Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Kod mene fen am ne vidi ništa, ni trakt listu niti bilo šta ako odem u movies, tv shows ... Nema nigde ništa. Brisao sam cache i ništa

Ja sam instalirao POV i odusevio se kako je brzi od Fen light am

Haha sta je sad u pitanju?
Sad videh da je izbrisao repo, opet drama ko deca da su...
Sto se mene tice, meni su njegov interfejs i opcije savrsene i ne treba mi nikakva nadogradnja dok radi, a radice jer vecina zavisi od eksternih skrapera, i samo da se ne desi neka promena kod trakt ili tmdb apija a to ce vec neko fixovati ako bude...
A i uvek ima dobrih alternativa ko hoce da menja...

Ma sve sam to uradio pre par dana i radilo je normalno do danas. Ponovo sam sada registrovao trakt ali mi izbacuje grešku Trakt Authotizing error.
Probao Umbrella i sve radi kako treba.
Moras da izmenis i id i secret, pa onda autorizacija i na kraju obrises kes... Nema veze sta si radio pre par dana...
Kad sve uradis, ispod tih opcija ce se pojaviti restore default...

Koraci ko ne moze sam da se snadje:

What API Keys and where do we get them?

Trakt API Keys, you can get from here:

set the URI to urn:ietf:wg😱auth:2.0😱ob
Tick both boxes (Checkin and scrobble)

Keep the Client ID key and secret key to one side.

Now the other issue, TMDB API key no longer works. The fix for this, go to:

create an account, and set it all up. Here the URL for your app must be:

Get your API key. (Yes you will need to enter contact details, its fine)

Now finally, go into kodi, fenlight, tools, settings, metaaccounts - and you will see under trakt, "client iD", and "client secret key" - enter yours. Also just below you will see the same for TMDB - enter yours.

Re auth your trakt

clear all fenlight cache in settings

Restart and you're done.

Hvala za info.
Još kad bih znao kako da paste-ujem u kodiju na android telefonu... Jel ima neka fora?

Ovaj POV je stvarno zvijer u odnosu na umbrelu i fen koji mi nekad do beskraja vrte, imam easynews.
E imam samo jedan problem - kad pukne u sred gledanja, pokrenem opet ali neće na resum a neda ni premotati na vreme koje želim.
Jel to samo kod mene slučaj.
p.s. od Fen-a sam odustao za sad zbog problema sa Traktom.

Ево и ја се поздравих са феном лајт. Оставио кишобран и убацио POV.
Како се подешавају/додају скрапери у POV? Не нађох нигде.

Ovaj POV je stvarno zvijer u odnosu na umbrelu i fen koji mi nekad do beskraja vrte, imam easynews.
E imam samo jedan problem - kad pukne u sred gledanja, pokrenem opet ali neće na resum a neda ni premotati na vreme koje želim.
Jel to samo kod mene slučaj.
p.s. od Fen-a sam odustao za sad zbog problema sa Traktom.
Nisam koristio POV addon odavno. Kako radi easynews u njemu? U FenlightFM mi je easynews radio da kazem solidno. Kad su poceli dobro poznati problemi sa RD easynews mi je polako postao cak i primarni.
Juce pustim The Pitt. Ni jedan RD link nije radio. Kako nije bilo ponudjenih easynews linkova morao sam da gledam epizodu na HBO Max-u.

Ides u podešavanju addona na izvore pa tu već imaju ugrađeni scraperi uključiš šta ti odgovara

Meni ništa ne može da pusti ni na POV ni sa kišobranom.Gde grešim?

Meni lici ( videh negde da je pisalo) kao sto kaze @sasa76 da je ugradjen magneto u POV ali izgleda da je veci problem da ces morati da se pozdravljas sa necim drugim ( "noviteti" sa RD) a ne addonovima

Имам поред RD још и torbox и easynews. Ваљда ће нешта радити 😁
Као што неко на редиту написа - превише је стримио форсиран и привукао је пажњу, тако да и не би било чудно да RD пукне.

Имам поред RD још и torbox и easynews. Ваљда ће нешта радити 😁
Као што неко на редиту написа - превише је стримио форсиран и привукао је пажњу, тако да и не би било чудно да RD пукне.
Meni pretplata za RD istice za 15 dana. Kako stoje stvari necu produzavati. Kakav je torbox? Jedno vreme sam imao i AllDebrid. Sada se dvoumim izmedju Torbox-a i AllDebrid-a. Easynews mi je do marta 2027.

Ja koliko vidim sad RD radi normalno... Ili ne gledam dobro 😉

Da tako su ljudi odlazili kada im nije radio 3 dana
Pa im je Real Debrid vratio pare i blokirao IP adrese

Ja koliko vidim sad RD radi normalno... Ili ne gledam dobro 😉
Ne gledaš dobro. Ili imaš sreće da pretežno "gađaš" torrente koji nisu web-dl, nisu blokirane release grupe i trackeri.

Screenshot_20260511_230604_Chrome.png

Znači, od ovo troje pušta samo S07 jer u nazivu nema "bad keywords" 🤣

Obriši / isprazni "Downloads" tabelu na RD sajtu pa probaj iste stvari ponovo da pustiš.

Pa ako ostane samo blurej, ja ću nastaviti plaćati
Mislim da vredi 3 eura mjesečno

@tambur88
Džabe BluRay ako je blokirana release grupa. A i nemaš nikakvu garanciju da za N dana neće i "BluRay" postati ružna reč 😂

Baci malo pogled na svoj zurg web ui 😂😂

Screenshot_20260512_164815_Chrome.png

Screenshot_20260512_165142_Chrome.pngScreenshot_20260512_165156_Chrome.pngScreenshot_20260512_165210_Chrome.png

Hmmm onda im je ruzno to, sta ako ja svoj privatni video nazovem web rip 😉

Ne znam da li nekim metodama preimenovanja to moze da se zaobidje pa da se implementira u addone, kao sto se resila prosla kriza...
Posto addoni ne traze po imenu, vec po hashu tog torrent fajla, a ako je on na serveru, nije izbrisan i moze da se postavi, nekako da pri pustanju kodiraju naziv u base64 na pr. i puste ga, a ako ne moze ni da se postavi onda ce morati neka enkripcija naziva fajlova da se radi vec u startu 😉
Ako je neresivo, a nastavi se i pogorša, ne samo da je lose za nas, nego RD moze polako da krene da se gasi...

Kazu da torbox nije los, cena je ok, ali ne valja da nam se opcije smanjuju...

Nazad
Vrh Dno