja ljudi nije dobro...

Nije kriv Stremio nego imb*cilni Gen Z Tiktokeri i YouTuberi koji jure klikove i lajkove.

Isto tako su usr*li sad celu priču oko skidanja DRM zaštite sa ebooks kupljenih na Amazon Kindle Store-u.

Znaci sad nam ostaje TorBox dok i njega ne s.ebu.Kako kod njega funkcionise?Tu moze vise IP adresa?

Premiumize radi bez greške i za crni petak svake godine je 100$/2god ko želi.

Nije kriv Stremio nego imb*cilni Gen Z Tiktokeri i YouTuberi koji jure klikove i lajkove.

Isto tako su usr*li sad celu priču oko skidanja DRM zaštite sa ebooks kupljenih na Amazon Kindle Store-u.
Ne kontam ovo

Моја претпоставка је да ће torbox и easynews опстати.
bojim se da je torbox sljedeći bez obzira što je u južnoj africi, sad će se svi "stremijci" sa RD prebaciti na njega i ode i on istim putem..

Znaci sad nam ostaje TorBox dok i njega ne s.ebu.Kako kod njega funkcionise?Tu moze vise IP adresa?
može,ok je samo što je ima padove svako malo, evo zadnja ****** prije par tjedana i sad još kad naskoči masa sa RD-a...

kakav je cache i brzina?
Nisam puno koristio jer uglavnom koristim Plex+Arr stack+Usenet/tor, ali par puta kada sam tražio i gledao sve je radilo perfektno doduše manje linkova od RD.

• Like
Reagovanja: gec
Na kraju ce real debrid da se prinudno iseli iz Francuske u Rusiju.

Vratih se starom dobrom Elementumu. Rutor, Rutracker i NNM Club šljakaju koliko vidim kao i nekad. Taman malo da se iskristališe situacija sa Debrid-ima…
Samo privatni, filelist.io i torrentleech, ostali ne rade kod mene (hd-torrents, iptorrents).
nCore mađarski nemam, ali je sigurno i on odličan ako radi sa elementumom.

Jutros sam imao vremena pa ponovo instalirao i podešavao Elementum. Prijavio se na ova dva ruska privatna + Rutor koji nije privatni ali je uvek radio jako dobro (pričam o vremenu kad sam redovno koristio Elementum a prošlo je tome par godina). Dobro me potseti za rumunski Filelist, nekad sam i njega koristio, moram probati da nađem login podatke… ali pomenuti rusi su mi pokrivali procentulno 90% od svih traženih torenta.

Пробао сам неколико филмова и баш ни један није хтео да повуче са RD. Буквално их кишобран претрчава и прелази на torbox и easynews.
Насупрот њему, POV за поједине наслове повуче RD. Интересантно је да за те наслове стоји само WEB - нема ни суфикса DL или RIP.

da,kad je samo web prolazi,kad se isfitriraju linkovi kao što npr. AIO streams radi da se gledati ali u pravilu što se tiče serija rade naslovi u nižoj kvaliteti

Пробао сам неколико филмова и баш ни један није хтео да повуче са RD. Буквално их кишобран претрчава и прелази на torbox и easynews.
Насупрот њему, POV за поједине наслове повуче RD. Интересантно је да за те наслове стоји само WEB - нема ни суфикса DL или RIP.
Ja pitah jer pustih jedan WEBDL i pustio ga normalno reko skinuli filter... Project Hail Mary...
I sam fajl u nazivu ima tu oznaku, pustio mi neke gde je pisalo WEB DL ili RIP ali fajl se tako nije zvao, a gomilu je opet preskakao sa tim ozbakama... Kad je samo WEB to izgleda prolazi...

Nazad
Vrh Dno