dEXE
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.12.2001
- Poena
- 755
Haha sta je sad u pitanju?opet drami tikipetar aka anonymus aka ko zna ko,lik je poremećen, treba se prebaciti na pov ili kišobran
Haha sta je sad u pitanju?opet drami tikipetar aka anonymus aka ko zna ko,lik je poremećen, treba se prebaciti na pov ili kišobran
Moras ponovo ako nisi da reregistrujes trakt i tmdb u settingsKod mene fen am ne vidi ništa, ni trakt listu niti bilo šta ako odem u movies, tv shows ... Nema nigde ništa. Brisao sam cache i ništa
Sad videh da je izbrisao repo, opet drama ko deca da su...Haha sta je sad u pitanju?
Ma sve sam to uradio pre par dana i radilo je normalno do danas. Ponovo sam sada registrovao trakt ali mi izbacuje grešku Trakt Authotizing error.Moras ponovo ako nisi da reregistrujes trakt i tmdb u settings
Moras da izmenis i id i secret, pa onda autorizacija i na kraju obrises kes... Nema veze sta si radio pre par dana...Ma sve sam to uradio pre par dana i radilo je normalno do danas. Ponovo sam sada registrovao trakt ali mi izbacuje grešku Trakt Authotizing error.
Probao Umbrella i sve radi kako treba.
Kore app.Hvala za info.
Još kad bih znao kako da paste-ujem u kodiju na android telefonu... Jel ima neka fora?
Moze i YatseKore app.
![]()
Kore Official Remote for Kodi – Апликације на Google Play-у
Коре је званични даљински за Коди, са једноставним и лако за коришћење интерфејс.play.google.com
Lako 😛Ево и ја се поздравих са феном лајт. Оставио кишобран и убацио POV.
Како се подешавају/додају скрапери у POV? Не нађох нигде.
Nisam koristio POV addon odavno. Kako radi easynews u njemu? U FenlightFM mi je easynews radio da kazem solidno. Kad su poceli dobro poznati problemi sa RD easynews mi je polako postao cak i primarni.Ovaj POV je stvarno zvijer u odnosu na umbrelu i fen koji mi nekad do beskraja vrte, imam easynews.
E imam samo jedan problem - kad pukne u sred gledanja, pokrenem opet ali neće na resum a neda ni premotati na vreme koje želim.
Jel to samo kod mene slučaj.
p.s. od Fen-a sam odustao za sad zbog problema sa Traktom.
Sjajno... sem ovog problemaKako radi easynews u njemu?
Ides u podešavanju addona na izvore pa tu već imaju ugrađeni scraperi uključiš šta ti odgovaraЕво и ја се поздравих са феном лајт. Оставио кишобран и убацио POV.
Meni lici ( videh negde da je pisalo) kao sto kaze @sasa76 da je ugradjen magneto u POV ali izgleda da je veci problem da ces morati da se pozdravljas sa necim drugim ( "noviteti" sa RD) a ne addonovimaЕво и ја се поздравих са феном лајт. Оставио кишобран и убацио POV.
Meni pretplata za RD istice za 15 dana. Kako stoje stvari necu produzavati. Kakav je torbox? Jedno vreme sam imao i AllDebrid. Sada se dvoumim izmedju Torbox-a i AllDebrid-a. Easynews mi je do marta 2027.Имам поред RD још и torbox и easynews. Ваљда ће нешта радити 😁
Као што неко на редиту написа - превише је стримио форсиран и привукао је пажњу, тако да и не би било чудно да RD пукне.
Ne gledaš dobro. Ili imaš sreće da pretežno "gađaš" torrente koji nisu web-dl, nisu blokirane release grupe i trackeri.Ja koliko vidim sad RD radi normalno... Ili ne gledam dobro 😉

Nisam ništa dodavao, odmah je radio.Ево и ја се поздравих са феном лајт. Оставио кишобран и убацио POV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari